Szörnyű 2014. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2014. augusztus 18.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nem sikerült itt ennünk,igaz előre nem rendeltünk asztalt,de a pincérek hozzá állása kritikán aluli volt.Voltak üres helyek,de állítólag már minden hely foglalt volt,ami természetesen hihető is lett volna,ha ezt normálisan közlik velünk. Mi igyekeztünk udvariasan kérni,hogy hátha megoldható,de jobban is jártunk egy jó helyet találtunk,ahol jól éreztük magunkat.
A Sótartóba vagy másfél évtized után beültünk ismét. Ezúttal a pincében, a Dankó teremben kaptunk helyett. Ettünk halászlét, ami élvezhető volt, de ettünk jobbat is, a hal kissé túlfőtt, a harcsapaprikás fád, a csusza túlfőtt, a hal sótlan, a haltepertő jó lett volna, ha nem pihen, hanem rögtön a...
Hát nem így nézett ki ez régen, az biztos! Az ember keresi a szemével az emléket, a jót, nyomokban találja meg. Sokévtizedes szerelemhely ez, Szeged iránt, a halászlé iránt, a lányok iránt, akikkel itt jártam, ó, meg egyáltalán... most nem olyan pont, de most is nagyon, nagyon... Ha elmegyek...
2024.04.13.,Pestről leautóztam hogy megkóstoljam a híres neves halászlét.egy vicc;a belsőség csak ikra kőkeményre főzve,30 dkg-os csirkecomb is vicc..jó ha csonttal együtt volt 25 dkg!habos krumpli püré a legnagyobb vicc!darabos jellegtelen ízű!uborka saláta:mondom ez nem egyforma.mire pincér:...