Gotthard Therme Hotel & Conference Szentgotthárd bemutatkozása
Szentgotthárdon, a legnyugatibb magyar városban várja vendégeit a 148 szobás Gotthard Therme Hotel & Conference. Kényelmes szobákkal, magas színvonalú gasztronómiával várják a termálfürdőket, a jó konyhát, az ausztriai és őrségi kirándulásokat kedvelő vendégeket.
A szállodából közvetlen átjárással megközelíthető, mediterrán hangulatú Termálpark, ahol a vendégeket wellness kezelésekkel, szolgáltatásokkal és sport lehetőségekkel várják.
Egy hétvégét töltöttünk férjemmel a szállodában. Gyors és szívélyes fogadtatás és bejelentkezés után máris a szép, tágas, napsütéses szobában találtuk magunkat. Mivel a vacsoráig még volt pár óránk, lementünk a wellness részbe, ahova nagyon kényelmesen lehet bejutni: lifttel és az erre az alkalomra kapott karórával.
Ez utóbbival lehet minden ottani szolgáltatást is fizetni, tehát sem kézpénzt sem pedig bankkártyát nem kell odavinni. A vacsora igazi élmény volt: tágas étterem, finom, változatos ételek. A hallba élő zene mindkét este, remek hangulatot varázsolt. Egy problémám azért adódott. Éjszaka derékfájásra ébredtem. Szörnyű volt a matrac, ezt már este is észrevettem, alvás közben aztán bizonyossá is vált. Végig forgolódtam/helyezkedtem az éjszakát. Reggel aztán szóltam a portán, és napközben tettek egy deszkát a ágyrácsra, ami valamit ugyan segített, de tökéletes nem lett. A legmeglepőbb az, hogy a recepciós tudott erről, elmondása szerint mások is jelezték már, és itt, az értékelők közt is többen írtak erről. Akkor nem lehetne ezen változtatni? Mindent egybevéve nagyon tudom ajánlani mindenkinek a szállodát, csak jó előre nézzék meg a matracot és még lefekvés előtt kérjenek segítséget.
4 éjszakát töltöttünk a szállodába. Nagyon kedves és segítőkész volt a személyzet. A szoba, fürdőszoba tiszta volt, az ágyak egy kicsit puhák. Remek a konyha. Kényelmesen lehet eljutni a fürdőbe. Átlagnál jobb a élményfürdő. Gyerekeink igen élvezték.
Nagyon tetszett minden a szálláshelyen csak ajánlani tudom mindenkinek. A személyzet jól végezte a dolgát minden területen /recepció,étterem/. Az ételek nagyon finomak voltak a pincérek nagyon figyelmesek.
Egyetlen egy észrevételem lenne hogy nem volt a szálloda részében olyan hely ahova el lehetett volna vonulni e gyerekekkel játszani /játszószoba/ és a felnőtteknek pedig egy helyiség ahol lehetett volna /biliárdozni,csocsózni,vagy esetleg kártyázni/. De ez csak egy észrevétel amit szerintem nem lenne nehéz dolog korrigálni.
Kedves Attila!
Nagyon köszönjük visszajelzését. Nagy örömünkre szolgál, hogy jól érezték magukat nálunk és kellemes élményekkel tértek haza. Észrevételét köszönjük,továbbítani fogjuk az illetékes kollégáknak. Folyamatosan dolgozunk rajta, hogy vendégeink minden igényét kielégítsük.
Idő közben a lobbyban, a recepció melletti területen elhelyezésre került egy biliárd asztal, illetve azokban az időszakokban, mikor sok gyermekes család látogat hozzánk, egész napos animációval várjuk a legkisebb vendégeinket. Bízunk benne, hogy mihamarabb ismét ellátogatnak hozzánk! Addig is szívélyes üdvözletünket küldjük: a Gotthard Hotel csapata
2017. február 9., Gotthard Therme, Gotthard Therme Hotel & Conference
Két ünnep kötött, december 27-30-n jártunk a hotelban. Az első benyomás pozitív,de semmi extra. A szoba rendben volt, a fürdőszoba kicsit szegényes. Zavaró, hogy még egy kicsi pereme sincs a zuhanyfülkének, így nagyon óvatosan zuhanyoztunk, nehogy kifolyjon a víz. Az ágyak folyamatosan elgurultak egymás mellől, vagy a matracok elcsúsztak.
Ez a kisebbik problémám volt vele,a nagyobbik gondom, hogy ki volt feküdve, így éjjel felébredtem, vagy el sem aludtam mert fájt a derekam rajta. Ezen kívül nagyon hiányoltam a wellness fürdőlepedőt, ami minden wellness hotel szobáiban alap felszerelés. Mivel mi nem vittünk, ezért nem tudtuk igénybe venni a szaunát sem. Egyébként sem tartom szerencsésnek, hogy a szaunába csak pucéran lehet tartózkodni. Szerintem sokan vágynak némi intimitásra szaunázás közben, amit fürdőruhával, vagy egy wellness törölközővel megoldhat. A reggeli fenséges, a vacsora is finom. A felszolgáló személyzet nagyon figyelmes, udvarias. A füdő csodálatos, minden igényt kielégít. Ha tudom, vizek magammal strandtörölközőt, akkor maradéktalanul elégedett lettem volna. Ajánlásom mellé én figyelmeztetném a pihenni vágyót, vigyen magával strantörölközőt!
2 éjszakát töltöttünk a hotelben. Személy szerint kicsit többet vártam 4 csillagért, de azért feledhetetlen élményt szereztem. Valószínű én érkeztem kicsit nagy igényekkel. A tapasztalataim nem is panaszként, inkább tanulság ként osztanám meg. 14 óra után érkeztünk, sajnos a szobánk még nem volt kész, de a személyzet türelmes és kedves volt.
Így ez nem zavart. A szoba és a hotel is remekül, modernen nézett ki. Kivétel a szoba fürdője. A zuhanyfüggöny, fuga már meg van sárgulva (nem túl esztétikus), a zuhanyzóból kifolyt a víz, bárhogy is vigyáztunk. Szerencsére gyorsan felszáradt. A fürdőszobai bekészítés kicsit szegényes volt, de ez még nem is zavart, csak amikor a kifogyó szappant takarításkor nem ellenőrizték, töltötték fel. Illetve bennfelejtettek 2 használt törülközőt is a szoba átadásakor. Maga a szobában az egyetlen kellemetlen a tv volt, óránkét megszakadt az adás pár másodpercre. Sajnos a wifi is elég gyenge, ha telt ház van. Viszont az ágy nagyon kényelmes és a hajszárító is elég erős. Nagyon örültem, hogy a szobában külön termosztát van, így mindig olyan hőmérsékletet állítottam be ami jólesett. A vacsoránál a svédasztalos választékot kicsit keveslettem, főleg Márton napon a liba húst. Illetve hogy vizet is a pincértől kell kérni, nincs a svédasztalnál külön kirakva. Maga az ételek nagyon finomak voltak. A reggelinél minden megtalálható volt, amit csak megkívánt az ember, ételben, italban egyaránt. A fürdőrész kiváló. Hangulatos, nagy medencével rendelkezik. Igazi mediterrán hangulata van. Idősek és fiatalok egyaránt megtalálják a kedvenc medencéjüket. A vízhőmérséklet minden medencében optimális volt. Sötétedés után nagyon kellemes hangulatfény van. Összességében én bátran ajánlom mindenkinek a hotelt. Pihenésre, kikapcsolódásra tökéletes. A kisebb kellemetlenségek ellenére is elégedetten távoztunk. Az étel, így is bőséges volt, így elégedetten, jóllakva, pihenten távoztunk a hotelből. Nagyon is megérte az árát!
Nagyon jól éreztük magunkat. A szoba szép, tiszta, modern. Minden úgy működött, ahogy kell. (Apró megjegyzés, ami minden hotelre jellemző: a vizes törölközők, fürdőköpenyek, fürdőruhák szárításához még 2 személy esetén is kevés egy törölköző szárító, hát még ha gyerek is van. . .
) A reggeli és a vacsora nagy választékú, modern mind tálalásában, mind elkészítésében, mind alapanyagában. Az élményfürdő is megfelelt a várakozásunknak, minden van, ami ilyen helyen elvárható, a belépő órával fizetni is lehet az étteremben! Jó szívvel ajánlom a nyugodt wellness pihenéshez!
Kedves Vendégünk!
Nagyon köszönjük visszajelzését. Nagy örömünkre szolgál, hogy jól érezték magukat nálunk és kellemes élményekkel tértek haza. Külön köszönet azért, hogy jó hírünket viszik, számunkra ez az egyik legnagyobb dicséret! Remélhetőleg nemsokára újra szállodánkban köszönthetjük Önöket!
Kicsit körülményesen érkeztünk meg Körmend felől, mert nem vettük észre a szállodát jelző táblát a híd után. Lehetne nagyobb, jobban látható. Szívélyes fogadtatás a portán és abszolút tisztaság mindenhol, ez volt az első pozitív benyomásunk, mely csak tovább fokozódott a szoba elfoglalásával.
