Tárnok

Tárnok
TárnokTárnok
TárnokTárnok

Tárnok bemutatása

Tárnok nagyközség Pest megyében, Budapesttől 20 km-re fekszik, a Benta-patak két oldalán.
Nevezetességei: római katolikus templom, Szent Rókus kápolna, Millenniumi emlékoszlop, Március 15. emlékmű, kopjafa az 1956-os forradalom emlékére, pincesor, Benta-patak.

Tárnok és környéke legfrissebb értékelései

2026.03.10családjával
Nagyon jó volt Ajánlom mindenkinek jó élményt nyújt És a fagyi valami istenien finom Az ár korrekt A felszolgálók kedvesek És az ételek finomak Nagyon ajánlom
2026.06.04a párjával
Az előző értékeléseket olvasva az az érzésem, hogy én egy párhuzamos világ szállodájában jártam. A szoba tiszta és rendezett volt, a wellness minden igényt kielégítő, a reggeli és vacsora kínálata 3*-nak megfelelő és finom. A személyzet előtt is le a kalappal, kedvesek barátságosak. Most hogy...
2026.06.04barátokkal
A Trattoria Toscana igazi toszkán hangulatú étterem, a hangulat már belépéskor magával ragad. A hely atmoszférája autentikus, meleg és mediterrán. Az ételek a klasszikus olasz ízvilágot képviselik, minden fogásban érezhető az eredetiség és a gondos elkészítés. A borválaszték szintén kiemelkedő,...

Tárnok és környéke kedvelt szállásai

Oázis Wellness Panzió Szigetszentmiklós - Alap árak reggelis ellátással
Grand Hotel Esztergom

Tárnoki látnivalók (1)

Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Tárnok és környékén

Hotel Visegrád VisegrádHotel Visegrád, VisegrádCsomagok már 26.950 Ft/fő/éj ártól
178 értékelés
Vital Hotel Nautis GárdonyVital Hotel Nautis, GárdonyCsomagok már 33.300 Ft/fő/éj ártól
117 értékelés
Portobello Wellness Hotel Esztergom EsztergomPortobello Wellness Hotel Esztergom, EsztergomCsomagok már 25.520 Ft/fő/éj ártól
228 értékelés
Szárcsa Hotel SzékesfehérvárSzárcsa Hotel, SzékesfehérvárCsomagok már 12.025 Ft/fő/éj ártól
140 értékelés