Agócsy étterem értékelései

Értékelései
22
58
52
36
14
0
435

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Agócsy értékeléseit!

Olvasd el Agócsy étterem értékeléseit!

Agócsy értékelései

Egy családi születésnapi ebéd -

Hági Udvar Szeged

2020. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. március 11.
A családi születésnapokat és névnapokat ünnepeltük a Hági Udvarban. 3 születés és két névnap. A menüt előre leadtuk, így annak elkészítésére nem kellett várni. A leveseket mindjárt hozták. A gulyáslevest kis piros lábasban, ami indulatos volt. Csak olyan forró, hogy nem lehetett enni sokáig. A levesek mindegyike finom volt, csak a szakács szerelmes lehet, mert iszonyú sós volt.
Megosztom
Úton hazafelé, megéhezve -

Kulacsos Korcsma Kunszentmárton

2020. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. február 9.
Egy több napos disznóvágásos programról hazafele, megéhezve, kerestünk az interneten étkezési lehetőséget. Ekkor találtunk rá erre az étteremre. Furcsa volt, hogy olvasni, rendelés és az étel átvétele a pultnál. Egyébként igényesen berendezett étterem. A kiválasztott étkek hamar elkészültek, kivéve a sült krumpli a menühöz.
Megosztom
Egy meleg tea -

Palmetto Café Pécs

2019. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2020. január 10.
December 29 én tértünk be a családdal Pécsi városnézés után melegedni egy pohár teára. A hely nagyon jól néz ki. Kíváncsiak voltunk, milyen a Török teázó. A személyzet eleinte nem volt barátságos, de végül rendesen kiszolgáltak. Teát ittunk, ami nagyon keserű volt. A cukortartóban éppen volt egy kevés cukor. A palacsinta finom volt.
Megosztom
2019. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 28.
Öt napos Telkibányai tartózkodásunk alatt kétszer ettünk az Aranybánya Panzió éttermében. A szállásunk máshol volt. Az első nap vacsoráztunk, és egyszer ebédeltünk. Korábban már jártunk itt, akkor határoztuk el, visszatérünk ide enni. Hatalmas adagok, nagyon finomak. A személyzet külön dicséretet érdemel. Készséges volt a felszolgáló.
Megosztom
Egy vacsora az Aranygombos Fogadóban -

Aranygombos Fogadó étterme Telkibánya

2019. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 28.
Barátokkal töltöttünk 5 napot Telkibányán. A szállásunk nem itt volt. Egy vacsorára tértünk be. nagyon jó helyen van. Kedves személyzet. És nagyon finom ételek, bőséges adagok. A rántott Bécsi akkora volt, hogy ketten alig bírtuk megenni. A berendezés látványos. Aki erre jár-térjen be mindenképpen egy étkezésre. Jó az ár érték arány.
Megosztom
Ebéd a Piroskában -

Piroska Csárda Siófok

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 20.
Egy túra után tértünk be a Piroska Csárdába. Már többször néztük, de nem mertünk bemenni, gondoltuk drága. Most megtettük. Pozitív csalódás. Jó ár érték arány. Kedves személyzet. Gyors kiszolgálás. Finom, tetemes mennyiségű ételek. Nagyon hangulatos hely. Rögtön hozták az étlapot. Hamar jött az étel is. Amit persze nem tudtunk megenni.
Megosztom
vacsorák a Lávaköviben -

Lávakövi Pizzéria Siófok

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Vacsorázni tértünk be a Lávakövi Pizzériába, tetszett a hely kinézete. Béni Frédi. Sokat nézett rajzfilm elevenedett meg. Az ételek finomak és nagy adagok Mi nem pizzát ettünk, hanem levest és főételt. A mennyiség láttán, egy egy adagot kértünk felezve. Készségesen elkészítették. Másnap is oda mentünk vacsorázni. Ajánlom mindenkinek, kedves gyors fiatal személyzet.
Megosztom
Céges Oktatás a szállodában -

Alfa Art Hotel Étterme Budapest

2019. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. június 11.
Két napos szakmai tréningen vettem részt. Régebben is volt itt hasonló, de színvonal romlott azóta. Főleg az ételek minőségére vonatkozik. Mivel az ebéd és a reggeli svédasztalos volt, így mennyiségi baj nincs. A választék szerény. A vacsora két féle közül volt választható. x-et kellet rakni a választott menü oszlopában, viszont külön oszlopba volt desszert ami mindkettőhöz ugyanaz volt.
Megosztom
18 éves szülinap a Gardenben -

Garden Bistro & Beach Szeged

2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 27.
18 éves szülinapi ebédre kerestünk helyet. Több ismerős ajánlotta a Garden Bisztrót. Jól megközelíthető, jó a parkolás. Az egész berendezés látványos. Még medence is van. A személyzet gyors és kedves. A választék bőséges, csak úgy mint az adagok. Az ételek nagyon ízletesek. az árak jó ár érték arányban vannak. Ajánlani tudom mindenkinek.
Megosztom
Egy igazi finom ebéd a Szent Annába -

Szent Anna Fogadó étterme Berkenye

2019. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. április 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy hosszú túra után. éhesen tértünk be Berkenyére. A Szent Anna éttermet úgy ajánlották. Nagyon sokan voltak, így hely sem volt. Nem volt foglalásunk. De nagyon rendesek voltak. Kaptunk asztalt. Meglepően gyorsan felvették a rendelést. És gyorsan hozták az ételeket. Amik hatalmas adagok voltak. Nagyon ízletesek. A leves is maga csoda.
Megosztom
6 oldalon / 52 találat










TérképX