Jó 2013. októberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2014. október 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Fehértói halászcsárda egy éppoly biztos pont, mint a Kiskőrössy vagy az Öreg Kőrössy. Az étlap hosszú időn át változatlan, egy kivétellel minőség is. Legtöbben a halászlét dicsérik, pedig ez legváltozékonyabb, ettem már marhapörkölt ízűt, ettem már élvezhetőt, volt már a hal száraz és volt már friss is benne. Tény, hogy nem a legjobb fogásuk. Ellentétben a haltepertővel, ami viszont garantált fogás, szeretem - a nevét leszámítva a – „Halak Tiszából-Dunából” nevű kompozíciót is, mert szeretem a változatosságot. Nevét azért nem, mert megtévesztő, halászott hal nem kerül a tányérra, csak tenyésztett. Nagyon jó volt a birkapörkölt, korrektek a középvonalas desszertek. A hangulat remek, rusztikus, összességében jól hozzák a klasszikus csárdavonalat. A kiszolgálás változó, mert elég nagy csapat dolgozik itt, de többnyire udvariasak a pincérek és időben érkezik az étel.
Tegnap a férjemék a zenekarral éjszaka beültek enni. Isteni volt a kiszolgálás az ételek. Hozott haza nekem egy óriás adag halászlét. Hazaértekor azonnal hűtőbe rakta. Délben megmegmelegítettem.... Habzik, savanyú büdös szaga van. Sajnálom.....
Tegnap, augusztus 30-án, nagyobb családi tárasággal jártunuk ott. A sültestál, halászlé a túróscsusza, fokhagymakrém leves, szürkeharcsapaprikás, savanyúság egyaránt szerepelt az elfogyasztott ételek között. Minden étel redkivül finom volt, a felszolgálás kifogástalan. A tisztaság a mosdóban...
Eddig mindig volt valami gondom, nem volt ez a hely kifogástalan, attól függetlenül, hogy szeretem és szívesen jövök ide. Most társasággal voltam szombaton, és mindenki nagyon jót evett és jól is érezte magát. Én is nagyon jóllaktam. Felszolgálás kifogástalan volt, konyha gőzerővel dolgozott....