Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csalódás

Dreamburger SzékesfehérvárDreamburger Székesfehérvár a térképen

Gyenge 2017. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. augusztus 28.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Régen, mikor még egy icipici helyen kezdték, akkor voltam ott először. Igaz, örültünk, ha le tudtunk ülni, viszont az ételek kárpótoltak mindenért. Szaftos hús, hatalmas adag, saját ízlésre szabva. Egy szóval tökéletes. Legközelebb akkor voltunk, mikor már átköltöztek a nagyobb üzletbe. Megörültem neki, és ismét elmentünk. A rendelésfelvétellel nem volt semmi gond, viszont az ételekről csak a fejemet rázva tudok beszélni, akkora csalódás volt. Két hamburgert rendeltünk. A kinézetével semmi gond nem volt, de ami belül volt az katasztrófa. A hús száraz, szét sütve, a buci nem volt lepirítva így eláztatta a szósz teljesen, a saláta fonnyadt, a buci pedig annyira vastag és száraz, hogy ehetetlen. (Még úgy is, hogy a belsejét eláztatta a szósz!) Én 3 falatot ettem belőle, a párom kb. felét mert éhes volt, de azt mondta soha többet. Nemtetszésemet elmondtam a pultos hölgynek, aki flegma stílusban folyamatosan meg akart győzni a valótlanról, miszerint mindent úgy csináltak, ahogy kell. Nem akartam vitába keveredni, így csak vissza vittem a maradékot. Még csak meg sem kérdezte, hogy hozhat-e egy másikat, vagy kérek-e helyette mást, oda nyomta a számlát és kész. Nekem csalódás volt, így másnak sem feltétlen ajánlom.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:

Dreamburger további értékelései

2017.09.23a párjával
Kiváló
Egyetlen egy dolgot kellene bevezetni, kártyával fizetést megoldhatóvá tenni (bankkártya és szép kártyák): csak készpénzes fizetés elérhető. Amúgy tök jó hely!!
2016.01.26barátokkal
Kiváló
Székesfehérvárra gyakran járunk, ezért is örültünk, amikor kiderült, hogy lesz egy hamburgeres a városban. Én a világhírű hamburgert nem szeretem, ezért sokáig így vélekedtem más hamburgerről is. A barátaim beszéltek rá, hogy próbáljuk ki, így adtam egy esélyt a Dreamburgernek. A csapat gyors és...
2015.02.09barátokkal
Kiváló
Nagyon finom ételek , jó kiszolgálás , gyors kiszállítás. Csak szívből tudom ajánlani mindenkinek.Kedves kiszolgálók, ha házhoz szállítás kértem akkor is olyan volt az étel mintha ott ettem volna, friss, ropogós , meleg. Bátran ajánlanám bárkinek. Fűszeres hasábburgonyájuk egyszerűen mennyei.
Népszerű szállások a környéken
Hotel Platán Székesfehérvár - Pihentető napok Székesfehérváron fürdőbelépővel
Pihentető napok Székesfehérváron fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Platán Székesfehérvár
74.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval