Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

El Gurito (de jó messzire innen)...

Dos Puertas SzékesfehérvárDos Puertas Székesfehérvár a térképen

Gyenge 2016. novemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. november 20.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Családdal talált a déli harangszó éppen Székesfehérvár belvárosában. Mivel minden helye elég kihaltnak tűnt, és a plaza sem kecsegtetett semmi jóval, a sétány érdekesnek tűnő mexikóijába tévedtünk be.
Egy idősebb pár iszogatott a helyiségben, ami már jó pontnak számított (összehasonlítva a többi versenyzővel, még mindig itt ültek a legtöbben).

A hely elég jól néz ki belülről. A szakács (25 év körüli srác) és a vele egykorú pincérnő már az elején készséges volt, figyelmeztetett, h. KPn kívül sajnos mással nem tudunk fizetni.

Gluténérzékenység kérdésére is pozitívan reagáltak, ajánlottak legalább 3 féle ételt (ami szintén jó aránynak számít a cigánypecsenye sorozatok után), így ottmaradtunk.

(Az általunk fogyasztott ételeket a weboldaljuk étlapján nem találni. A megfogalmazásban teljesen más az összetétel ill. a leves fent sincs. Így utólag elég bizarr ... és tanulságos...)

Amit ettünk:
- mangó leves tejszínhabbal - az íze nagyon jó volt,
- Enchiladas - az én tálamon fekete bab volt (valószínűleg konzerv, legalábbis íz alapján), paradicsomos rizs (poshadt volt), 2 tortilla lap (ami az öntettől moslékosra ázott, kb úgy is nézett ki) hússzeletek (ez nem volt rossz) saláta és lila hagyma,
- sajna az étlapon nem találtam meg, de a következő lehetett - sült szűzérme (puha, de talán egy kicsit sütni kellett volna még) hasábburgonyával (hurrá, ez jó volt) + sült kaktusszal és sült hagymával valamilyen szósszal összekeverve (páromnak elment, én azóta hányingerrel küszködöm), és egy kis saláta és hagymakarika díszítésként.

Ha az ételek ízét és küllemét kellene értékelnem, akkor a séfi rangtól örökre eltiltanám a szakácsot, nem beszélve a rizsről !

A női mosdó viszonylag tiszta volt, míg a férfiből hiányzott a papír kéztörlő, és a WC-k környéke sem volt valami tiszta, nem beszélve az ülőkékről.

Így összességében azt mondanám, hogy inkább éhezem egy kicsit, de egy időre elvették a kedvem az éttermektől. Sajnos.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Gyenge

Dos Puertas további értékelései

2017.08.10barátokkal
Kiváló
Ár érték arány szuper, az adagok nagyok, a kiszolgálás kedves, szuper zene és a guacamolejuk fenséges. Az étterem hangulata/design-ja tökéletes. Az étlapot elnézve van még pár dolog amit mindenképpen kipróbálunk majd. Ottlétünkkor éppen élőzene volt ami különösen emelte a hely hangulatát. Nagy a...
2014.12.29
Gyenge
Az étel íze nem volt rossz, csak a mennyisége nagyon kevés és ahhoz képest elég drága volt. Ha valaki jól akar lakni, legalább 3 adagot rendeljen, vagy rendeljen mellé desszertet is :) bár azt sem túlozzák el. A kiszolgálás lassú volt egy kicsit. Amúgy maga a hely hangulatos. Az elrendezés is...
2014.08.12barátokkal
Átlagos
Mexikói ételeket kínál az étterem, azonban elég messze vannak a hagyomásnyos, autentikus dél-amerikai ízektől. Finom volt amit ettünk végülis, de sokkal különlegesebbre számítottam. Burritost ettünk és desszertet, összeségében átlagos-jó volt. A hely hangulata jó, a teraszon ettünk, de bent is...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Platán Székesfehérvár - Pihentető napok Székesfehérváron fürdőbelépővel
Pihentető napok Székesfehérváron fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Platán Székesfehérvár
74.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval