Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Utazás a hullámok hátán ‒ csobbanjatok családbarát, saját csúszdás szálláshelyeken!

A gondok helyett a boldogság hullámai csapnak össze a fejetek felett a most következő toplistás, belföldi szálláshelyeken, amik saját vízi csúszdával teszik felejthetetlenné a családi vakációt. A kérdés az, hogy a 24 órás wellnesst, a saját balatoni strandot vagy a festői villaparkot részesítenétek előnyben a száguldás mellett? Böngésszétek át a szállások listáját és válasszatok!

 

Szállásajánló:  szállodák közvetlen átjárással az élményfürdőbe>>

 

Danubius Hotel Marina ***sup (Balatonfüred)

A gyermekbarát Danubius Hotel Marina közvetlenül a Balaton csillogó hullámai mellett magasodik és az egész családnak tökéletes kikapcsolódást kínál. A puha pázsitos, árnyékot nyújtó fákkal tűzdelt saját strandon rengeteg sportolási lehetőség áll a rendelkezésére a vendégeknek. A lurkók komplett vízi parkban érezhetik magukat a számukra kialakított csúszdáknak, pancsolóknak, illetve mászókáknak köszönhetően. Csobbanjatok a beltéri wellness óriási úszómedencéjében, jelentkezzetek be egy testi-lelki felfrissülést hozó masszázsra vagy pihenjetek meg a szauna melegében! A Hotel Marina kényelmes szobái és az all inclusive ellátás már csak a jéghegy csúcsa lesz!

Foglalj szállást a Danubius Hotel Marinába>>

Csobbanjatok családbarát, vízi csúszdás szálláshelyeken! - Danubius Hotel Marina***sup (Balatonfüred)Csobbanjatok családbarát, vízi csúszdás szálláshelyeken! - Danubius Hotel Marina***sup (Balatonfüred)

 

 

Villapark Várgesztes (Várgesztes)

A Vértes mesés bércei között bújik meg a festői elhelyezkedésű Villapark Várgesztes. Az egyedülálló környezetben található üdülőfaluban szebbnél szebb házak, villák és apartmanok sorakoznak. Az erdőkkel körülvett privát szférát biztosító szállás azonban a wellness-, a gasztronómiai -és a gyerekbarát szolgáltatásokban is erős. Utóbbira jó példa a bámulatos játszóház. Hűtsétek le magatokat a bel- és a kültéri medencékben vagy érezzétek a mellkasotokban az izgalom érzését, amikor lefelé csúsztok a Kamikaze és Anaconda nevű vízi csúszdákon! Azért a sodrófolyót és a jakuzzit se hagyjátok ki a napból, ahogy az étterem gusztusos fogásait se!

Foglald le a szobátokat a Villapark Várgesztesben>>

Csobbanjatok családbarát, vízi csúszdás szálláshelyeken! - Villapark VárgesztesCsobbanjatok családbarát, vízi csúszdás szálláshelyeken! - Villapark Várgesztes

 

 

Mjus Resort & Thermal Park****sup (Körmend)

Csavarjátok magatokra a törölközőt és adjátok meg a módját a panorámás szaunázásnak a körmendi Mjus Resort & Thermal Parkban! A kristálytiszta, 1000 méter mélyről érkező termálvízben a természet ereje testesül meg, amit többféle medencében tapasztalhattok meg. Ugorjatok fejest a hídról a pálmafákkal kísért Tó medencébe vagy vegyetek egy vízi masszázst a jakuzziban ülve! A Barlangos medence világát magatok mögött hagyva felfedezhetitek azt a két nagyszerű csúszdát is, amit minden korosztály örömmel vesz igénybe. A tekergőző csúszkálást gumigyűrűben vagy háton fekve is élvezhetitek. Ezek után mi mást ígérhetnénk még a nap végére, mint egy zseniális éttermet és csodaszép szobákat, esetleg fényűző lakosztályokat?

Szállásfoglalás a Mjus Resortba>>

Csobbanjatok családbarát, vízi csúszdás szálláshelyeken! - Mjus Resort & Thermal Park****sup (Körmend)Csobbanjatok családbarát, vízi csúszdás szálláshelyeken! - Mjus Resort & Thermal Park****sup (Körmend)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!

 

 

Termál Hotel Vesta (Tápiószecső)

A természetközeli kikapcsolódás garantált a Termál Hotel Vestában, ami csendes, nyugodt helyen hangol rá a pihentető vakációra. A világos, ízlésesen dekorált, klímás szobákban zavartalanul feltöltődhettek a Tápió Naturparkban tett túra vagy egy lovas kirándulás után. A kiváló étteremben pedig mennyei hazai- és nemzetközi ételeket kóstolhattok végig. Kérjetek a bárban egy finom alkoholos vagy alkoholmentes italt, majd telepedjetek ki a maximálisan gyermekbarát kültéri medencékhez és nézzétek, ahogy a csöppségek örömmel vízi csúszdáznak a várfalakon, a sárkány mellett! A szálloda wellness részlegében termálmedencét és szaunát is találtok, de bármikor felkerekedhettek, ha horgászni támad kedvetek.

Foglalj a Termál Hotel Vestaba>>

Csobbanjatok családbarát, vízi csúszdás szálláshelyeken! - Termál Hotel Vesta (Tápiószecső)Csobbanjatok családbarát, vízi csúszdás szálláshelyeken! - Termál Hotel Vesta (Tápiószecső)

 

 

Club Hotel Pegasus**** (Tiszaug)

LCD TV-vel felszerelt, kifogástalan és modern szobákban éjszakázhattok a Club Hotel Pegasusban, ami egy wellnessel töltött nap után valóságos kinccsel ér fel. A szikrázó napsütésben a medencében röplabdázhattok, de kipróbálhatjátok a 100 méter hosszú vízi csúszdát is. Kisebb gyerkőcök számára egy 30 és egy 50 cm mély pancsoló is kialakítottak. Ezeken túl fedett, 6 fős, 24 órában használható jakuzzi és úszómedence is kényeztet benneteket. Az örökmozgó, sportolni vágyó vendégeknek bowling-pályával, csocsóval, pingponggal, biliárddal kedveznek. Ám unaloműzőnek tökéletes lehet a szabadon használható, strandra tervezett röplabda- és focipálya is.

Foglalj szállást a Club Hotel Pegasus szállodába>>

Csobbanjatok családbarát, vízi csúszdás szálláshelyeken! - Club Hotel Pegasus**** (Tiszaug)Csobbanjatok családbarát, vízi csúszdás szálláshelyeken! - Club Hotel Pegasus**** (Tiszaug)

 

 

Hunguest Hotel Pelion*** (Tapolca)

Minden generáció örömét lelki a díjnyertes, Balaton-felvidéken magasodó Hunguest Hotel Pelionban, mely télen-nyáron partner lesz a felüdülésben. Forró nyarakon a vízi csúszdákon végigszáguldva vagy a kültéri medencékben megmártózva élvezhetitek ki maradéktalanul a szezon örömeit, de a wellness oázisban rejlő lehetőségeket (rönkszauna, sókabin, pezsgőfürdő, termálmedence) is megéri kiaknázni. Amíg a felnőttek ellazulnak a spa és wellness testkezelések közben, addig a gyerekekre a megbízható animátorok vigyáznak.

Foglalj szállást a Hunguest Hotel Pelionba>>

Csobbanjatok családbarát, vízi csúszdás szálláshelyeken! - Hunguest Hotel Pelion*** (Tapolca)Csobbanjatok családbarát, vízi csúszdás szálláshelyeken! - Hunguest Hotel Pelion*** (Tapolca)

 

Szállásajánló kánikula ellen:  szállások kültéri medencével>>

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Hol meseszerű, hol elgondolkodtató, hol pedig euforikus, de mindenképpen káprázatos látnivalókat, élményeket tartogatott a 7. Zsolnay Fényfesztivál. Az ország első és egyetlen fényfesztiválja több mint százezer látogatót csábított július 6-9. között Pécsre.
Toplistás szállástippek családi nyaraláshoz! Olyan szállodákat hoztunk, ahonnan közvetlen átjárás van a városi élményfürdőbe, így el sem kell hagynotok a szállás területét egy adrenalinbomba csúszásért. Ezen a nyáron ne maradjatok le Magyarország csodás hoteleiről, melyekből egy csapásra valódi csúszdaparadicsomba csöppenhettek!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.