Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kellemes szállás, jó helyen

Szalajka Fogadó SzilvásváradSzalajka Fogadó Szilvásvárad a térképen

2019. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. június 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
3 nap, 2 éjszaka, reggelivel, wellness-használattal, 45 perces jadeköves masszázzsal. Ajándékba kaptuk, örültünk neki.

A fogadtatás barátságos. Az emeleti szoba tágas, kényelmes ágyakkal, sok rakodóhellyel. Egyetlen kifogásunk, hogy csak egy szék van a kétszemélyes szobában, és elég kényelmetlen esténként az ágyon kuporogva olvasni, tévézni.
A zuhanyfülkés fürdőszoba is kifogástalan állapotban van. A régebbi, nem túl hízelgő értékeléseket olvasva úgy gondolom, nemrég renoválhatták a fogadót, mert most minden újszerű, szép és tiszta.
Szép nagy, közös terasz tartozik több szobához. Asztalokkal, székekkel, kár, hogy ott tartózkodásunk alatt végig zuhogott az eső.
A kertben szalonnasütő hely, játszótér, mini akadálypálya a gyerekeknek. Hangulatos. Most épp bokáig ér a sár, de aki szép időben jön, élvezheti. :) Az épületben is van játszószoba a kicsiknek, sok játékkal.

A wellness részlegben jakuzzi, úgy 12 személyesnek saccolom, el lehet benne férni. Finn szauna, infraszauna, aromaszoba, sószoba.
A jadeköves masszázsra mehetünk egyszerre a párommal, mert két ágy van. Az egyik csak felsőtestre működik, a másik egész testre, ha gondoljuk, egy idő után cserélhetünk – hangzott a meglepő felvilágosítás. Vicces lehet, ha idegen szállóvendéggel vagy beosztva, lévén állandó telt ház. Nem cseréltünk. A páromé 20 perc után kikapcsolt, szólt a kezelőnek (pontosabban az ágyat bekapcsoló, majd távozó hölgynek), aki közölte, hogy ez ilyen. Ja, ha ilyen, akkor nincs mit tenni. Az enyém 35 percig gyötört, akkor állt le, az meg olyan volt. Elég is volt belőle ennyi, de akkor sem korrekt. Az árlista szerint 45 perc 1500 Ft. Ilyen meg olyan, féltestes, félideig működő ágyakról nincs szó.

A reggeli svédasztalos, bőséges. Felvágottak, sajtok, sonkák és szalámik nagy választékban. Pelyhek, joghurtok, lekvárok, tejbegríz a gyerekeknek. Aki meleg falatokra vágyik, ehet rántottát, tükörtojást, bundás kenyeret, jó minőségű, roppanós virslit. Paradicsom, paprika, uborka is van bőven. Mindenki talál fogára valót.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (8)
Szalajka Fogadó Szilvásvárad - Külső képSzalajka Fogadó Szilvásvárad - BelsőSzalajka Fogadó Szilvásvárad - SzobákSzalajka Fogadó Szilvásvárad - SzobákSzalajka Fogadó Szilvásvárad - SzobákSzalajka Fogadó Szilvásvárad - SzobákSzalajka Fogadó Szilvásvárad - Szórakozás/SportSzalajka Fogadó Szilvásvárad - Szórakozás/Sport

Szalajka Fogadó további értékelései

2024.03.14gyerekekkel
Kiváló
A fogadó, a szoba, wellness és a játszóház jó volt; ahogy a svédasztalos reggeli is. Első este ott vacsoráztunk, étlapról választottunk. Ezzel viszont nem voltunk megelegédve, a hús ízetlen volt, a rizs hideg és díszitésként a tányérra egy kicsit megtört színes borsot tettek, amit nem tudtunk...
2023.12.31a párjával
Kiváló
Nagyon kedves volt a személyzet, örömmel beszélgettünk velük, lesték a kívánságainkat. Nagyon finom volt a vacsora. A wellness részleg kicsi, kellemes, célnak megfelelő, azoknak való, akik csendre, pihenésre vágynak. Szerencsések vagyunk, mert nem volt tömeg ottlétünk alatt, viszont sok vendég...
2023.09.27gyerekekkel
Kiváló
2023.június 23-ától töltöttünk 3 napot a szálláson.23-án sajnos csak az évzáró után tudtunk a szállásra érkezni,akkor is csak későn,de meglepett a személyzet kedvessége,figyelmessége.Az esti vacsorából bőségesen tettek el számunkra,illetve a szaunát is felfűtötték és a jakuzzit is...

A Szalajka Fogadó legnépszerűbb csomagjai

Szalajka Fogadó Szilvásvárad - Kikapcsolódás (min. 2 éj)
Kikapcsolódás
54.910 Ft / 2 fő / 2 éj-től büféreggelivel
2024.12.20-ig
Szalajka Fogadó Szilvásvárad - Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
34.105 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
2024.12.20-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
73.967 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval