Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Átlagos rendezvényház,apró ,de orvosolható hibákkal,viszont korrekt ételekkel és személyzettel.

Sziki Vigadó SzegedSziki Vigadó Szeged a térképen

2017. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. szeptember 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy rendezvény okán jártunk a helyen.Maga az épület belülről szép tágas, tehát nagyobb létszámú rendezvény megtartására simán ajánlható a hely.Amin azonnal javíthatnának a hely megközelítésének elősegítése,jól kihelyezett irányt mutató táblákkal a bekötő úton. Akinek nincs helyi jártassága igen nehezen találja meg a fogadót. Az út bal oldalán található graffitis OSB lap,mint cégér igen hervasztó.Én ezt azonnal lecserélném a cégvezetők helyében. A kertben sok szép virág és növény van.Igaz elég nehezen bejárható a külső tér a sok lépcső,kis út miatt.Az ember jó,ha az orra elé néz,mert hamar orra bukik. Talán itt elmondható ,hogy a kevesebb több lett volna!:-)Tavak, szaletlik,padok,dézsák..Így az egész kicsit kaotikus és giccses összességében.A terem belülről kellemes, a vas rácsos ablakokkal,amik hűvös időben könnyen zárhatóak,igen ötletes megoldás,mert nagy melegben viszont jár a levegő.Ami szintén orvoslásra vár a hely gazdájától a teremben lévő szint különbség megfelelő JELZÉSE (figyelemfelhívó csíkkal a kövezetre ragasztva- vagy ennek kiküszöbölése .Van egy kb 2-3 méteres csempézett rész,ami kb 4 cm-rel magasabb,mint a szőnyegpadlós terem.Nincs jelzés a szint különbségre ,nálunk is többen botladoztak ,illetve volt,aki elesett. Ez nagyon veszélyes és nagyobb baleset is bekövetkezhet.Talán a szőnyegpadlós részt kéne megszüntetni,mert azon táncolni nem nagyon lehet!! Táncparkett! Benne van szóban! De gond is a szőnyegpadló,hiszen bármi kicsöppenhet egy pohárból,egy tálból.Ennek láttuk is nyomát a szőnyegen.:( A környékben nincsenek lakóházak,így bátran szólhat a zene,ez pozitív. Az ételek nagyon finomak voltak,egyetlen kivétel a galuska volt,az elázott.A személyzet korrekt ,készséges és mosolygós volt.Igazi régi bútordarabok,de feldobták a rendezvényt a maguk egyéniségükkel.A rendezvény házban van pár szoba is,ez szintén szimpatikus. Elég egyszerűen, de ízlésesen berendezve. Ami eléggé szokatlan megoldás az a szobákhoz tartozó fürdőben a wc.- k hiánya!Ilyet még nem láttam és meglepett. Van kicsi fürdő,amiben van zuhanyfülke- abszolút rendben volt- kis mosdó, de a wc.-nek nem jutott hely. Ami azért bosszantó,mert csak a közös wc-re lehet kimenni,amit amúgy is használtak az este folyamán a vendégek. Tehát,ha valaki előbb lepihent és mégis ki kellett mennie,akkor mehetett ki pizsamában a folyosóra a vendégek közé.Mondjuk azt meg kell hagyni a puritán wc-k nagyon TISZTÁK VOLTAK végig a rendezvény ideje alatt és reggel is. A takarítónő nagyon jól vizsgázott! A férfi wc két fülkéjére viszont 1-1 riglit azért célszerű lenne felszerelni,hogy nagy dolog esetén azért zárható legyen legalább. Összességében azért jól éreztük magunkat a helyen,köszönjük!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:

Sziki Vigadó további értékelései

2019.09.16családjával
Kiváló
Csodálatos helyszín, figyelmes kiszolgálás, rendkívül finom ételek, és profi felszolgálók! Köszönjük a csodálatos napot ennek a kis össze szokott csapatnak, akik mindenre oda figyeltek mig mi buliztunk ezerrel a lakgziban. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
2017.08.22családjával
Kiváló
Esküvöre és különbözö rendezvényekre mindenkinek ajánlom .Az étel kiválló a kiszolgálés csillagos ötös. A környezet meseszép.
2017.07.17családjával
Szörnyű
Életveszélyes a padló kialakítása. Ez egy körbefalazott terasz ami jócskán lejt (mivel terasz korában az eső vizet kellett elvezetnie). Ma padlószőnyeg borítja és mellette egy kb 2-3 cm-es szintkülönbséggel fut egy járólappal kirakott rész. A szintkülönbséget nem látod, csak ha már elbuktál...
Népszerű szállások a környéken
Tisza Hotel Szeged - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2025.01.02-ig
Tisza Hotel Szeged
24.390 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
91.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval