Átlagos 2022. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2022. november 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Túristák vagyunk, és vacsorázni szerettünk volna. Ki is néztünk több éttermet az ajánlások alapján, ezt egyre hátrább soroltuk az ára miatt. Végülis a csoport ebbe az étterembe ment be jókedvűen. Már a rendelésnél lefagyott a mosoly az arcokon, de senki nem mert elmenni. Egy fél adag halászlé és egy túróscsusza 14.000 Ft. Meglepetés volt viszont az adag mérete. Fél adag halászlé fél liter, egy adag 1 liter, ami duplája mint máshol. Túróstészta 40 dkg. A dupla adag feledteti talán a háromszoros árat. 4 cl unikum 1600 Ft. Maga az étterem kockásabroszos retró hangulatú, a pincérek "viccesek". A borpince alakú belső ellenére nem hozott hangulatba az étterem. Tele hassal, de üres pénztárcával távoztunk.
Hát nem így nézett ki ez régen, az biztos! Az ember keresi a szemével az emléket, a jót, nyomokban találja meg. Sokévtizedes szerelemhely ez, Szeged iránt, a halászlé iránt, a lányok iránt, akikkel itt jártam, ó, meg egyáltalán... most nem olyan pont, de most is nagyon, nagyon... Ha elmegyek...
2024.04.13.,Pestről leautóztam hogy megkóstoljam a híres neves halászlét.egy vicc;a belsőség csak ikra kőkeményre főzve,30 dkg-os csirkecomb is vicc..jó ha csonttal együtt volt 25 dkg!habos krumpli püré a legnagyobb vicc!darabos jellegtelen ízű!uborka saláta:mondom ez nem egyforma.mire pincér:...
Nem voltam megelégedve az étellel a gulyáslevesben nem volt szinte hús,a párom húslevesében nem volt megfelelő a hús ,és a Brassói sem volt igazán finom kicsit csalódtunk az árakhoz képest