Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szerb bőségszaru

Classic Café Szerb Étterem & Grillkert SzegedClassic Café Szerb Étterem & Grillkert Szeged a térképen

Kiváló 2022. februárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2022. május 22.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szegeden töltöttük a hétvégét baráti társasággal. Figyelembe véve a különböző igényeket, elvárásokat, szempontokat, ezt a szerb éttermet választottuk ki, amely a város központjában található. A szállásunktól is csak pár percnyi sétára esett. Nem is gondoltunk előzetes asztalfoglalásra, pedig ha korábban érkezünk, kellett volna. Délután 2 után is még gyakorlatilag teltház volt, de szerencsére a korán/időben ebédelők már kezdtek távozni. A belső udvarban lévő grill terasz még nem működött, február lévén még nem jött el a szezonja.
Az étterem két szintes, nem nagy az alapterülete, mi az emeleten ültünk le a korlátnál, így az alsó részre is leláttunk.
Az étlapon a jóféle klasszikus grill húsételek szerepeltek köretekkel, salátákkal, amelyeket mindannyian kedveltünk. A vegetáriánus barátnőnk számára egy kicsit nehéz volt így a választás, de ő sem maradt éhesen. Hogy többfélét tudjunk kóstolni, kértünk egy Classic tálat (4290 Ft) és egy Vajdasági bőség tálat (4490 Ft) is, valamint grillezett zöldségeket (900 Ft), kakukkfüves tejszínes galuskát (690 Ft), padlizsánkrémet (590 Ft), erős sült paprikát (1090 Ft), uborkasalátát tejföllel (790 Ft), baconos -burgonyás salátát (690 Ft). Az italkínálat a borok terén változatos, sörben inkább fősodratú. A Soproni IPA 830 Ft (5 dl), a meggyszörp (840 Ft volt), szóval a szörp 10 Ft-tal drágább volt, mint a sör!
A Classic tálon csevap, karadjodjeva snicla - sertés falatok rántott bundában kaymakkal töltve, sertéstarja, füstölt sajttal és baconnal töltött pljeskavica volt, ajvarral és tejfölös hagymával. A Vajdasági bőségtálban kaymakos pljeskavica, csevap, rablóhús nyárson és sült császárszalonna kapott helyet. Külön kaptunk egy nagy adag pitakenyeret, azt nem is számolták fel.
Viszonylag sokat kellett várni az ételeinkre, de abszolút megérte.
Kifejezetten kedvezőeknek találtuk az árakat, az adagok hatalmasak, gyakorlatilag a 2 fősnek hirdetett, valójában 3 főnek elegendő tálak kerültek annyiba, mint egy átlagos főétel más, átlagos árazású étteremben. Rajtunk is kifogott a hatalmas adag, melynek így egy részét elcsomagoltattuk.
4 főre így összesen fizettünk 16.840 Ft-ot a borravaló nélkül, amit természetesen adtunk. Kötelező szervizdíj ugyanis nincs. Azt talán említenem sem kell, de a csomagolásért sem számoltak fel plusz díjat.
Nagyon pozitív élmény volt ez az étterem, azóta is emlegetjük a nagy traktát.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (26)
Classic Café Szerb Étterem & Grillkert Szeged - EgyébClassic Café Szerb Étterem & Grillkert Szeged - EgyébClassic Café Szerb Étterem & Grillkert Szeged - EgyébClassic Café Szerb Étterem & Grillkert Szeged - EgyébClassic Café Szerb Étterem & Grillkert Szeged - EgyébClassic Café Szerb Étterem & Grillkert Szeged - EgyébClassic Café Szerb Étterem & Grillkert Szeged - EgyébClassic Café Szerb Étterem & Grillkert Szeged - EgyébClassic Café Szerb Étterem & Grillkert Szeged - EgyébClassic Café Szerb Étterem & Grillkert Szeged - EgyébClassic Café Szerb Étterem & Grillkert Szeged - EgyébClassic Café Szerb Étterem & Grillkert Szeged - EgyébClassic Café Szerb Étterem & Grillkert Szeged - EgyébClassic Café Szerb Étterem & Grillkert Szeged - EgyébClassic Café Szerb Étterem & Grillkert Szeged - EgyébClassic Café Szerb Étterem & Grillkert Szeged - EgyébClassic Café Szerb Étterem & Grillkert Szeged - EgyébClassic Café Szerb Étterem & Grillkert Szeged - EgyébClassic Café Szerb Étterem & Grillkert Szeged - EgyébClassic Café Szerb Étterem & Grillkert Szeged - EgyébClassic Café Szerb Étterem & Grillkert Szeged - EgyébClassic Café Szerb Étterem & Grillkert Szeged - EgyébClassic Café Szerb Étterem & Grillkert Szeged - EgyébClassic Café Szerb Étterem & Grillkert Szeged - EgyébClassic Café Szerb Étterem & Grillkert Szeged - EgyébClassic Café Szerb Étterem & Grillkert Szeged - Külső kép

Classic Café Szerb Étterem & Grillkert további értékelései

2022.09.08barátokkal
Kiváló
Barátaink házassági évfordulóját ünnepeltük a Classic Café Szerb étteremben. Nagyon hangulatos hely, főleg a kerthelyiség. Kis tó benne aranyhalak . Az ételválaszték nagy és ez elmondható az adagokról is. A személyzet gyors és kedves. Az ízek finomak. Jellegzetes Szerb ételek. Ajánlani tudom...
2020.10.27családjával
Kiváló
Mind a kerthelyiség, mind a benti étteremrész nagyon kellemes hangulatú, vendégcsalogató. Az ételek parázson sülnek, frissen készítik, a balkán ízvilágot maximálisan visszaadják, a kiszolgálás első osztályú. Érdemes asztalt foglalni, a várakozás nem hosszú, cserébe ízletes-fűszeres ételeket...
2019.10.15családjával
Kiváló
Leggyakrabban interneten szoktunk rendelni, de többször ebédeltünk már az étteremben. A hely hangulatos, kiváló a kiszolgálás, készségesek, udvariasak a munkatársak. Az ételek minősége megfelelő, ilyen típusúakat Szegeden máshol nem lehet kóstolni. A kiszállítás precíz, mindig a kért időben...
Népszerű szállások a környéken
Tisza Hotel Szeged - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2025.01.02-ig
Tisza Hotel Szeged
24.390 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
91.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval