varita étterem értékelései

Értékelései
2
8
11
8
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg varita értékeléseit!

Olvasd el varita étterem értékeléseit!

szinte mindig telthaz -

Csalánosi Csárda Kecskemét

2015. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. június 13. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kozelsege miatt is gyakori vendégek vagyunk es az etelek minőségeben meg soha nem csalódtunk. Van néhány mufurcabb pincer akik kimondottan nem szeretik a gyerekeket.
Megosztom
ha minden hely ilyen lenne -

Tassi Halászcsárda Tass

2014. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. szeptember 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon hangulatos halaszcsarda kivalo etelekkel nagyon udvarias, figyelmes kiszolgalassal. Gyerekeknek kukon aprosaggal kedveskedtek.
Megosztom
2014. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. szeptember 16.
Jo hogy van egy hely ahol az utobbi 12 evben nem romlott sem az etelek sem a kiszolgalas minosege. Ja es a mennyiseg se valtozott.
Megosztom
2013. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
egy borusabb nyári napon ad-hoc estem a gyerekekkel. ellentétben sajnos sok hellyel nagyon csunyán néznek, mikor egyedül megyek a 4 gyerekkel, itt azonban kedvesek és segitökészek voltak. a huslevesböl repetát kellett kérnünk, annyira finom volt, és a fötelben sem volt hiba. jó hogy zárt az udvar, és még játszótér is van. bármikor szivesen visszamennék
Megosztom
finom izek, jó borok, és egy nagy diófa árnyéka -

Andreas Wellness & Borház Panzió Badacsonytördemic

2013. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2013. július 30.
Mind a 2x szállóvendégként vacsoraztunk ott. Az adatlapon hibásan szerepel, kártyával nem lehet fizetni, egyébként más kifogás nem volt a hellyel kapcsolatban. 1 év különbséggel ugyanolyan izletes vacsorát kaptunk, a tócsi egyszerüen fantasztikus. Mindehhez kellemes badacsonyi borok, és a kertben lévö óriási diófa árnyéka biztositja, hogy ne is nagyon akarjunk felállni.
Megosztom
gyönyörü helyen, átlagos étterem -

Rozmaring Étterem & Bisztró Kecskemét

2013. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2013. július 29.
Kecskeméti létemre többször jártam itt, és igencsak felszolgáló függö az összbenyomás. Van, hogy jó a kiszolgálás, de van hogy minden egyes uj rendlésért komoly küzdelmet kell vivni. Az ételek minöségével sosem volt gond, bár nem tudom mitül függ, hogy jár e pár falat a az étel elött, vagy nem.
Megosztom
2013. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2013. július 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sajnos jót nem tudok irni, mivel az a 20 perc alatt amit ott töltöttem, jó nem sok minden történt, ugyanis egyszerüen nem vettek tudomást rólam. Mivel barátokra vártam, az elsö magányomban eltöltött 5 perc után kimondottan kiváncsi voltam mennyit kell még várni, hogy egyáltalán odaköszönjenek. Ök nyertek, mert 20 perc után feladtam, és odébb álltam.
Megosztom
2012. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. július 29.
Egy barátnünket bucsuztattuk, és itt kezdtük az estét, hiszen tudtuk, igy az este folyamán már nem fogunk megéhezni. Két ünnep között voltunk, és ugy tünt mindenki itt potkarácsonyozik, vagyis teli volt az étterem Ennek ellenére a kiszolgálás gördülékeny volt, a csévingeket, és a tálakat hamar ujra töltötték, egyedül a sushihoy kellett egy kicsit többet sorban állni.
Megosztom
2013. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. április 26.
Régi kellemes emlékek utá tértem ide vissza töbször is, valamiért mindig reggeli idöben. A snidlinges tejfölös bndás kenyeret mindenkinek ajánlom, de szerencsére böséges a reggeli választék, és finom a kávé. Kedvesek és figyelmesek a pincérek, belároshoz képest megfizethetők az árak. Van kiülös része is, nyáron ez nagyon kellemes. Kedvenc reggeleizö helyem lett.
Megosztom
2012. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. április 26.
Nagyon kellemes a belsö berendezése. Mind az étel és az ital választék nagyon jó, bár az árak kissé agasak. A kiszolgálás ne volt a toppon. Borozni ültünk be igy csak egy elöételt kértünk, de azt is elfelejtették. Zárás elött 10 perccel már nem nyitottak nekünk uj palack bort, ami nem volt tul szimpatikus. Zárórá percre pontosan betartják, annak ellnére, hogy még sokan ültek bennt.
Megosztom
2 oldalon / 11 találat


TérképX