Aki szereti a hagyományos magyar ételeket, az nem fog csalódni! Nem igazán vagyok nagy pacalrajongó, de amikor ott kóstoltam, rájöttem, hogy mégis! Néhány helyen fogyasztottam már, párszor magam is elkészítettem nagy odafigyeléssel, de a Zöld Ász pacaljához foghatót még nem ettem. A hely...
Az igényes kiállítású, borítólapján a magyar kártya Zöld Ászával indító étlapon egyszerűbb alapanyagokból készült, fantázianevekkel illetett fogások sorjáznak, melyek kreativitása kimerül abban, hogy a töltött rántott húsba mi kerül, vagy, hogy a kisütött hússzeletekre mit halmoznak. Előételeket...
Gazdag szüret volt a paksi Nemzetközi Gasztroblues fesztivál első napja. Nemcsak egy remek borkóstolón vettünk részt, nemcsak négy koncertet hallgattunk meg, hanem odafele úton felfedeztünk két kiváló pincét Soltvadkerten. Az egyikről imént szóltam, a másikat, az Eredet pincét a Kiskőrösre...