Modern, kényelmes és praktikus megoldások, külön öröm volt a megfelelő mesterséges megvilágítás, az ágybani olvasáshoz igazított megoldások és a bőséges tárolási lehetőségek. Szuper, jól felszerelt és megvilágított fürdőszoba. A tusoló padlózatát a belépő felől min 2 cm-el meg lehetett volna emelni az építéskor, így nem csordogált volna ki a víz a zuhany felől a fürdőszoba padozatára. Páratlan gasztronómiai élményt okozott a büfé sokfélesége,s a mesterszakács jelenlétére utaló ételek látvány-ötlet és íz-kombinációi,ételkülönlegességei. A szakszerű és udvarias odafigyelés a felszolgálók részéről tökéletesen párosult a konyha személyzetének odafigyelésével a kínált ételek folyamatos frissítésére és megjelenésére. A thermálfürdő szolgáltatásai, az építészeti és kertészeti látványa teljesen lenyűgözött bennünket. Sok helyen megfordultunk már az ország különböző wellness szállodáiban,de a Gotthard Therme mindent vitt! Gratulálunk és köszönjük. Visszajövünk ha tehetjük.
Kedves Vendégünk!
Nagyon köszönjük kedves sorait. Igazán örömteli, hogy pihenésük kellemesen telt és ennyire elégedettek voltak szállodánkkal, szolgáltatásainkkal. Bízunk benne, hogy mihamarabb ismét vendégeink között üdvözölhetjük Önöket!
2017. január 19., Gotthard Therme, Gotthard Therme Hotel & Conference
Nagyon kedves és segítőkész személyzet. Figyelembe vették a wellness-hétvége alatt lévő születésnapomat, és meglepetéssel kedveskedtek, amit nagyon szépen köszönök! A masszázs alatt is kellemesen éreztük magunkat, megvoltunk elégedve minden szolgáltatással.
Kedves Buda Gáborné!
Nagyon köszönjük a kedves sorokat, nagy örömünkre szolgál, hogy pihenésük kellemesen telt. Ezúton is fogadja jókívánságainkat születésnapja alkalmából! Sok szeretettel várjuk vissza Önöket! Szívélyes üdvözlettel: a Gotthard Therme Hotel & Conference csapata
2016. december 2., Gotthard Therme, Gotthard Therme Hotel & Conference
Remek szálloda,tágas,modern szobák,kitűnő ellátás.Udvarias személyzet a szállodában és az étteremben egyaránt.A wellness rész igazi felüdülést jelent.
Kedves Vendégünk!
Nagy örömünkre szolgál, hogy tartózkodásuk kellemesen telt és maradéktalanul elégedettek voltak szolgáltatásainkkal. Bízunk benne, hogy mihamarabb ismét vendégeink közt üdvözölhetjük Önöket! Addig is szívélyes üdvözletünket küldjük Szentgotthárdról: a Gotthard Therme Hotel & Conference csapata
2016. december 2., Gotthard Therme, Gotthard Therme Hotel & Conference
Baráti társasággal töltöttünk itt 4 napot. Első benyomásunk kicsit kellemetlen volt, mivel a 4-ből még csak 3 szoba állt rendelkezésünkre a 14 órai érkezéskor. Elutazáskor viszont korrekt módon kárpótolták a 4. szoba lakóit. Kényelmes, tágas szobák, a takarítás lehetne alaposabb, a fekete fényes bútoron, és a sötét padlószőnyegen sajnos rögtön látszik minden porszem.
Kiváló reggelik, és jó vacsorák. Köszönjük! Gyönyörű a fürdő, sok medencével, csodaszép növényekkel,sok pihenőággyal. Sajnos a szauna külön fizetendő, ezen jó lenne változtatni!
Kedves Magdolna!
Köszönjük, hogy véleményét megosztotta velünk, mely sokat segít, hogy szolgáltatásaink minőségét javíthassuk. Takarítással kapcsolatos észrevételeit továbbítjuk az illetékes kollégáknak!
A szaunahasználat családos vendégeinkre való tekintettel nincs beépítve árainkba, hisz a szaunaszint fürdőruhamentes övezet, kizárólag 18 éven felüli vendégek látogathatják. Bízunk benne, hogy az apró kellemetlenségek ellenére tartózkodásuk kellemesen telt és hamarosan ismét vendégeink között üdvözölhetjük Önöket! Szívélyes üdvözlettel: a Gotthard Therme Hotel & Conference csapata
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya: 6000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska: 6000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat: 6000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • szobaszervíz • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár