Jó 2015. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. március 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szegedi kirándulásunk során egy finom halászlét akartunk enni. Ez meg is valósult, brutálisan nagy adag finom hallevet kaptunk, aminek harmadát haza is hoztuk. Az étterem tiszta, az abroszt cserélik, előkét kaptunk, a tiszta ingek érdekében. A pincérek hangosan beszélték meg a magánéleti problémáikat, amikre nem letünk volna kíváncsiak. A fizetéskor 30% kedvezményt kaptunk ami kedves gesztus volt.
A Sótartóba vagy másfél évtized után beültünk ismét. Ezúttal a pincében, a Dankó teremben kaptunk helyett. Ettünk halászlét, ami élvezhető volt, de ettünk jobbat is, a hal kissé túlfőtt, a harcsapaprikás fád, a csusza túlfőtt, a hal sótlan, a haltepertő jó lett volna, ha nem pihen, hanem rögtön a...
Hát nem így nézett ki ez régen, az biztos! Az ember keresi a szemével az emléket, a jót, nyomokban találja meg. Sokévtizedes szerelemhely ez, Szeged iránt, a halászlé iránt, a lányok iránt, akikkel itt jártam, ó, meg egyáltalán... most nem olyan pont, de most is nagyon, nagyon... Ha elmegyek...
2024.04.13.,Pestről leautóztam hogy megkóstoljam a híres neves halászlét.egy vicc;a belsőség csak ikra kőkeményre főzve,30 dkg-os csirkecomb is vicc..jó ha csonttal együtt volt 25 dkg!habos krumpli püré a legnagyobb vicc!darabos jellegtelen ízű!uborka saláta:mondom ez nem egyforma.mire pincér:...