Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mosolyban nem volt hiány

Castrum Cafe & Restaurant SzentendreCastrum Cafe & Restaurant Szentendre a térképen

Szörnyű 2016. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. július 27.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az étterem mindössze 250 méterre található Szentendre főutcájától. (Nem mértem, olvastam.) Ez elvben nem sok, ahhoz viszont épp elég, hogy a várost járó turistáknak ne essen útba. Ide nem lehet séta közben betérni, mert teljesen kiesik a fősodorból. Nincs is járda, csak egy nagy parkoló. A napernyőkkel fedett, kellemes teraszról a 11-es úton hömpölygő forgalomra nyílik kilátás.

A fekvéséből adódó hátrányt enyhítve a Castrum az interneten, kedvezményes ajánlatokkal próbál vendégeket szerezni. Ez nagyon jó ötlet, Pestről bő fél óra alatt ideér a busz. Most is van vagy öt ajánlatuk az egyik bónuszos oldalon. Veszünk kétfélét, egy főételre és egy desszertre szólót, és ünnepi ebédet rendezünk párom születésnapja alkalmából.

Az egyik: Skanzen-tál friss jércéből, grill kolbásszal, friss nyári salátával, sült krumplival. Finom limonádét kortyolunk hozzá.
A csirkecomb tökéletes, a mell picit száraz, de még elmegy, a krumpli kívül ropogós, belül szinte krémes, nagyon finom. A saláta rengeteg. A kolbászkák … na, azok hazafelé, a buszon jutottak eszünkbe. Hogy mintha az is szerepelt volna az ajánlatban! A tálról viszont lemaradt. De hát tegye fel a kezét, aki egy guszta, illatozó tál láttán nem falatozni kezd, hanem leltározni. Pedig kellene, mert már egész listánk van a bónuszos összeállításokból lenyúlt apróságokból. Öntetek, kencék, saláták, chipsek, kenyerek, italok, ajándékpoharak, és még sorolhatnám. Legtöbbször nem szólunk, mert nem akarjuk magunkat felbosszantani. Mintha valami sport lenne a bónusszal érkezők átverése. Csak úgy, az élvezet kedvéért, mert nagy hasznot nem hozhat.

A másik bónuszra nagyon jó cappuccinot kapunk és fagylaltkelyhet. A mosolygós kisasszony felsorolja, milyen ízekből választhatunk. Választunk. Meg is kapjuk a 3-3 gombóc fagyit, kehely alakú pohárban. :) Finom, főleg a citrusos. A tejszínhab persze lemaradt róla. Látom, de nem szólok, se az alakomnak, se a vércukorszintemnek nem hiányzik. A holipni sincs sehol, nem baj, nem vagyunk már óvodások. Ha a friss gyümölcsre is emlékeztem volna, ami még járt volna hozzá, akkor biztosan reklamálok. Vagy ha időközben eszembe jut a kolbász, és rádöbbenek, hogy itt módszeresen hülyének néznek és átvernek.
Egy desszert négy összetevőjéből hármat „kifelejteni” nem kis teljesítmény, a Castrum alighanem minden rekordot megdöntött!

Még sose voltam ilyen nehéz helyzetben a pontozásnál. Hiszen az étel, a kiszolgálás, a tisztaság, minden jó volt. Az összesített pontszám oka a fentiekből kiderül. Nem vagyok kicsinyes, legfeljebb bosszúsan legyintek hasonló esetekben. Most talán azért vagyok szomorú, mert olyan kedvesen, végig mosolyogva vertek át.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (2)
Castrum Cafe & Restaurant Szentendre - Külső képCastrum Cafe & Restaurant Szentendre - Étel/ital

Castrum Cafe & Restaurant további értékelései

2016.10.03a párjával
Szörnyű
Életemben nem ettem még ennyire rághatatlan hússzeletet! És ezt steak-nek hirdették meg, de az akciós árát sem érte meg! Rághatatlan hús, ízetlen mártás (állítólag rózsabors). Kiábrándító. Közben a nyitott konyhából ömlik az olajszag és a konyhai csörömpölés hangja. Senkinek sem ajánlom, mém...
2016.09.22barátokkal
Gyenge
4 főre vettem egy kupont, mely a következőt tartalmazta:Francia hagymaleves, vegyes tál: rántott hús, rántott sajt, rántott gomba, sült csirkecomb, hasáb burgonya, rizs savanyú, gyümölcsös piskóta. Sajnos a hölgy közölte, hogy nem erre a kuponra készültek?, (nem is értettem, mert...
2016.08.05a párjával
Egy bónusz-akció keretében jártunk az étteremben. Skanzen-tál 2 személyre. Eredetileg ettünk volna levest is, de a "húsleves májgombóccal" májgombóc nélkül lett volna, így maradtunk a kétszemélyes tálnál. Jól jártunk, hogy nem ettünk levest, mert így is csomagoltattunk maradékot. Az adag több...
Népszerű szállások a környéken
Aquaworld Resort Budapest - Kedvezményes ajánlat félpanziós ellátással
Kedvezményes ajánlat félpanziós ellátással
2025.12.30-ig
Aquaworld Resort Budapest
70.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Duna Relax Hotel Ráckeve - Duna-parti tavaszi kikapcsolódás
Duna-parti tavaszi kikapcsolódás
2024.06.20-ig
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!