Dóm Cukrászda Szeged

33%
4,7Ételek / Italok
4,7Hangulat
4,7Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Tisza Hotel Szeged - Pihenés és élmények - Nyugdíjas csomagajánlat
Tisza Hotel Szeged
70.440 Ft / 2 fő / 2 éjtől választható ellátással
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat, fürdőhasználattal
Hotel Elixír Mórahalom

Dóm Cukrászda Szeged vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 403 városban járt márFelfedező - 2917 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 34890 feltöltött kép
2025. november 30.barátokkal járt itt
Kellemes beltér, elfogadható árak, kommersz üdítők, finom pogácsák háromfélét kóstoltam korrekt süti. Utóbbi egy Őrség aranya átirat volt, amit lehetyne éppenséggel finomítani, de így is erős négy pont, mint ahogy az itteni összélmény is az. 1800 forintra rúgott a számla, amiből 1390 volt a süti. Felszolgálási díjat nem számolnak fel.
Dóm Cukrászda Szeged - EgyébDóm Cukrászda Szeged - EgyébDóm Cukrászda Szeged - EgyébDóm Cukrászda Szeged - EgyébDóm Cukrászda Szeged - EgyébDóm Cukrászda Szeged - EgyébDóm Cukrászda Szeged - EgyébDóm Cukrászda Szeged - EgyébDóm Cukrászda Szeged - EgyébDóm Cukrászda Szeged - EgyébDóm Cukrászda Szeged - EgyébDóm Cukrászda Szeged - Egyéb
Még több kép (9 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 102 városban járt márFelfedező - 59 helyen első értékelőNépszerű író - 52 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1353 feltöltött kép
Kiváló 2022. augusztus 14.családjával járt itt
Családommal Szegeden nyaraltunk, és egyik este városnézés közben találtunk rá a cukrászdára. Elég hosszú sor állt előttünk, de a lányok gyorsan dolgoztak és hamar sorra is kerültünk. Ami számomra meglepő volt, hogy nagyon sok cukormentes fagyi közül lehetett választani ( két családtagunk nagy örömére).
Kiváló 2022. május 2.a párjával járt itt
A városközpontban van, kiszolgálás nagyon jó, választék tökéletes, minden van ami egy cukrászdába kell, elfogadható áron csak ajánlani tudom mindenkinek