pinky étterem értékelései

Értékelései
23
22
34
27
1
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg pinky értékeléseit!

Olvasd el pinky étterem értékeléseit!

Superlativus -

Autós Fagyizó Dabas

2019. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. július 2.
Csakis nagyszerűt mondhatok erről a helyről! ! ! Nagyon finom a fagyijuk ! 5 éve jártam itt először és most teszteltem, változott-e a minőség: NEM ! Tényleg tartalmaz gyümölcsöt a fagyi; nem csak semmilyen-cukros az íze és az állaga is kiváló. A kiszolgálás kedves! Sajnos, nem járok erre gyakran. . . Meglepő, h az én ajánlásomra került fel ide ez a fagyizó.
Megosztom
2019. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. június 26.
10 éve nagyon finom torták és fagyik voltak, aztán ehetetlen, cukros ízűre romlott.
Kb. 2 évvel ezelőttig...nem tudni, h tulajdonos, vagy cukrászcsere következménye.
A fagyik kifejezetten jók, a torták közül van még 1-2 , ami kissé ízetlen.
Van klíma, bár a kiszolgálás átlagos.
Az árak nem vészesen magasak. Kártyával nem lehet fizetni.
Megosztom
2019. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. május 17.
Korábban leírtam, h ugyanazért az italért és mennyiségért többször (!) tapasztaltuk, h nem ugyanannyit fizettetnek.
A rendelés elején még ugyanaz a bor az, amit múlt héten kértünk, beazonosítjuk, részletesen.De a fizetésnél ha rákérdezek, h múlt héten miért annyi volt és közben nem volt áremelkedés, akkor a magyarázat az, h mégsem ugyanaz volt....
Megosztom
2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 10.
Régebben jobban kedveltem a Pizza Kinget, mikor még újak voltak. Pizzájuk szegényes, de nagyon olcsó ! ! ! ! ! ! Néha megégetik, de ha nem, akkor isteni tud lenni. Annyit kapunk a pénzünkért, amennyire olcsó. Másokhoz viszonyítva semmi gond ezzel. De ha 20 óráig van nyitva, akkor 19 : 15-kor ne legyenek már teljesen kitakarítva !
Megosztom
2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 14.
Nem túl drága, nagyon kedves volt a felszolgáló hölgy és egyéb extra kívánságnál sem húzta a száját !
Az egyik sütemény nem volt túl friss, tán mert szombat volt? De nagyon finom a kávéjuk, kellemes a hely. Főbb útvonal mellet, de a kinti asztalka is kedves, szépen díszített minden és tisztának tűnik.
Megosztom
2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 14. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Törzsvendégek lévén van összehasonlítási alapom. Az ételek, italok szinte változatlanok, semmi extra, de finom. A borjúláb egész évben ehető náluk; nagyon jól készítik. Legutóbb inkább egy új pincérrel kellett küzdeni. Többedszerre sem érti a kézjeleket, h hozzon még egyet a korábban rendeltből illetve steakburgonya helyett sült krumplit hozott, pedig ilyen megnevezéssel kértem.
Megosztom
Drága, finom, de ... -

Tom George Étterem Budapest

2018. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. december 29.
Ami nekem nagyon NEM tetszett, 3 dolog:
1, Iszonyatosan nagy a zsivaj ! ! ! ! Értem, ez olaszos, de nem lehet beszélgetni, csak hangosan ! 2, Nem látni az étlapot, mivel olyan "hangulatfény" van. . . 3, Az alkoholos koktélokban kevés alkohol van. Drága hely, de a pincérek zöme sztem álkedves, ami nekem sok.
Megosztom
2018. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. november 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Természetesen, aki azt szereti, h teleeszi magát és bírja is, annak tökéletes hely ! :)
Valóban rengeteg a választék, főleg húsból. A köretek és saláták normálnak mondható választékot takarnak, mint pl. egy wellnesshotelben. A gyümölccsel és desszertekkel én most kissé elégedetlen voltam. mivel az ananász és sárgadinnye ehetetlenül ízetlen és kemény volt.
Megosztom
2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 19.
Kedves családi hely, ahol tényleg figyelnek a vendégre ! ! ! Kicsi hely, de a kinti terasz-rész hangulatos; Olaszországból hozatott leanderekkel. Bent rendelünk és fizetünk, de kihozzák a rendelést. Viszont amíg a társam fizetett, az én általam már kiszedett fagylaltot visszatette többször a kiszolgáló hölgy mindig pár MÁSODPERCRE is a fagylaltos pult hűtőrészébe !
Megosztom
2018. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 19.
Többször voltam már itt; évekkel ezelőtt is. Sajnos romlik a hely színvonala. Ételekben és kiszolgálásban főleg. Lehet, h kevés munkaerő dolgozik ott mostanság, de mi épp nem egy zsúfolt hétvégén voltunk és így is elég sokat kellett mindenre várni. Míg egyébként több pincér beszélgetett egymással a konyha mellett. . .
Megosztom
4 oldalon / 34 találat


TérképX