Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Feltöltődés Szegeden

Art Hotel Szeged SzegedArt Hotel Szeged Szeged a térképen

2016. márciusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. május 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szeged látogatása régóta szerepelt a bakancslistámon, így ahogy megérkezett a márciusi jó idő, barátnőm javaslatára foglaltunk az Art Hotelben szobát 2 éjszakára.
Az elhelyezkedése hibátlan: a Dóm mellett, a város központjában. Éttermek, cukrászdák, színház, tömegközlekedés, minden karnyújtásnyira van, ráadásul a város tiszta, barátságos; öröm sétálni ott.
A személyzet kivételesen udvarias. Érkezésünkkor felkísértek minket a szobánkba, ahol mindent megmutattak hogy működik, a hasznos információkat elmondták. A későbbiekben pedig készségesen adtak programtippeket, eligazítást.
Személyes nyűgömet is percek alatt orvosolták: mivel a "szabványméretnél" kisebb növésű vagyok, ezért a bekészített köntösök mindig lobognak rajtam :) Kértem kisebb méretet, szinte azonnal hozták is a szobánkba.
Egy kétágyas szobában szálltunk meg, két külön ággyal. A felületeken a sötét pasztellszínek domináltak egy-egy élénkebb zöld elemmel. Az ágyak kényelmesen szélesek voltak egyszemélyesként is, a szoba pedig tiszta volt és rendszeresen takarították ottlétünk alatt is. A fürdő tágas volt és meglepetésünkre egy hatalmas kád volt beépítve, amit ritkán látok standard szobákban.
A wellness részleg kínálata nem túl nagy, látszik, hogy a hotel nem ezt célozta meg fő szolgáltatásképp. Úszómedencéje nincs, csak egy pici pezsgőfürdője, ami ugyan a Dómra panorámás, de 4 embernél több nem fér el benne. Azonban van aromaterápiás és fényterápiás szobája, szaunája. Ezek igényesek, ízlésesek, a fényterápiás szobában pedig magunk szabályozhatjuk a fényszíneket, kit melyik lazít el jobban.
Mivel városnézési céllal érkeztünk, csak reggelis ellátást kértünk. Ugyan nem volt túl széles az ételkínálat, de az igényeket kielégítette. Egy kellemetlenség ért csupán, amikor is gabonapelyhet szerettem volna enni tejjel, ám két falat után észrevettem, hogy a tej meg van savanyodva. Valószínűleg többet állt a kancsóba töltve, mint kellett volna. Amikor ezt jeleztem azonnal elnézést kértek érte és cserélték. Mivel a gyomrom sem észlelte a malőrt, ezért el is felejtettük hamar :)
Ajánlom a hotelt minden olyan Szegedre vágyónak, aki szereti a letisztult stílusú szállodákat és igényes vendégfogadásra vágyik, de nem egy "0-24-ig a szállodában áztatós" wellness-t tervez.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (2)
Art Hotel Szeged Szeged - SzobákArt Hotel Szeged Szeged - Szobák

Art Hotel Szeged további értékelései

2024.01.03a párjával
Másodszor szilveszterezünk itt tíz éven belül. Most is minden rendben lett volna , de : elszomorító volt a zenekar ,jó hatvan évem alatt ilyen csörömpölő rossz bandát, aki mint egy karaoke éneklésen rossz hangosítás mellett próbálja kiolvasni a szöveget ... na ez méltatlan volt a helyhez ! És...
2024.01.02a párjával
Kiváló
A személyzet kivétel nélkül nagyon kedves. A szálloda modern, csendes. Szobánk a 4., legfelső szinten volt. Még a közeli dóm harangozása sem volt zavaró. Remek a szálloda elhelyezkedése, és a parkolás is megoldott, igaz fizetős (saját teremgarázs). Az ágy kényelmes. Az ételek rendben voltak....
2023.01.04barátokkal
Kiváló
nagyon jó, hogy a város szívében van a szálloda. Kocsival szinte egyenes út vezet odáig. Rendkívül figyelmes és segítőkész volt a személyzet. Az étteremben szinte röpködtek a pincérek. Feltűnt, a teremfőnök szeme ott volt mindenen, mindenkihez volt egy-két kedves szava, látszik, hogy profi a...

Az Art Hotel Szeged legnépszerűbb csomagjai

Art Hotel Szeged Szeged - Napi ár reggelivel (1 éjtől)
Napi ár reggelivel (1 éjtől)
38.800 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
2025.04.01-ig
Art Hotel Szeged Szeged - Előrefizetési kedvezmény reggelivel (1 éjtől)
Előrefizetési kedvezmény reggelivel (1 éjtől)
34.920 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
2025.04.01-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
86.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval