Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szalajka-völgy Szilvásvárad

4,6
5
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
2. helyezett
városi Természeti kincs közül
Kategória
Természeti kincs
Szalajka-völgy Szilvásvárad
Szalajka-völgy SzilvásváradSzalajka-völgy Szilvásvárad
Szalajka-völgy SzilvásváradSzalajka-völgy Szilvásvárad
19 fotó

Szalajka-völgy Szilvásvárad bemutatkozása

Eger környékén, Szilvásváradon található a Szalajka-völgy, amit kisvasúttal is felfedezhetünk, de gyalog és biciklivel is bejárható.   A Fátyol-vízesés kiemelendő az itt lévő kincsek közül, hiszen Európa egyik legszebb természeti képződménye. Az Istállós-kői barlang szintén kihagyhatatlan látnivaló, csakúgy mint a Pisztrángos-tavak.
Tovább olvasom >>

5 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
60%
Érdekes
40%
Átlagos
0%
Kihagyható
0%
Időpazarlás
0%
Kihagyhatatlan

5 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Szalajka Fogadó Szilvásvárad - Október 23.
Október 23.
10.19-23.
Szalajka Fogadó Szilvásvárad
75.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től büféreggelivel
Hotel Villa Völgy Eger - Szilveszter
Szilveszter
12.29-01.02.
Hotel Villa Völgy Eger
253.768 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Kedvezményes pihenés
Kedvezményes pihenés
2024.03.01-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
60.768 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval

Szalajka-völgy Szilvásvárad vélemények

45
113
50
1548
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 122 városban járt márFelfedező - 46 helyen első értékelőNépszerű író - 46 hasznos szavazat7 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1548 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2022. október 3.barátokkal járt itt
Kirándulás a Szalajka völgyben. Jó pár éve voltunk itt. Megdöbbenve láttuk, hogy a Fátyol vízesésben nincs víz. A többi látvány a régi. Érdemes megnézni. Pisztrángot enni. és felmászni a barlangba.
Itt fényképeztem:
Szalajka-völgy Szilvásvárad - EgyébSzalajka-völgy Szilvásvárad - EgyébSzalajka-völgy Szilvásvárad - EgyébSzalajka-völgy Szilvásvárad - EgyébSzalajka-völgy Szilvásvárad - EgyébSzalajka-völgy Szilvásvárad - EgyébSzalajka-völgy Szilvásvárad - EgyébSzalajka-völgy Szilvásvárad - EgyébSzalajka-völgy Szilvásvárad - EgyébSzalajka-völgy Szilvásvárad - EgyébSzalajka-völgy Szilvásvárad - EgyébSzalajka-völgy Szilvásvárad - EgyébSzalajka-völgy Szilvásvárad - EgyébSzalajka-völgy Szilvásvárad - EgyébSzalajka-völgy Szilvásvárad - EgyébSzalajka-völgy Szilvásvárad - EgyébSzalajka-völgy Szilvásvárad - EgyébSzalajka-völgy Szilvásvárad - Egyéb
Még több kép (15 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kihagyhatatlan 2022. szeptember 9.a párjával járt itt
Magyarországon ritkaság az ilyen hely, aki arra jár ki ne hagyja. A hozzám hasonló lusták kocsival felmehetnek a kilátohoz is, de akkor olyan jegyet vegyenek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 3 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.