Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Őszi szünet sok csúszdával

Hunguest Szeged (korábbi Forrás) SzegedHunguest Szeged (korábbi Forrás) Szeged a térképen

Kiváló 2021. novemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. január 8.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A szállodában egy konferencián jártam már, de akkor a munkáról szólt a program, nem a szórakozásról. Az őszi szünetben viszont a gyerekekkel kifejezetten azzal a céllal érkeztünk, hogy a szomszédos fürdőt kipróbáljuk, amely az ország egyik legjobbjaként számon tartott és egész évben működik.
A szálloda a város Új-Szeged részén található, a vasútállomásról tömegközlekedéssel csak átszállással érhető el, ezért taxival mentünk A taxis amúgy egy hiéna volt, több mint dupla áron hozott el minket, de az árakat nem ismerve, ezt csak utólag tudtuk meg. Sajnos ilyen lelkiismeret nélküli emberek is vannak, aki akár egy 3 gyermekes anyát - családot képes átverni, meg nyilván akárki mást is.).
A recepción a becsekkolás flottul ment, hamarabb el tudtuk foglalni a szobát az előírt időnél. A szobánk a 4. emeleten egy 2 helyiséges lakosztály volt, a nappaliban kihúzható ággyal és kandallóval. Hatalmas terasszal, amely a városra nézett. A szoba modern berendezésű, meleg színárnyalatú, viszont a franciaágy nekem borzasztó kényelmetlen volt (túl puha matrac), ezért átköltöztem a kihúzható ágyra, ami viszont inkább gyerekméret, túl rövid, de az is jobb volt. A kandallót nem használtuk, mivel a kanapé elé volt kinyitva, így nem sok szabad hely maradt a szobában. Wifi jól működött.
A fürdőbe egy üvegfolyosón keresztül közvetlenül át lehet járni, de ki kell ismerni a járást, egy kicsit sokat kellett gyalogolni és liftezni. A szobához kaptunk fürdőköpenyt (a gyerekeknek is!), elegendő mennyiségű törölközőt. A fürdőszoba zuhanyzós, jól felszerelt, igényes. Külön kiemelem a tusfürdőt, ami nagyon finom illatú, jó minőségű.
Félpanziós svédasztalos étkezésre fizettünk be, bőséges, finom, változatos volt.
A szálloda több szolgáltatását igénybe vettük: bowlingoztunk, voltak Halloween gyerekprogramok, valamint ingyenes városnézés (hosszú volt, ez inkább felnőtteknek, középiskolásoknak való). A konditerembe is felmentünk, ami a fürdő épület legfelső szintjén található, légkondicionált, nagyon sok gép van.
A belváros, a város fő nevezetességei gyalogosan közelíthető meg, egy kiadósabb sétával, a hídon átkelve. Rövidebb sétával érhető el a park, ahol futni, sportolni lehet.
Nem volt minden tökéletes ugyan, de simán belefért nálam az 5 pontos kategóriába.
A gyerekek nagy örömére, meglepetésként sikerült elcsípni egy videós találkozót is, ami éppen ottjártunkkor került megrendezésre a szálloda konferenciatermében.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Átlagos
Fényképek (24)
Hunguest Szeged (korábbi Forrás) Szeged - EgyébHunguest Szeged (korábbi Forrás) Szeged - EgyébHunguest Szeged (korábbi Forrás) Szeged - EgyébHunguest Szeged (korábbi Forrás) Szeged - EgyébHunguest Szeged (korábbi Forrás) Szeged - EgyébHunguest Szeged (korábbi Forrás) Szeged - EgyébHunguest Szeged (korábbi Forrás) Szeged - EgyébHunguest Szeged (korábbi Forrás) Szeged - EgyébHunguest Szeged (korábbi Forrás) Szeged - EgyébHunguest Szeged (korábbi Forrás) Szeged - EgyébHunguest Szeged (korábbi Forrás) Szeged - EgyébHunguest Szeged (korábbi Forrás) Szeged - EgyébHunguest Szeged (korábbi Forrás) Szeged - EgyébHunguest Szeged (korábbi Forrás) Szeged - EgyébHunguest Szeged (korábbi Forrás) Szeged - EgyébHunguest Szeged (korábbi Forrás) Szeged - EgyébHunguest Szeged (korábbi Forrás) Szeged - EgyébHunguest Szeged (korábbi Forrás) Szeged - EgyébHunguest Szeged (korábbi Forrás) Szeged - SzobákHunguest Szeged (korábbi Forrás) Szeged - Külső képHunguest Szeged (korábbi Forrás) Szeged - BelsőHunguest Szeged (korábbi Forrás) Szeged - Külső képHunguest Szeged (korábbi Forrás) Szeged - Külső képHunguest Szeged (korábbi Forrás) Szeged - Belső

Hunguest Szeged (korábbi Forrás) további értékelései

2024.04.03a párjával
Kiváló
Mindennel maximálisan elégedettek voltunk, azonban a H.H.Törzskártyámat nem tudtam használni, így fizetéskor sem használhattam a kártyámon lévő pontokat. Kérdezem én akkor minek a pontgyűjtés. 50 % az oldalnak és a másik 50 %-ra ami a szálloda része nem kaptam pontot, és nem tudtam érvényesíteni...
2024.04.03gyerekekkel
A személyzet figyelmessége, munkavegzése kiválló, látszott rajtuk hogy a vendégekkel szeretnék és karnak foglalkozni. A szállodában tisztaság és rend volt. Csak az miatt nem 5* mert a szoba nagyon kicsi volt, a 4 személy helyett inkább csak 3nak elegendő. Az ágyak minősége rossz, a pihenés nem...
2024.04.02gyerekekkel
Szörnyű
Csalàddal utaztunk Húsvéti ünnepekre Szegedre a Hunguest szállodába. Évente 2-3-szor szoktunk utazni, eddig ez volt az egyik legdrágább szállás és mint kiderült, a szolgáltatás pedig az egyik legrosszabb. Ennek több oka volt: 1) a szobai minibárból fogyasztottunk 2 sört, mindkettőnek lejárt...

A Hunguest Szeged (korábbi Forrás) legnépszerűbb csomagjai

Hunguest Szeged (korábbi Forrás) Szeged - Fergeteges csobbanás (1 éjtől)
Fergeteges csobbanás (1 éjtől)
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2025.04.13-ig
Hunguest Szeged (korábbi Forrás) Szeged - Egy éjszakás ajánlat
Egy éjszakás ajánlat
93.000 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
2025.04.13-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Nyári Silver Napok
Nyári Silver Napok
07.01-08.31.
Silver Hotel Hajdúszoboszló
121.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval