2 éjszakát töltöttünk a hotelben,nagyon tetszett az elhelyezkedés,a környezet,a szoba tisztasága,az ételek finomak voltak ,bőséges volt a választék is.Viszont pihenés szempontjából legközelebb a hétköznapot választanánk,mert hétvégén sok volt a zörgés,hangoskodás.Biztos visszatérünk még ide.Köszönjük!
Termál Hotel Vesta válasza
Köszönjük, reméljük a közeljövőben ismét vendégeink között köszönhetjük Önöket.
2023. február 18., Hernády Balázs, Termál Hotel Vesta
Nagyon szép, tiszta hotel, kellemes környezettel. Különösen értékeljük, hogy a vizslánkat is vihettük magukkal, őt is szeretettel fogadták. Egy dolog nagyon nem tetszett: egy új építésű szállodában nem egy régi típusú WC csészét kellett volna elhelyezni - ez erősen rontotta a komfortérzetet. Ma már a mélyöblítésűek az elfogadottak. Emiatt csak 4 csillagot tudtam adni.
A szálloda wellness részlege nagyon tiszta. Jó hőmérsékletű termálvízzel van feltöltve a kinti és a benti medence is, amelyeket élményelemmel is elláttak. Sok kényelmes nyugággyal vették körbe a medencéket. A kertben van egy szép gyermekbirodalom medencével , de bent is van a gyermekek számára medence.
Sajnos úszómedence nincs, pedig elférne a nagy területen. A szálloda hatalmas, szép gondozott park közepén helyezkedik el. A háromágyas szoba kicsit zsúfoltnak tűnt és nem volt a bőrönd tárolásához tartó, így az előtér székeit használtuk e célra. Sajnos, ehhez a szobához nem tartozott erkély. Nem volt jelezve a szálloda honlapján, hogy ebéd és vacsora is kérhető igény szerint, adott összegért. Az ételek finomak voltak és változatosak. A személyzet kedves, készséges és udvarias. Aki szereti a nyugodt pihenést, azoknak hétköznapra ajánlom.
Termál Hotel Vesta válasza
Köszönjük szeretettel várjuk máskor is!
2021. október 23., Hernády Balázs, Termál Hotel Vesta
Szobákban a éjjeliszekrény hiánya , fogasok hiánya. Wellness részlegben a törölközőt kontosoknek, fogasok hiánya. A pihenés. Lehetősége komfortosabb lenne, ha a recepcional a vendégek elhelyezése külön az idősek részére és kisgyermekesek egy helyre való csportositasa, amennyiben lehetséges. A gyerekeket a földszinten, hogy a futkarozasok, ne hallatszanak át.
Ötször voltunk már itt a szálloda főépületében. , de ez volt az utolsó! Ez az apartmanos elhelyezés nem jött be nekünk! Főépület mellett található, a welnesbe és az étterembe /kb. 10 m/ esőben kellett ráadásul átmenni. A szoba, kicsi, szűkös, különálló ágyak, szekrényajtót , csapot nehéz kinyitni.
Hideg volt, a fűtéssel spóroltak a szobában- pedig szóltunk a recepciósnak, hogy fázunk . hideg a radiátor. A kinti medencék vize túl forró volt /oda jártunk melegedni/ A személyzet flegma, nem jellemzi a kedvesség, figyelmesség/kivétel egy fiatalember az étteremből, aki még a vendégért van, dolgozik, készséges/
A recepción kedvesebben is fogadhattak volna. Sajnos az ételválaszték elég szegényes volt . Amely ételeknek melegnek kellett volna lennie azok mindig langyosak vagy hidegek voltak. sajnos csak 1kávégép volt,ezért mindig sorba kellett állni. Az ágyban a matrac nagyon puha volt. Egy 4 csillagos szállodának a vendégek kényelmére jobban kéne törekedni. A külső welness jó volt.
A kaja szuper volt, az első pincér vállalhatatlan, a másik kedves, aranyos, segítőkész. A kinti medence patyolat, szép, a benti borzasztó állapotban volt, nagyon rég nem volt takaritva. Horgászni nem érdemes. A hely gyönyörű. Ha szép az idő, kisgyermekeknek egy paradicsom. Tágas szoba, jó felosztás, isteni a büfé. .
Ár érték arányban teljesen jó. Kutyával nagyon barátságosak, távozásig tudtunk wellnesselni, mert simán lehetett a medence mellett. Összességében nagyon meg voltam elégedve, ajánlom.
A szálloda nagyon jó és csendes helyen van, pihenésre alkalmas lenne, DE mi pont egy olyan szobát kaptunk a 2. emeleten aminek felett volt a játszószoba. Egyik este majdnem éjfélig,szaladgáltak a gyerekek,a másik este hajnalig ment a biliàrd vagy csocsó ,ami lehetetlenné tette számunka a nyugodt alvást.
A szobák kellemesen felszereltek, viszont a franciaágy hiányzott, a wellness részleg szuper, csak annyi probléma volt vele hogy, 9-21 óráig lehet használni. A kaják finomak voltak, viszont a pincér csajok nem túl kedvesek.
Nagyon sokat vett el a hely jobb megítélésében, hogy nem volt szárító a szobában, így a vizes törölköző és fürdőruha nem tudott megszáradni, pedig 3-3 darabot vittem. Jó lenne egy centrifuga a fürdőbe csöpögő ruhákhoz. Ráadásul nagyon gyenge padlófűtés volt. Egyébként a hotel és a környéke tetszett. Üdvözlettel, Antalné
A szoba padlásszoba, ami nem tragédia, ha előre közlik. Retró bútorok, illetve annak tünnek. Az éjjeliszekrényen alig fér el a mobiltelefon, a lámpa olvasásra alkalmatlan. A 3 fogas a tükörnél van, tehát gyakorlatilag nem haszálható főleg így télen kabátokkal. A 4 csillagos konyhai rész elvárások helyett a poharak mellett egy vízforraló, de konnektor sehol 3 méteren belül.
Az étterem egy diák menzára emlékeztet, az asztalokon egy mérhetetlenül ízléstelen műanyag lámpa, a mennyezeten lógó elektromos drótok lógnak, rendkívül ronda faliképek és egyéb dekoráció. A reggelik, vacsorák elfogadhatóak. A hotel erőssége a gyógyvíz, kint és bent. Összességében csalódás.
2251Tápiószecső, Gyógyfürdő út 1/A
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• szauna • Fitnessz center • Spa & wellness center • masszázs • termálvíz, illetve gyógyászati létesítmény • élménymedence • finnszauna • gyerekmedence • csúszda • sóbarlang • napozóterasz
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Zárt parkoló, őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya: 5000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Macska: 5000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • söröző • bár • büfé