Szörnyű 2017. júliusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. október 22.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Túl árazott silány alapanyagokból készült ételek. Pl. Fogasfilé mandulabundában, amit kértem 4500,- köret nélkül...A filé a hal farokrészéből volt, 3 kicsi darab, túlsüve, élvezhetetlenül kiszárítva. A párom sertés szűzet rendelt, ugyanez volt a helyzet, túlsütve-cipőtalp rágósra. A köretek szemtelen magas áron kaphatóak, unalmasak, kifőzde kategóriájú-állagú. A halászlé átlagos volt, tetszett, hogy filézett halból van, ami pl. az más [moderálva - a szerk.] halászcsárdában nem így van. A kiszolgálás normális volt, türelmes pincérrekkel.....Ha drágán akar valaki gyenge minőséget, rosszul elkészített ételt enni, akkor itt jó helyen van.
A Sótartóba vagy másfél évtized után beültünk ismét. Ezúttal a pincében, a Dankó teremben kaptunk helyett. Ettünk halászlét, ami élvezhető volt, de ettünk jobbat is, a hal kissé túlfőtt, a harcsapaprikás fád, a csusza túlfőtt, a hal sótlan, a haltepertő jó lett volna, ha nem pihen, hanem rögtön a...
Hát nem így nézett ki ez régen, az biztos! Az ember keresi a szemével az emléket, a jót, nyomokban találja meg. Sokévtizedes szerelemhely ez, Szeged iránt, a halászlé iránt, a lányok iránt, akikkel itt jártam, ó, meg egyáltalán... most nem olyan pont, de most is nagyon, nagyon... Ha elmegyek...
2024.04.13.,Pestről leautóztam hogy megkóstoljam a híres neves halászlét.egy vicc;a belsőség csak ikra kőkeményre főzve,30 dkg-os csirkecomb is vicc..jó ha csonttal együtt volt 25 dkg!habos krumpli püré a legnagyobb vicc!darabos jellegtelen ízű!uborka saláta:mondom ez nem egyforma.mire pincér:...