A sétálóutca egyik sarkán bukkantam rá erre a kedves kis helyre, amely gyermekkönyv-, játék- és ajándékbolt, de mellette kávézó funkciója is van. Egyúttal köszönöm az ajánlást Ugornak, ahogy megláttam a "Medve" feliratot, egyből beugrott, hogy ő már járt itt korábban, de érdekes módon nem pontosan ezen a helyszínen, hanem még a korábbi helyükön, a Városház téren, innen költöztek át ide a kisebb alapterületű, de sokkal forgalmasabb lokációra. A bejárat mellett Jakov Ignatovics magyarországi szerb író emléktáblája látható, az utca névadója. aki 1822-ben itt született Szentendrén. Az italkínálat szolid, többféle kávé, tea (990 Ft), jeges italok, limonádé (1500-3390 Ft), forró csokoládé (990 Ft), ásványvíz, Matcha latte, némi sütemény és keksz - baracklekváros linzer, vajas keksz. A bejárat előtt kis kiülős teraszuk van a macskaköveken. Az eszpresszó 690 Ft, a tejért nem kellett pluszban fizetni, kötelező szervizdíj nincs. Automata kávégép, nem újhullámos. A hely hangulata valóban mesés, Ugor leírt minden lényegeset, sok cukiság, nagyon kedves, szeretnivaló az egész. A kiszolgáló hölgy viszont közömbös volt és belassult.