Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ez most sem sikerült

Diófa Vendéglő SzékesfehérvárDiófa Vendéglő Székesfehérvár a térképen

Szörnyű 2022. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2022. július 22.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ezt az értékelést egy ún. átmeneti értékelésnek szánom, nagyon bízom benne, hogy lehet majd javítani az eredményen. Gyermekkoromban Székesfehérváron nőttem fel, ráadásul itt a Diófa Vendéglő vonzáskörzetében, az általános iskola csak pár percre volt innen, a szüleim pedig a szintén útvonalba eső Videotonnál dolgoztak. Akkoriban is már ugyanitt létezett a Diófa, azonos néven, bár akkor még inkább egy egyszerűbb kisvendéglő és kocsma volt, nem ilyen előkelő és felkapott.

Bár már több mint 20 éve nem itt élek, de amikor csak újra Fehérváron járok, mindig tervben van a Diófa felkeresése. Már csak azért is, mert az elmúlt években a város népszerű, minőségi éttermei között tartják számon. Szombaton ebédidő vége felé érkeztünk ide, csak ketten szerettünk volna enni, és időhatékonyan továbbmenni a többi aznap tervezett programra. A pincérhölgy nagyon elutasító volt, semmilyen kompromisszumra nem mutatkozott nyitottnak. Amikor megtudta, hogy nincs előzetes foglalásunk, egyszerűen lepattintott minket. Meg sem próbált megoldást találni vagy ajánlani. Pedig tudtunk volna várni, megelégedtünk volna egy kis asztallal (ami ott állt üresen a kertben és nem volt rajta foglalt tábla), akár visszajöhettünk volna később... Úgy tűnt, hogy aznap csak a kerthelyiségben van kiszolgálás, a vendégek ott ültek, de közel sem volt minden asztal a kertben elfoglalva. A benti éttermi rész teljesen üres volt, de oda sem engedtek bemenni és leülni. (Persze lehet, hogy későbbi rendezvényre készítették elő, ez nem derült ki).
A kert nagyon szép zöld, virágos, buja növényekkel befuttatott volt.

Sajnálom, hogy így alakult. Remélhetőleg az étterem vezetősége és a személyzet többi része nem így áll a vendégekhez. Csak megjegyzem zárásul, hogy több helyen rendszeresen előfordul, hogy több foglalás van már az asztalokon, de mondjuk a 2-3 óra múlva foglalt asztalhoz még oda lehet engedni egy másik, foglalás nélkül érkező vendéget, aki addigra már bőven végez és távozik, mire a következő megérkezik. Csak pozitív hozzáállás és jó szándék kérdése.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (3)
Diófa Vendéglő Székesfehérvár - EgyébDiófa Vendéglő Székesfehérvár - Külső képDiófa Vendéglő Székesfehérvár - Külső kép

Diófa Vendéglő további értékelései

2023.02.02üzleti partnerrel
Átlagos
Ma min. 40 percet vártunk az ételre. Pedig az etteremben kb 40% volt vendég! A rizs sok, és nagyon száraz, (sajtot nem találtam a rantott csirkefileben.) Lazasz szintén száraz. A saláta nem gusztusos. Csemege uborka fele is elég lenne. Fele áron. Szóval innentől ide nem járunk!!!
2022.08.24a párjával
Kiváló
Jónevű fehérvári vendéglő. Mi is évfordulót ünnepelni tértünk be. Még jó, hogy asztalf foglaltunk, mert eléggé nagy volt a forgalom, sorban álltak a vendégek asztalra várva, illetve ételelvitel céljából. A kerthelyiség működik, az étterem felújítás alatt van. A kert gyönyörű, ápolt növények,...
2017.09.23a párjával
Kiváló
Ebédelni tértünk be az étterembe. Esküvőre készűlődtek, azonban biztosítottak számunkra egy asztalt. Maga az étterem rendkívűl ízléses, minden aprólékosan megtervezve. A pincérek kedvesek, készségesek, illemtudóak. Az étlap minden egyes vendég számára biztosít lehetőséget a bő választékával,...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Platán Székesfehérvár - Pihentető napok Székesfehérváron fürdőbelépővel
Pihentető napok Székesfehérváron fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Platán Székesfehérvár
74.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval