Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kávét és teát is

Semiramis Kávézó és Teázó SzékesfehérvárSemiramis Kávézó és Teázó Székesfehérvár a térképen

Kiváló 2022. októberben járt ittÉrtékelt: 2022. november 9.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Központi helyen, a Piac téren lévő hangulatos és színvonalas kávézó az autóbusz pályaudvar mögött, a Szent Gellért Hotel földszintjén. A kávézó az utca feőli bejáraton és a hotel lobby felől is megközelíthető (szállóvendégek esetén).
A bejárat előtt több asztalos teraszt is kitelepítettek, de a hideg, nyirkos időjárás elől a vendégek többsége inkább a melegbe húzódott be. Itt viszont már kevésnek bizonyult az asztalok száma, így a kávézót további asztalokkal bővítették meg a hotel lobby felé. A mosdó is a hotelrészlegben található.
Semiramis névre hallgató kávézó Budapesten a Lurdy-ház emeletén is található, de nem tudom, csak véletlen névazonosságról van-e szó vagy esetleg közös tulajdonosi körhöz tartoznak-e.
Közel 90 féle tea közül válogathatunk a világ minden teatermelő tájáról, zöld, fekete, fehér, gyümölcsös, vörös (Rooibos), mate, lapacho és chai teát is kínálnak. (800 - 2100 Ft).
A szálas teákat elvitelre is megvásárolhatjuk.
Kitűnő volt a Cortado (640 Ft).
Volt még többféle ízesítésű forró csokoládé (890 Ft), kakaó, míg ételek terén panini szendvics (1190 Ft) és néhány féle sütemény.
Nekem nagyon tetszett, jó volt itt szusszanni egy kicsit.
A wifi is jól működött.
Az egyik női WC-ben nem volt papír, megköszönték, hogy jeleztem.
Egyébként ez volt a Kotyogó mellett a másik kávézó, amit a helyi ismerősök javasoltak, ajánlottak, ha finom kávét akarunk inni. Igazuk volt!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (17)
Semiramis Kávézó és Teázó Székesfehérvár - BelsőSemiramis Kávézó és Teázó Székesfehérvár - Külső képSemiramis Kávézó és Teázó Székesfehérvár - BelsőSemiramis Kávézó és Teázó Székesfehérvár - Étel/italSemiramis Kávézó és Teázó Székesfehérvár - Étel/italSemiramis Kávézó és Teázó Székesfehérvár - Étel/italSemiramis Kávézó és Teázó Székesfehérvár - BelsőSemiramis Kávézó és Teázó Székesfehérvár - MosdóSemiramis Kávézó és Teázó Székesfehérvár - MosdóSemiramis Kávézó és Teázó Székesfehérvár - BelsőSemiramis Kávézó és Teázó Székesfehérvár - Külső képSemiramis Kávézó és Teázó Székesfehérvár - BelsőSemiramis Kávézó és Teázó Székesfehérvár - Étlap/itallapSemiramis Kávézó és Teázó Székesfehérvár - BelsőSemiramis Kávézó és Teázó Székesfehérvár - Külső képSemiramis Kávézó és Teázó Székesfehérvár - BelsőSemiramis Kávézó és Teázó Székesfehérvár - Belső

Semiramis Kávézó és Teázó további értékelései

2016.06.03barátokkal
Akármikor megyek, mindig mosolyogva fogadnak. Kellemes, barátságos a hely, jó társasággal vidáman eltöltött perceket használunk ki egy finom, szépen elkészített kávé mellett. :)))) Télen, nyáron jó itt lenni, csábítóak a finom illatok, a felszolgálok kedvesek, mindig van egy kedves szavuk,...
2016.02.21barátokkal
Kiváló
Bármikor mehetek, kedvesen köszönnek, a kv-süti kifigástalan.Ügyelnek a tisztaságra, ugyanakkor őrzik a hely melegségét. Ajánlom mindenkinek!
2016.01.03gyerekekkel
Kiváló
Egy baratnom ajanlotta a helyet meg nyaron, es az akkori nagyon pozitiv velemeny utan valasztottam most is egy csaladi osszejovetelre. Miutan tobb etelallergias es specialis dietara szorulo csaladtag volt a jelenlevok kozott, nagyon nagy orom volt latni mindenki elegedettseget, mert minden...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Platán Székesfehérvár - Pihentető napok Székesfehérváron fürdőbelépővel
Pihentető napok Székesfehérváron fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Platán Székesfehérvár
74.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval