Mocskos: Úton haza felé. - Gastland M0 Hotel étterme Szigetszentmiklós

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Wellness >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>
Értékelést írta:
2 szállásértékelés 7 városban járt
5 étteremértékelés 3 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Úton haza felé.

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 14.
Az ételek minősége,hőfoka,a tisztaság,a parkoló rendezettsége.Egy szóval minden elég gyenge minőséget produkál.Igaz nem drága,de a színvonal ennek megfelelő.Csak nagyon elszántaknak ajánlom.Ha az utazókra épül az egész egység egy keveset tegyenek talán a minőségre.pl.A parkolóból ne szemét hegyen közelítsék meg az egységet a vendégek.A kicsorbult tányérokat ne sajnálják selejtezni,idő közönként a melegitő pultban vizet cserélni,és még sorolhatnám mint vendéglátos,de főképen egy Ántsz felül vizsgálatra nagyon megérett az egység.

Ennyire tetszett: Gyenge
Ételek / Italok: Gyenge
Kiszolgálás: Átlagos
Hangulat: Átlagos
Ár / érték arány: Gyenge
Tisztaság: Szörnyű

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Mocskos felhasználót?    Igen

Cím
2310 Szigetszentmiklós
M0-ás autóút 19-es km

Vélemények Mocskos felhasználótól

2020. szeptember 30.
Családi rendezvények ideális helyszíne.De ha csak a természetet szereted, akkor is ideális a kikapcsolódásra a városok zaját hátra hagyva!!

2020. szeptember 15.
A kerthelyiség rendezet,a szobák kissé pókhálosak és porosak voltak,a fürdőkben a zuhany nehézkesen indultbe.A parkolóba csak 3 auto férel.A grillezési lehetőség(kb 40perc sütés)2000ft gáz kőltséget számolt fel az amúgysem szimpatikus hölgy,persze számla nélkül ugy mint a saját termelésü 2 űveg...

2020. június 26.
Családi hangulatu kis vendéglő a falu közepén.A véleményem lehet nem férne a leírásba.Egyszerűen ki kell probálni.Valami fantasztikus.Csak ajánlani tudom kicsiknek és nagyoknak.