Vadász Étterem & Hotel Szombathely

Még nincs helyezése
a 61 szombathelyi étterem közül
$$$$
Hely jellege
étterem, szálláshely étterme, vendéglő, halétterem
Vadász Étterem & Hotel Szombathely
Vadász Étterem & Hotel SzombathelyVadász Étterem & Hotel Szombathely
Vadász Étterem & Hotel SzombathelyVadász Étterem & Hotel Szombathely
9 fotó

Vadász Étterem & Hotel Szombathely - Vendégvélemények összefoglalója

A Vadász Étterem & Hotel Szombathely a felújítás óta egységes, hangulatos belső teret és attraktív kerthelyiséget kínál, amely a családok és a baráti társaságok számára is ideális találkozóhely. Az étlapon változatos kínálat és kedvező ár-érték arány találkozik, a szezonális és helyi alapanyagok felhasználásával készülnek az ételek. A konyha különleges fogásai közé tartozik a saját sütésű kenyér és a velős csont, amelyek jól illeszkednek a hagyományos ízekhez.

15 vendég értékelése alapján

4,2Kiszolgálás
4,1Hangulat
3,9Ár / érték
4,2Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
P4W Hotel Residence Szombathely - Napi árak reggelis ellátással
P4W Hotel Residence Szombathely
27.500 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval, fürdőbelépővel
Gotthard Hotel Szentgotthárd
Ensana Thermal Sárvár - Wellness pihenés masszázzsal
Ensana Thermal Sárvár
94.800 Ft / 2 fő / 2 éjtől bőv. félpanzióval

Vadász Étterem & Hotel Szombathely vélemények

Átlagos 2014. február 11.a párjával járt itt
Előző években is jártunk már itt a párommal és mindig maximálisan elégedettek voltunk az ételekkel és az udvarias, gyors kiszolgálással. Viszont a legutolsó alkalommal, ami 2013. júliusában volt, sajnos egy kicsit csalódtunk a kiszolgálásban.
Kiváló 2014. január 23.családjával járt itt
2013. novemberében jártunk itt. Valószinuleg a mi kis családunk hangulata is hozzájárult ahhoz, hogy mindent tokéletesnek éreztunk! Ez természetesen nem von le semmit a kiszolgálás és a finom ételek értékébol, úgyhogy szivesen ellátogatunk ide majd jobb idoben is! Nagyom meg voltunk elégedve!
Kiváló 2013. november 21.gyerekekkel járt itt
2013,nov. 5. -én itt ünepeltük családommal születésnapomat. Családommal együt nagyon jól éreztük magunkat, az ételekkel, a kiszolgálással, tisztasággal nagyon meg voltunk elégedve.
Egy biztos visszatérünk! Meg kell jegyeznem, hogy kb. 40 évvel ezelőtt a régi Vadászban is nagyon jól éreztük magunkat, akkor még cigányzene is volt.
Üdvözlettel M70
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2013. szeptember 17.gyerekekkel járt itt
egy borusabb nyári napon ad-hoc estem a gyerekekkel. ellentétben sajnos sok hellyel nagyon csunyán néznek, mikor egyedül megyek a 4 gyerekkel, itt azonban kedvesek és segitökészek voltak. a huslevesböl repetát kellett kérnünk, annyira finom volt, és a fötelben sem volt hiba. jó hogy zárt az udvar, és még játszótér is van. bármikor szivesen visszamennék
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2013. július 1.családjával járt itt
Az utóbbi időben háromszor is meglátogattuk a Vadász éttermet. Mindenkinek ajánlom,udvarias kiszolgálás, finom ételek, felújított étlap. Hangulatos kerthelyiség,igaz, a sziklakert kissé gazos. A salátabár kínálata lehetne kissé többféle, nem találtunk salátaöntetet. Az árak is barátiak, egyszóval: nagyon jól éreztük magunkat.
Vadász Étterem & Hotel Szombathely a térképen
9700 SzombathelySzent Imre herceg útja 59.
06 94 511 052
Szolgáltatások
• légkondícionált helyiség • vegetáriánus ételválaszték • akadálymentes • csocsó • csoportokat szívesen fogad • étel elvitelre • gyerekmenü • kisállat bevihető • koktélok • parkolási lehetőség • reggelizési lehetőség • rendezvényhelyszín • széles borválaszték • zártkörű rendezvény lehetősége
Nyitva tartás
H-CS