Agócsy étterem értékelései

Értékelései
29
85
73
46
25
0
798

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Agócsy értékeléseit!

Olvasd el Agócsy étterem értékeléseit!

Ópusztaszeri ebéd -

Kemencés Csárda Ópusztaszer

2021. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2021. június 6.
Családdal útnak indultunk az Ópusztaszeri nemzeti parkba, de előtte egy ebédre tértünk be a kemencés csárdába. Hely le volt foglalva. Egy roppant kedves és csinos fiatal lány fogadott bennünket. Megmutatta az asztalunkat, hozta az étlapot és itallapot. Mivel meleg volt, nem volt kétség a nagy kancsó limonádé, mindjárt kettő. Aztán jöttek ez étkek.
Megosztom
Egy vacsora a Sport Pizzériában -

Sport Pizzéria Verőce

2021. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2021. május 31.
Verőcei néhány napos pihenésünk első estéjén mentünk a Sport Pizzériába. A szállásadónk ajánlotta. Nem sokan voltak. Csak néhányan a teraszon. Bár hűvös volt. Mi-lévén- védettségi igazolvány- bent ültünk le. Kedves személyzet, gyors kiszolgálás. Nem túl nagy választék pizzán kívül, de végül s ez pizzéria. Mi levest kértünk és másodiknak nem pizzát.
Megosztom
Egy vacsora a Patak Vendéglőben -

Patak Vendéglő Kismaros

2021. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2021. május 26.
Egy hosszú, egész napos, sárdagasztós túra után után mentünk ebédelni Kismaroson a Patak Vendéglőbe. Egyszer már akartunk régebben beülni, de nem volt foglalásunk, nem tudtunk enni ott. Most szerencsénk volt. Itt mindig sokan vannak. Érdemes előtte egy telefon. Az adagok elég emberesek, és ízletesek is. Az árérték arány is megfelelő. Élő zene van.
Megosztom
Agy kimerítő túra utáni ebéd a Szepiben -

Szepi Fogadó Étterme Szendehely

2021. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2021. május 26.
Egy hosszú és kimerítő túra után mentünk Szendehelyre a Szepi Fogadóba ebédelni. A belső teremben ültünk le. Rögtön hozták az étlapot, pedig sokan voltak. Megrendeltük az étkeket, amit szintén rövid időn belül ki is hoztak. Nem kicsi adagok. És finomak. Szép környezetben van az étterem. Borvásárlás is lehetséges a bor boltban. Itt is éltünk a lehetőséggel-
Megosztom
Hosszú út után egy ebéd a Kulacsban -

Kulacs Vendéglő Kiskunfélegyháza

2021. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2021. május 26.
Dunántúlról jöttünk haza Szegedre. De mivel megéheztünk, Kiskunfélegyházán találomra betértünk a Kulacs vendéglőbe. Jól tettük. Kedves volt a fogadtatás. Kértük az étlapot, hozták is,de jelezték van menü is. Gondoltuk, kipróbáljuk. Egy hatalmas tál levest hoztak. Finom volt. A második fogás sem volt kicsi adag. Ízletes. Az ás még olcsónak is mondható hozzá.
Megosztom
Egy vacsora Verőcén -

Barna Party Kisvendéglő Verőce

2021. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2021. május 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy esős nap, amikor nem tudsz sehová menni, de éhes vagy. Ekkor mentünk a szállásunkról ebbe az étterembe. elég rossz kritikát olvastam itt róla, de épp ezért mentünk el vacsorázni a Barna Partiba. Nagyon nagy meglepetés ért, mivel kellemes fogadtatásba volt részünk. Nagyon finom ételeket kaptunk, nagy jó árért! Tehát amit olvastam, abból semmit nem tapasztaltam.
Megosztom
Újra nyitás utáni első éttermezés -

Roosevelt téri Halászcsárda Szeged

2021. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2021. május 9.
Egy napsütéses szombaton tértünk be a halászcsárdába. Sok éve nem voltunk itt. A kerthelyiségben ültünk le. Bár elég hideg volt. A személyzet toppon volt, jött az étlap és nem sokat kellett várni az ételre. Az én ételem teljes adag volt. Hatalmas tányéron, 3 kisebb méretű hús meg a krumpli. Dekoráció egy saláta arab egy negyed paradicsom.
Megosztom
Egy ebéd hazafele -

Ambrus Apát Fogadó Garáb

2020. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. november 3.
Barátokkal egy több napos Nógrád megyei kiránduláson tértünk be Garábra. Az ottani nevezetesség megnézése után tértünk be a fogadóba egy ebédre. Nagyon hangulatos hely. jól megközelíthető, van parkolója. A dekorációt mindenképp érdemes megnézni, főleg a rengeteg régi papírpénzt Gyors és kedves kiszolgálás. Jó ételek, hatalmas mennyiségű ételek és jó áron.
Megosztom
2020. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. október 28.
Hosszú hétvégére utaztunk Nógrádba. Kis kitérővel útba ejtettük a Körösi Csoma Sándor buddhista emlékparkot. Nagyon szép környéken van. Talán erről ismert Tar község. A bejáratnál található teaházban nem sokat időztünk. Csak néhány dolgot vettünk. Inkább a templomot néztük meg. Nagyon jó idegenvezetéssel. Ezt mindenkinek látni kell és kicsit belekóstolni ebbe a világba.
Megosztom
Ebédek a Bársonyba -

Bársony Vendéglő Szécsény

2020. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. október 27.
Barátokkal töltöttünk 4 éjszakát Nógrádba. Ludányhalásziba. A szállásadó javasolta ezt az éttermet. Jól tette. Nagyon szép hely. Mosolygós, kedves személyzet, Hangulatos berendezés. Egy ebédre tértünk be, de másnap is visszamentünk. Nagyon ízletes ételek, jó adagok. És jó ár. Nagy választék. csak ajánlani tudom mindenkinek. Ha valaki nem menne, kiszállítás is van.
Megosztom
8 oldalon / 73 találat


TérképX