Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gyalogtúrázók, előre!

Sempre Panzió SzékesfehérvárSempre Panzió Székesfehérvár a térképen

Átlagos 2022. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2022. július 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A panzió szép zöld környezetben, a Csónakázó-tón túl, egy sportközpont mellett helyezkedik el, de sajnos a város legszélén. Parkolás az épület előtt, az utcán szabadon lehetséges. Sajnos nagyon távol esik mindentől, még a helyi buszmegállóktól is. A belváros elérése egy kiadós séta. Így ha amúgy is egész nap gyalogosan járkál az ember, ahogy mi tettük, a végére nem hiányzott még egy plusz 2 km-es gyalogtúra vissza a szállásig.
A panzió földszintjén olasz étterem és pizzéria működik, a panzió szobái a tetőtérben kaptak helyet. A szoba nagyon kicsi volt, az ágy mellett már lapjával lehetett közlekedni. A terasznak mondott "valami" egy jó nagy átverés, ugyanis az nem a szabadba, hanem a mindenki által használt zárt lépcsőház fölé nyílt, azzal közös légtérbe. A döbbenettől szólni sem tudtunk, még ilyen megoldással nem találkoztunk. Ki akarna egy olyan teraszra kiülni, ami tulajdonképpen a lépcső folytatása? Legfeljebb virágok tárolására lehet alkalmas ez a hely. A szobában kevés volt a konnektor, ráadásul az egyik nem is adott áramot. A tetőtéri fekvés miatt csak 1 db tetőtéri ablak volt, amin nem volt függöny/sötétítő, így már reggel 6-tól világos volt. Nyitva hagyni sem mertük az ablakot, mert eső esetén beázott volna a szoba, főleg az ablak alatt az ágy. Az ágy nem franciaágy volt (a leírással ellentétben), hanem 2 összetolt ágy, jó nagy réssel és kemény ágykerettel középen. A fürdőszoba egyszerű, zuhanyzós. Silány szakipari munkára utaló jeleket láttunk, pl. a WC víztartály ferdén lett felhelyezve, a fürdőszoba ajtó befelé nyílik a WC-re, a tetőablak nehézkesen záródik.
Hűtő/minibár sem volt a szobában, pedig jól jött volna a nyári melegben 1-1 hideg ital. Az étterem este 10 órakor zár, utána már onnan sem lehet rendelni vagy felhozni semmit. A személyzet este 10-ig érhető el, éjszakai ügyelet/recepció/portaszolgálat nincs.
A szállást reggelivel foglaltuk, ami viszont jó volt, bőséges, választékos. Nem svédasztal, hanem egy vegyes hidegtál. Kávét, teát külön lehetett kérni.
A személyzet tagjai közül egy lány volt kiemelkedően szimpatikus és kedves, aki minden nap "szolgálatban" volt, valamint egy idősebb hölgy is igyekvő volt. A többiek semlegesek, nem igazán vendégcentrikusak. Volt olyan alkalmazott, aki egész nap a monitoron figyelte egy irodában, hogy ki mit csinál, beleértve a vendégeket és a személyzetet is (nyitva volt az ajtó, ezért láttam).
Legközelebb biztosan belvárosi szállást választunk, bárhová is megyünk, így, hogy a többi szolgáltatás is legfeljebb átlagos volt a panzióban, az össz-élmény sem jobb egy hármasnál.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:
Elhelyezkedés:Gyenge

Sempre Panzió további értékelései

2023.09.27barátokkal
Szörnyű
Nem találok szavakat, ettől rosszabb helyen még nem voltam. 2 éjszakára foglaltunk 3 szobát, esküvőre utaztunk ide. 54.000Ft volt 1 szoba reggelivel 2 főre. (és ugye 3 szobát vettünk ki, 162e Ft ért) Nem olcsó egy panzióhoz képest, de nem volt más. Az épületbe belépve kosz, és mocsok fogadott. A...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Platán Székesfehérvár - Napi árak
Napi árak
2024.12.23-ig
Hotel Platán Székesfehérvár
30.500 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval