EmEse02 étterem értékelései

Értékelései
1
18
21
18
0
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg EmEse02 értékeléseit!

Olvasd el EmEse02 étterem értékeléseit!

EmEse02 értékelései

Gyors vacsora hazafelé -

Kukorica Csárda Balatonújlak

2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Keszthelyi husvétolás után egy kis kitérőt tettünk Marcali felé, majd hazafelé indultunk, a Balatonnál reménykedtünk, hogy találunk valami elfogadható helyet, ahol tudunk egy késői ebéd-vacsorát elfogyasztani. Balatonudvardinál az elsődleges szabályt alkalmazva tértünk be a Kukorica nevű csárdába. (milyen autók állnak előtte).
Megosztom
Barati vacsora -

Kakas Étterem Budapest

2017. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. február 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többedszer voltam már itt családdal kollégákkal baráti társasággal üzleti partnerekkel mindig nagyon finom, ízletes ételeket ettünk. A kiszolgálás mindig gyors udvarias volt. Az étterem estére megtelik, így érdemes előre helyet foglalni. Nyári időszakban a nyitott kertben a gyerekek is kirohangálhatják magukat, én az asztalok között szaladoznak
Megosztom
Legjobb debreceni étterem ????" -

Paripa Csárda Debrecen

2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hosszú hétvégénken az ittjártam segitségét vettuk igénybe vacsorázó hely választásánál. Sajnos ebben az esetben csalódnunk kellett. A nagy méretű helyiségben éppen 3 társaság is ünnepelt valamit, az egyik tette ezt elég nagy hanggal. Az étlap elég egyszerű volt, a kiválasztott étel már elfogyott, igy másikat kellett valasztani, az viszont izletes volt.
Megosztom
Jó konyha, udvarias személyzet -

Csokonai Söröző & Étterem Debrecen

2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 1.
Hosszú hétvégénken az ittjártam segitségét kértük az étterem vàlasztásban. Ebben az esetben, ez a hely teli találat volt. Nem foglaltunk asztalt, de szerencsére volt két szabad hely az étteremben. A pincérek udvariasak, gyorsak, segitőkészek voltak. A fotokkal ilusztrált étlap segített a választásban. A rendelt ételek finomak, izletesek voltak.
Megosztom
Kaposvári kiruccanás -

Gecco Étterem Kaposvár

2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 4.
Kaposváron eltöltött hétvégénken az ittjártam értékelése alapján választottuk ki ezt az éttermet. Ebéd és vacsora idő között érkeztünk, igy kevesen voltak a helyiségben. Néhányan az ut mellett kialakított asztaloknál foglatak helyet. Mi beültünk a kemence mellé, ami most még a kellemes idő miatt nem üzemelt.
Megosztom
Várlátogatás után -

Enoteca Borbisztró Nógrád

2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 4.
Egy kellemes öszi várlátogatás után tértünk be ebbe az étterembe egy gyors ebédre sok autós, motoros társunkal együtt. A teraszon a kellemes időben sokan voltak, de egymást váltották a vendégek, így mindig volt szabad hely. A pincében és a felső teraszon viszont senki nem volt. A táblára kiírt szűk étlapon az volt amit mi enni akartunk húsleves, szarvaspörkölt, sztrapacskával, és mákos lepény.
Megosztom
Nagyon éhesek voltunk -

Puli Kisvendéglő Kapoly

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 3.
Somogyi kirándulások során álltunk meg egy késői ebédre, az étlap nem túl bonyolult egyszerű ételek találhatók rajta.
Nagy volt a mozgás az étteremben, jöttek mentek a buszos csoportok.
Egy gyors utazás közbeni étkezés megfelelő hely
Megosztom
Egyszerű hely jó ételek -

Bableves Csárda Alsótold

2016. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. április 18.
Már harmadszor tértünk be ide nógrádi barangolásunk idején.
Mindig megfogott a hely egyszerűsége és a szlovákos vadételek, és különféle magyaros levesek széles és izletes választéka. A kiszolgálás gyors, barátságos és udvarias volt. Talán a mosdóra fordíthatnának nagyobb figyelmet. Ha erre járunk biztos, hogy be fogunk ismét térni ide.
Megosztom
2016. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. március 27. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az arbarétum felkeresése után megéhezve tértünk be ebbe az étterembe. Az étlap szűkössége egy kicsit elrettentett, de mindketten tudtunk róla rendelni számunkra megfelelő ételt, amelyeket ha nem is túl gyorsan de időben megkaptunk, és izletes is volt. A pincérek összeségében udvariasak, kevesek, és gyorsak voltak.
Megosztom
2016. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. március 19. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kccskemét felé autózva választottuk ezt az utba eső éttermet. Az étterem külső belső megjelenése és az étlap széles választéka nagy reményeket keltett bennünk. Az italokat gyorsan megkaptuk, és egy kiváló ököruszály leves után vártuk a főételünket. Amely szintén gyorsan megérkezett, viszont mindkét étel kritikán aluli volt, mind hőfokra mind izre vonatkozóan, a mikrózás sokat rontott az ételek minőségén.
Megosztom
3 oldalon / 21 találat


TérképX