EmEse02 étterem értékelései

Értékelései
1
20
24
18
0
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg EmEse02 értékeléseit!

Olvasd el EmEse02 étterem értékeléseit!

EmEse02 értékelései

2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 27.
Kecskemét környéki kirándulásunk során terveztük, hogy egy késői ebéd-vacsora elfogyasztására ide térünk be. Korábban egy üzleti ebéd alkalmából már voltam az étteremben, akkor is jó benyomásokkal távoztam. Természetesen most sem volt foglalásunk, de azt gondoltuk ekkora étteremnél ez nem jelent majd problémát, de így csak a pincében kaptunk asztalt, ami egy elszeparált terület, annak előnyével, és hátrányával.
Megosztom
Kicsit csalódás volt -

Paksi Halászcsárda Paks

2019. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. december 6.
Tolnáról Pest felé tartva céloztuk meg ezt a Halászcsárdát, elsősorban a halászléért, illetve haltepertőért. Korábban már jártunk itt, a retró belső mellett a panoráma teraszról jó kilátás nyílik a Dunára. Most a terasz zárva volt. A halászlé és rántott pontyfilé finom volt, nagy csalódás volt viszont a haltepertő, elsősorban a köretként felszolgált paprika, paradicsom uborka kombó, valamit a kevéske hal és annak ára miatt.
Megosztom
Drága lett ez a hely -

Sziget Csárda Tiszaújváros

2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 25.
Nyíregyházáról hazafelé egy jó halászlé érdekében tértünk be az étterembe. Korábban már többször jártunk itt, de azóta az árak a duplájára emelkedtek. Az egyszerű árképzés 4000 Ft egy halászléért rántott ponty 4000 plusz köret 500 plusz tatár 500. Korábban volt ajándék deszert mákosguba, bár a tálat láttuk, de senki nem kínálta ma fel ezt a lehetőséget.
Megosztom
Gyors vacsora hazafelé -

Kukorica Csárda Balatonújlak

2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Keszthelyi husvétolás után egy kis kitérőt tettünk Marcali felé, majd hazafelé indultunk, a Balatonnál reménykedtünk, hogy találunk valami elfogadható helyet, ahol tudunk egy késői ebéd-vacsorát elfogyasztani. Balatonudvardinál az elsődleges szabályt alkalmazva tértünk be a Kukorica nevű csárdába. (milyen autók állnak előtte).
Megosztom
Barati vacsora -

Kakas Étterem Budapest

2017. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. február 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többedszer voltam már itt családdal kollégákkal baráti társasággal üzleti partnerekkel mindig nagyon finom, ízletes ételeket ettünk. A kiszolgálás mindig gyors udvarias volt. Az étterem estére megtelik, így érdemes előre helyet foglalni. Nyári időszakban a nyitott kertben a gyerekek is kirohangálhatják magukat, én az asztalok között szaladoznak
Megosztom
Legjobb debreceni étterem ????" -

Paripa Csárda Debrecen

2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hosszú hétvégénken az ittjártam segitségét vettuk igénybe vacsorázó hely választásánál. Sajnos ebben az esetben csalódnunk kellett. A nagy méretű helyiségben éppen 3 társaság is ünnepelt valamit, az egyik tette ezt elég nagy hanggal. Az étlap elég egyszerű volt, a kiválasztott étel már elfogyott, igy másikat kellett valasztani, az viszont izletes volt.
Megosztom
Jó konyha, udvarias személyzet -

Csokonai Söröző & Étterem Debrecen

2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 1.
Hosszú hétvégénken az ittjártam segitségét kértük az étterem vàlasztásban. Ebben az esetben, ez a hely teli találat volt. Nem foglaltunk asztalt, de szerencsére volt két szabad hely az étteremben. A pincérek udvariasak, gyorsak, segitőkészek voltak. A fotokkal ilusztrált étlap segített a választásban. A rendelt ételek finomak, izletesek voltak.
Megosztom
Kaposvári kiruccanás -

Gecco Étterem Kaposvár

2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 4.
Kaposváron eltöltött hétvégénken az ittjártam értékelése alapján választottuk ki ezt az éttermet. Ebéd és vacsora idő között érkeztünk, igy kevesen voltak a helyiségben. Néhányan az ut mellett kialakított asztaloknál foglatak helyet. Mi beültünk a kemence mellé, ami most még a kellemes idő miatt nem üzemelt.
Megosztom
Várlátogatás után -

Enoteca Borbisztró Nógrád

2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 4.
Egy kellemes öszi várlátogatás után tértünk be ebbe az étterembe egy gyors ebédre sok autós, motoros társunkal együtt. A teraszon a kellemes időben sokan voltak, de egymást váltották a vendégek, így mindig volt szabad hely. A pincében és a felső teraszon viszont senki nem volt. A táblára kiírt szűk étlapon az volt amit mi enni akartunk húsleves, szarvaspörkölt, sztrapacskával, és mákos lepény.
Megosztom
Nagyon éhesek voltunk -

Puli Kisvendéglő Kapoly

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 3.
Somogyi kirándulások során álltunk meg egy késői ebédre, az étlap nem túl bonyolult egyszerű ételek találhatók rajta.
Nagy volt a mozgás az étteremben, jöttek mentek a buszos csoportok.
Egy gyors utazás közbeni étkezés megfelelő hely
Megosztom
3 oldalon / 24 találat


TérképX