Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kiváló ez sem lett

Gekko Pub SzombathelyGekko Pub Szombathely a térképen

2017. májusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2017. május 11.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ahhoz képest, milyen jó híre van, meglepő volt, hogy alig voltak az étteremben. Belépve még a konyhaszag csapott meg, szerintem ez nem illik egy ilyen jól értékelt helyhez.
Helyet foglaltunk egy sarokban, hamarosan jött egy kisasszony megkérdezni mit szeretnénk. Diós bundás rántott sajtot kértünk, ami egyébként az étlapon szerepel. Azt mondta megkérdi van-e. Persze eleve meglepődhetett, hogy délidőben valaki nem menüt kér. Szóval volt, partnerem hasábbal kérte. Kb. 5 perc múlva jött vissza a kislány, hogy akkor tényleg hasábbal kérte-e?
A helyről néhány szót. Meglepődtem, nehezen eldönthető, kicsi vagy nagy-e a hely? Viszonlag kis alapterületen, kb 30-an tudnak enni egyszerre, nyáron a teraszon mégegyszer ennyien. Tisztának tűntek az asztalok, székek, padló.
A fa asztalokon halomban álltak a menüztetésre előkészített tányérok, evőeszközök. Nekem ez lehangoló. Mellékhelyiséget nem látogattam, nem tudtam értékelni.
Ételről. Jól elkészített, ízletes volt a sajt, én krokettel ettem. Bodzaszörpöt fogyasztottunk, pozitív volt továbbá, hogy a kapucsínó rendelésnél megkérdezték, hogy miből készüljön.
Egyszer vacsorára vissza fogok térni, vajon akkor is igénytelenül felszórt halmokban álló eszcájg fogad-e? Akkor majd valami húsételt kérek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló

Gekko Pub további értékelései

2022.05.23a párjával
Kiváló
Amikor pénteken megérkeztem Szombathelyre, becuccoltunk az eresz alá, és letéve az autót, lesiettem a recepcióra, hogy ajánlana nekem egy jó sörözőt a vonzáskörzetben? Ajánlott a hölgy, a Gekkót. Csak egy séta át a parkon, ott kibukkanni a nagy körforgalomnál, és ott van szemben. Nem is kellett...
2021.10.26családjával
Kiváló
Tökéletes, udvarias és figyelmes kiszolgálás. Kifogástalan minőségű ételek, a házi szörp verhetetlen. A hangulat is nagyon kellemes.
2019.05.31a párjával
Csak egy laza ebédre ugrottunk be ide, de nem bántuk meg. A választék nem túl nagy, viszont bőséges. Kétszemélyes tálat kértünk és kénytelenek voltunk elpakoltatni a maradékot, mert nem bírtunk vele. Ráadásul a csomagolásért nem számoltak fel plusz költséget. Az ételek finomak voltak, és - mint...
Népszerű szállások a környéken
P4W Hotel Residence Szombathely - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.08.19-ig
P4W Hotel Residence Szombathely
27.500 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.06.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hunguest Bük Bük, Bükfürdő - Senior ajánlat félpanzióval
Senior ajánlat félpanzióval
04.01-05.29.
Hunguest Bük Bük, Bükfürdő
157.920 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval