Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Modern világ

Hunguest Szeged (korábbi Forrás) SzegedHunguest Szeged (korábbi Forrás) Szeged a térképen

Kiváló 2018. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. július 29.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Remek 5 napot töltöttünk el a szállodában. Igazán gyerekbarát a szálloda, vannak animátorok, akik foglalkoznak a gyerekekkel. A legszuperebb a Konyhafőnök program, amikor a gyerkőcök saját maguk készíthetnek finomságokat. Ez lehetne akár minden nap is!
A szálloda szép, modern, a szobák ízlésesek. A szobával az egyedüli gond, hogy a bekészített pótágy nem annyira kényelmes, s nincsen szárító az erkélyen, ahova a vizes fürdőruhákat lehetne pakolni.
Köntöst kapnak a gyerekek is, ami remek! Wellnesstörcsit is adnak, amit akárhányszor lehet cserélni, s nagyon illatos!!!
Az étkezésekről: a levesek nem a legjobbak, néhány étel kicsit sós volt az én ízlésemnek, de a választék remek, s 90 %-ban nagyon finom! Eszméletlen sok a választék, sok finom süti, s vannak különlegességek is, mint pl. tatárbifsztek, pármai sonka, tortilla chips mártogatóssal, amerikai palacsinta, lazac, fagyi, sokféle gyümölcs és zöldség. Van külön gyerekbüfé is kétféle étellel. Az ételeket mindig szinte azonnal újratöltik, ez nagyon szimpatikus.
Mi mindig csak kancsó vizet kértünk vacsorához, kedvesen hozták. Az italok egyébként nagyon drágák. Reggelinél van pezsgő, plusz prémium minőségűek a gyümölcslevek, rendes dobozos Rauch gyümölcslevet töltenek bele, nem azt a vacak hígítmányt!!!
Ami remek ötlet, s nagyon kedves dolog, hogy délben van levesbüfé kétféle levessel, így a gyerekek éhsége pont csillapodik a vacsoráig.
Ami még remek, hogy a strandos karórával a szoba is nyitható, így nem kell kártyát keresni, alkalmazkodni a másikhoz! A csendes wellness kellemes, csak 16 éves felülieknek, de a csúszdák remekek, a külső rész is. A víz nem hideg!!!! A csendes wellness úszómedence hideg csak, de a külső és a belső csúszdás medencék vize kellemes, sokáig benne lehet lenni, mert nem fagy bele az ember.
A személyzet kedves, segítőkész. Remek , hogy lehetett díjmentesen csocsózni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:

Hunguest Szeged (korábbi Forrás) további értékelései

2024.04.03a párjával
Kiváló
Mindennel maximálisan elégedettek voltunk, azonban a H.H.Törzskártyámat nem tudtam használni, így fizetéskor sem használhattam a kártyámon lévő pontokat. Kérdezem én akkor minek a pontgyűjtés. 50 % az oldalnak és a másik 50 %-ra ami a szálloda része nem kaptam pontot, és nem tudtam érvényesíteni...
2024.04.03gyerekekkel
A személyzet figyelmessége, munkavegzése kiválló, látszott rajtuk hogy a vendégekkel szeretnék és karnak foglalkozni. A szállodában tisztaság és rend volt. Csak az miatt nem 5* mert a szoba nagyon kicsi volt, a 4 személy helyett inkább csak 3nak elegendő. Az ágyak minősége rossz, a pihenés nem...
2024.04.02gyerekekkel
Szörnyű
Csalàddal utaztunk Húsvéti ünnepekre Szegedre a Hunguest szállodába. Évente 2-3-szor szoktunk utazni, eddig ez volt az egyik legdrágább szállás és mint kiderült, a szolgáltatás pedig az egyik legrosszabb. Ennek több oka volt: 1) a szobai minibárból fogyasztottunk 2 sört, mindkettőnek lejárt...

A Hunguest Szeged (korábbi Forrás) legnépszerűbb csomagjai

Hunguest Szeged (korábbi Forrás) Szeged - Fergeteges csobbanás (1 éjtől)
Fergeteges csobbanás (1 éjtől)
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2025.04.13-ig
Hunguest Szeged (korábbi Forrás) Szeged - Egy éjszakás ajánlat
Egy éjszakás ajánlat
93.000 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
2025.04.13-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval