Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 156.- hidi vásár

Vendéglő a Régi Hídhoz SzegedVendéglő a Régi Hídhoz Szeged a térképen

2017. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. szeptember 9.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Utolsó esténk Szegeden,ezért még egy vacsorát beiktatunk. Jöjjön most az ezüstérmes,a Régi Hid étterem. A kapcsolat nem indul jól, óvatosságból foglalnánk asztalt estére,a délelőtti séta során,de csak a dörömbölésre nyitnak ajtót,5 perccel a 11.30-as hivatalos nyitási idő után.
Este pontosan érkezünk 18 órára,asztalunk megvan,egyuttal az étlapot is megkapjuk. Egészen sokoldalu,3 nap alatt az első,ahol van Újházi tyúkhúsleves. Italok kissé nehezen érkeznek,a vendégek annál gyorsabban,miután a 12.percben megjön a leves már félig van az étterem. A baileys natur érkezik,jég nélkül,rá sem kérdez. Társam a teraszra szeretett volna kiűlni,ez adott mert oda kaptunk asztalt,de hiba is,mert rettentő zajos,gyakorlatilag az utcán eszűnk,átlagosan 60 decibel a zajszint,ha zöldre vált a lámpa,72 db.
A leves üvegpohárban érkezett,hát húslevesnek jó. Nem forró,a tartalma elfogadható. Adag is megfelelő 550 ft-ot megér. Főételnek halat és csirkét kérűnk,csak egyféle vegyes köret rendelhető mert a konyha leterhelt. Lassan telt ház van,3 pincér rohangál 12 asztal között.
A söröm.,,még készül,, jelzi,de meghozza kézben! a Drehert. A vendéggel nincs idő foglalkozni, kevesen vannak,és rengeteg a munka. A főételek tálalása megfelelő,az adagok nagynak mondhatóak. Az étlap árai a köretek árát nem tartalmazzák! A 16 dkg hús 1.700 ft.
Két szelet. Köret átlagos,a hús jól van elkészitve,kellően puha,átsűlt. Folyamatosan jönnek,mellettünk,egy 10 fős társaság hangoskodik balról,az utcazaj jobbról. Desszert nem fér belénk,a kávéhoz már késő van. Számla érkezik,italokkal köretekkel,10.200 ft.
Összegzés:
Hát nem túl jó az összkép. Nagyon zajos,a teraszon vásári hangulat van,innen a cim. Az úttestől 6-8 méterre ültünk,a forgalom zavaró.
Ételek megérdemlik a jó minősitést,összességében az étterem is,de a kiválót nem. Ajánlható mindenkinek aki jó ételt akar enni,de az étkezés intimitása teljesen huányzik,vendégmenedzsment nincs,idő hiányában. Ehhez viszonyitva viszont drága hely. Azt,hogy ez lenne Szeged második legjobb étterme,én nem hiszem .
Minősités: ajánlott
Értékelés; 8/10 pont
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (12)
Vendéglő a Régi Hídhoz Szeged - BelsőVendéglő a Régi Hídhoz Szeged - Étlap/itallapVendéglő a Régi Hídhoz Szeged - Étlap/itallapVendéglő a Régi Hídhoz Szeged - Étlap/itallapVendéglő a Régi Hídhoz Szeged - BelsőVendéglő a Régi Hídhoz Szeged - Étel/italVendéglő a Régi Hídhoz Szeged - Étel/italVendéglő a Régi Hídhoz Szeged - Étel/italVendéglő a Régi Hídhoz Szeged - Étel/italVendéglő a Régi Hídhoz Szeged - BelsőVendéglő a Régi Hídhoz Szeged - BelsőVendéglő a Régi Hídhoz Szeged - Külső kép

Vendéglő a Régi Hídhoz további értékelései

2023.12.31barátokkal
Szép jó hely, rossz megközelítés, parkoló kevés . Értelek frissek de túl olajosok voltak . Hangulatos hely szép bútorzat tiszta és komfortos . Elsőnek jártam Szegeden .
2022.10.31barátokkal
A Régi Hídhoz címzett szegedi vendéglő beltere Kárpát medencei szinten a kedvenceim közé tartozott. Mint egy Horthy korszakbeli pub. Sajnos átfestették, modernizálták, az új dizájn nem nyert meg, persze főleg azért, mert a korábbihoz hasonlítottam. Ami viszont megmaradt, az konyha stílusa s a...
2022.01.17családjával
Kiváló
A családdal voltam az étteremben. A hely nagyon családias, kicsit ugyan zsúfolt, de nem is csoda, hiszen minden asztalnál ültek. Az étel kiváló volt és bőséges (pedig én elég sokat tudok enni). A kiszolgálás nagyon barátságos és segítőkész. Ha legközelebb Szegeden járunk, akkor is biztosan ide...
Népszerű szállások a környéken
Tisza Hotel Szeged - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2025.01.02-ig
Tisza Hotel Szeged
24.390 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
76.480 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval