Agócsy étterem értékelései

Értékelései
21
56
47
36
14
0
401

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Agócsy értékeléseit!

Olvasd el Agócsy étterem értékeléseit!

Agócsy értékelései

Ebéd a Piroskában -

Piroska Csárda Siófok

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 20.
Egy túra után tértünk be a Piroska Csárdába. Már többször néztük, de nem mertünk bemenni, gondoltuk drága. Most megtettük. Pozitív csalódás. Jó ár érték arány. Kedves személyzet. Gyors kiszolgálás. Finom, tetemes mennyiségű ételek. Nagyon hangulatos hely. Rögtön hozták az étlapot. Hamar jött az étel is. Amit persze nem tudtunk megenni.
Megosztom
vacsorák a Lávaköviben -

Lávakövi Pizzéria Siófok

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Vacsorázni tértünk be a Lávakövi Pizzériába, tetszett a hely kinézete. Béni Frédi. Sokat nézett rajzfilm elevenedett meg. Az ételek finomak és nagy adagok Mi nem pizzát ettünk, hanem levest és főételt. A mennyiség láttán, egy egy adagot kértünk felezve. Készségesen elkészítették. Másnap is oda mentünk vacsorázni. Ajánlom mindenkinek, kedves gyors fiatal személyzet.
Megosztom
Céges Oktatás a szállodában -

Alfa Art Hotel Étterme Budapest

2019. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. június 11.
Két napos szakmai tréningen vettem részt. Régebben is volt itt hasonló, de színvonal romlott azóta. Főleg az ételek minőségére vonatkozik. Mivel az ebéd és a reggeli svédasztalos volt, így mennyiségi baj nincs. A választék szerény. A vacsora két féle közül volt választható. x-et kellet rakni a választott menü oszlopában, viszont külön oszlopba volt desszert ami mindkettőhöz ugyanaz volt.
Megosztom
18 éves szülinap a Gardenben -

Garden Bistro & Beach Szeged

2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 27.
18 éves szülinapi ebédre kerestünk helyet. Több ismerős ajánlotta a Garden Bisztrót. Jól megközelíthető, jó a parkolás. Az egész berendezés látványos. Még medence is van. A személyzet gyors és kedves. A választék bőséges, csak úgy mint az adagok. Az ételek nagyon ízletesek. az árak jó ár érték arányban vannak. Ajánlani tudom mindenkinek.
Megosztom
Egy igazi finom ebéd a Szent Annába -

Szent Anna Fogadó étterme Berkenye

2019. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. április 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy hosszú túra után. éhesen tértünk be Berkenyére. A Szent Anna éttermet úgy ajánlották. Nagyon sokan voltak, így hely sem volt. Nem volt foglalásunk. De nagyon rendesek voltak. Kaptunk asztalt. Meglepően gyorsan felvették a rendelést. És gyorsan hozták az ételeket. Amik hatalmas adagok voltak. Nagyon ízletesek. A leves is maga csoda.
Megosztom
2019. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. április 24.
A Drégely vára megtekintése után, éhesen tértünk be az étterembe. Külső látvány után, kicsit félve. De a belépve már jobb lett a kedvünk. Hangulatos étterem. A felszolgáló leányzó rögtön jött. Az ételeket gyorsan hozták. Kiadós adagok és finomak voltak. Meg sem tudtuk enni, de készségesen becsomagolták. Ajánlom mindenkinek a helyet. Jó választás lesz!
Megosztom
Étkezések a hotel éttermében -

Malomkert Hotel étterme Nagybörzsöny

2019. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. április 24.
A húsvéti ünnepeket töltöttük el Nagybörzsönyben. És a hotel egy másik épületében volt a szállásunk néhány utcával arrébb. Érkezésünkkor ott maradtunk rögtön ebédelni. Remek kiszolgálás és finom, bőséges ételek. El is döntöttük, fogunk még itt enni. Így is lett. Akkor sem csalódtunk. Kellemes hely, jó környék és finom étkek. Ez a jellemző.
Megosztom
2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 24.
Hajdúszoboszlón töltöttünk egy hetet. A szállásunk ide fizetett be félpanzióra. Közel volt. kb 100 méter. Hangulatos hely. Egy szálloda étterme. De sokan voltak "külsősök" A személyzet figyelmes volt. A menü kicsit szegényes, de ennyiért mit várunk. A reggelik viszont változatosak. Sokféléből kaptunk. A vacsorák kicsit menza jellegűek voltak, de legalább nosztalgiáztunk.
Megosztom
Ebéd a Poroszlói túra után -

Fűzfa Étterem Poroszló

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ebéd a Poroszlói túra után. Kifáradva. A helyt úgy ajánlották. Kicsit nehéz volt parkolni, mert az egy szem szabad helyet beszélgető emberek foglalták el. És nehezen voltak hajlandóak arrébb menni. Bent jó, hangulatos étterem fogadott. Rögtön jött is a felszolgáló. Hamar jött az ebéd is. Frissen sült. A pulyka mell elég száraz lett. A rántott hal puha volt.
Megosztom
Ebéd Hortobágyon -

Hortobágyi Csárda Hortobágy

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 24.
Egy órakor érkeztünk Hortobágyra. Gondoltuk tele hassal jobb lesz nézelődni. Ezért célirányosan a csárdába mentünk. Nekem kicsit nem volt "igazi " csárda hangulata. Hiányoztak a betyárok, és egyéb hortobágyi kellékek. (Előtte lévő nap egy városban a közelben már megtapasztaltam)
Az étel finom volt, természetesen szürke marha pörkölt galuskával.
Megosztom
5 oldalon / 47 találat


TérképX