Agócsy étterem értékelései

Értékelései
24
64
60
42
14
0
513

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Agócsy értékeléseit!

Olvasd el Agócsy étterem értékeléseit!

Egy kitüntetés ünneplése -

Rózsa Sándor Csárda Zsombó

2020. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tíz fővel mentünk egy esemény ünneplésére a csárdába. Még sohasem voltunk itt. De sokszor elmentünk előtte. Jó helyen van, és jól néz ki . Bent sem csalódtunk. Régi csárda hangulat. De bejutni hétvégén csak úgy lehet, ha előre van hely foglalva. Nekünk volt. Sokan voltak, mégis szinte azonnal felvették a rendelést. Gyorsan ki is hozták a hatalmas adag, ízletes étkeket.
Megosztom
Már előre kinéztük, itt enni fogunk -

Kerekedi Csárda Csopak

2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. július 11.
Egy hosszú kirándulás után, úgy döntöttünk, most kipróbáljuk ezt a helyet. Van e olyan jó, mint a kinézete. Nagyon sokan voltak. hamar jött a felszolgáló. és hamar hozta az italt, meg az étlapot. Bőséges választék. Viszonylag jó ár érték arány. Az ételre várni kellett sokat. De előre elnézést kértek. Kevés a személyzet. Lehet nem ezen kellene spórolni, mert volt aki elment.
Megosztom
Egy kimerítő túra utáni kései ebéd -

BAK Vendéglő Gyulakeszi

2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. július 11.
Kiéhezve tértünk be a Bak vendéglőbe egy hosszú kirándulás után. Átutazóban Gyulakeszin láttuk meg. Hatalmas étterem. Valamikor malom lehetett. Nem a főúton van, de jól kitáblázott. A fedett külső helyen ültünk le. Nem voltak sokan. Hamar jött a felszolgáló. Hozta az étlapot. Volt választék. Gyorsan kihozták a rendelést. elég nagy adagok voltak és ízletesek.
Megosztom
Egy "Hangulatos" vacsora Révfülöpön -

Hangulat Vendéglő és Pizzeria Révfülöp

2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. július 11.
A családdal voltunk nyaralni Révfülöpön. Egy hosszú kirándulás utána tértünk be a boltba. Mellette megláttuk az éttermet. Tehát rögtön meg is éheztünk. Hangulatos hely. Jó helyen van. Amint leültünk, hozták az étlapot. Bő választék. Viszonylag nagy adagok. És ízletesek. A személyzet készséges. Nem voltak túl sokan, így hamar kaptuk a kiválasztott étkeket.
Megosztom
2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. július 11.
Révfülöpön mindig eszünk a gombába. Így volt ez az idei nyaraláson is. nagyon jó hely. Kedves személyzet. Figyelnek a vendégre. Többször megkérdezik, rendben van e minden. Finom és nem kevés ételek, jó áron. nagy választék. Nem véletlen, hogy itt annak a legtöbben mindig. mégis hamar érkezik az étel. Nagyon jó helyen van. Szerintem aki Révfülöpön van itt egyen.
Megosztom
Egy ebéd, melyért 100 Km-t utaztunk -

Potykacsárda Baja

2020. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. június 21.
Szegedről mentünk Bajára a Potyka csárdába ebédelni. Egy blog késztetett
bennünket. Nem csalódtunk. Tényleg jó hely, jó ételek, finomak. És jó árban. hatalmas adagok. A személyzet kedves, vidám. Pedig nagyon kellett "pörögni" a több csoport miatt. Mindenképp érdemes előre helyet foglalni. Kicsi a csárda, ezért nem lehet nem tud fogadni "utcáról" betérőt.
Megosztom
Vacsora korhely módra -

Korhely Étterem-Pub Pécs

2020. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. június 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy hosszú nap után, kifáradva vacsorázni tértünk be a Korhely étterembe. Tudatosan mentünk oda. Régi, Western hangulat. Mogyoró az asztalon , héj a padlón. Remek és gyors kiszolgálás. Finom- nem kis adag- ételek. Kedves személyzet. Szerintem a leghangulatosabb hely a városba. Ajánlom mindenkinek, aki arra jár. Az étlap szövegezése is egyedi, vicces.
Megosztom
Szombati családi ebéd -

Karikás Csárda Bugac

2020. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. május 31.
Pünkösdi hosszú hétvégén, szombaton a "maradj otthon" után, kimozdulásra vágytunk. a család 2 kocsival indult neki a pusztának. Bugac volt a célpont. És a Karikás Csárdát néztük ki bázisbak. Nagyon meg voltunk elégedve. Emberes étel adagok, és finomak. Gyors kiszolgálás, szolgálatkész személyzet. Nagyom jó környék és jó programok. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Megosztom
Egy családi születésnapi ebéd -

Hági Udvar Szeged

2020. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. március 11.
A családi születésnapokat és névnapokat ünnepeltük a Hági Udvarban. 3 születés és két névnap. A menüt előre leadtuk, így annak elkészítésére nem kellett várni. A leveseket mindjárt hozták. A gulyáslevest kis piros lábasban, ami indulatos volt. Csak olyan forró, hogy nem lehetett enni sokáig. A levesek mindegyike finom volt, csak a szakács szerelmes lehet, mert iszonyú sós volt.
Megosztom
Úton hazafelé, megéhezve -

Kulacsos Korcsma Kunszentmárton

2020. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. február 9.
Egy több napos disznóvágásos programról hazafele, megéhezve, kerestünk az interneten étkezési lehetőséget. Ekkor találtunk rá erre az étteremre. Furcsa volt, hogy olvasni, rendelés és az étel átvétele a pultnál. Egyébként igényesen berendezett étterem. A kiválasztott étkek hamar elkészültek, kivéve a sült krumpli a menühöz.
Megosztom
6 oldalon / 60 találat


TérképX