Adrien G. étterem értékelései

Értékelései
0
6
9
14
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Adrien G. értékeléseit!

Olvasd el Adrien G. étterem értékeléseit!

2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 26.
Nemrég sétáltunk a Rádayn és úgy botlottunk ebbe a wok bárba. Mivel gluténérzékeny vagyok, ezért fontos számomra, hogy mit ehetek. Itt sikerült találni az étlapon:
- ananászos-édes chilis rizst (csirke feltéttel) - az adag nagy volt, a dobozt jól teletömték. A rizs úgy összeragadt, hogy egy kockaként jött ki - nálam ez inkább hátránynak számít.
Megosztom
Gyors menüzés -

Első Mádi Borház Mád

2016. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. november 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2016. november derekán fordultunk meg az étteremben. A beltér nagyon hangulatos és ízléses. Remek és gyors kiszolgálás. Egy barátommal ettünk menüt:
- zöldséges leves (zöldségespüré, tejszín alapon, sült hagymakarikákkal. Finom volt és nagy reményekkel vártuk a főételt)
- gombás csirke rizzsel (az elvárásokat egy kicsit alulmúlta (a leves után), mivel átlagosnak mondanám mind az ízét mind a tálalási módot).
Megosztom
El Gurito (de jó messzire innen)... -

Cafe El Burrito Gris Székesfehérvár

2016. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. november 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Családdal talált a déli harangszó éppen Székesfehérvár belvárosában. Mivel minden helye elég kihaltnak tűnt, és a plaza sem kecsegtetett semmi jóval, a sétány érdekesnek tűnő mexikóijába tévedtünk be. Egy idősebb pár iszogatott a helyiségben, ami már jó pontnak számított (összehasonlítva a többi versenyzővel, még mindig itt ültek a legtöbben).
Megosztom
2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 16.
Párommal voltunk augusztusban. Már régóta szemezgettem az étteremmel, mivel nyitás óta kíváncsian lestem, hogy be tudnak-e indulni. Az idő előrehaladtával egyre többen és többen látogatják, annak ellenére, hogy elég rossz helyen van (Nyugati és Arany J között félúton).
Megosztom
2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Párommal próbáltuk ki a mai napon a Padthai tudományát. Mivel rengetegen ettek ott, bátran mentünk mi is be, nagy csalódásunkra. Kezdjük a rendeléssel, ahol egy kedves, bár kicsit érthetetlen leányzóval találtuk szembe magunkat. A párom "gluténmentes", "búzamentes" és "lisztmentes" kifejezéseire a hölgy egy "teljes kiőrlésű tésztát" ajánlott alapnak.
Megosztom
Klasszikus magyar kifőzde -

Kamra Ételbár Budapest

2015. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. december 30.
Az előző hozzászólókkal egyetértek, a hely egy klasszikus kifőzdére illik. Mint Bankcenteri dolgozó, így én is és kollégáim igénybe veszik időnként a hely kínálta lehetőségeket. Az ételek ízétől nem vagyok elragadtatva. Ehető, egyszerű ételek, melyek ár/érték arányban jók. Ha valaki kulináris élvezetekre vágyik, akkor nem ajánlanám.
Megosztom
Kellemes arborétum, kellemetlen ebéd -

Hangulat Étterem Vácrátót

2015. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 30. - 11 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ebédidő és vasárnap lévén az arborétumból kijövet valami közeli helyet kerestünk. Az étterem a főúton helyezkedik el, parkolni az étterem bejáratánál, egy mellékutcában lehet. Ez rendben is volt. Első benyomás - hagyományos vidéki étterem. A kinti részen foglaltunk helyet, mivel elég kellemes idő volt.
Megosztom
2014. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 4.
4 felnőtt 1 gyerek felállásban ebédeltünk itt augusztus 2-án. Szombat lévén kellemes meglepetésként ért, hogy van menü ajánlat. Az ételek finomak voltak, összességében finomak:
- menü: húsleves, oldalas petrezselymes burgonyával (rántott húst kaptam helyette, de nem bántam) - itt volt eddig a legjobb leves (nem túl zsíros, ízletes, semmi "por" íz), a rántott hús kitűnő,
- marha steak - átlagos, de nem ajánlanám
- libamájas szűz - nagyon finom volt, úgy látszik a libához is értenek.
Megosztom
2014. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. május 18.
2014. 05. 18án jártunk itt. Családunkkal látogattuk meg a helyet. A kiszolgálás igen kedves volt, az ételek viszonylag gyorsan készültek el, és finomak voltak. Mivel jómagam minden nap főzök, ezért nagyon fontos volt számomra, hogy a levesnek ne ételízesítő vagy "porleves" íze legyen. Bár jómagam az éttermi pörköltektől ódzkodom (általában túlpaprikázzák), a férjem birkapörköltje is jól sikerült.
Megosztom


TérképX