Tárnok

Tárnok
TárnokTárnok
TárnokTárnok

Tárnok bemutatása

Tárnok nagyközség Pest megyében, Budapesttől 20 km-re fekszik, a Benta-patak két oldalán.
Nevezetességei: római katolikus templom, Szent Rókus kápolna, Millenniumi emlékoszlop, Március 15. emlékmű, kopjafa az 1956-os forradalom emlékére, pincesor, Benta-patak.

Tárnok és környéke legfrissebb értékelései

2026.03.10családjával
Nagyon jó volt Ajánlom mindenkinek jó élményt nyújt És a fagyi valami istenien finom Az ár korrekt A felszolgálók kedvesek És az ételek finomak Nagyon ajánlom
2026.03.12gyerekekkel
Mentem ma a Pingrumba felé, és olyan déjá vum volt, aztán rájöttem hogy azért, mert ahányszor csak itt voltam ebben az étteremben, mindig esett az eső. Mi az összefüggés, nem tudom. A helyet a legkisebb fiam választotta, elhatároztuk, hogy elmegyünk vacsorázni, feldobtam neki három ötletet, és ez...
2026.03.12egyedül
Már Brád Szjatoszláv is megemlíti a pomerániaiakhoz írt hetedik levelében, hogy unalmas vagy érdektelen értékelést írni ugyanolyan főbűn, mint hátrafordulni az égő Szodoma és Gomora felé, csak ennek sokkal nagyobb a büntetéstétele. Így aztán rettegve vakaróztam, hogy mit is írhatnék én erről a...

Tárnok és környéke kedvelt szállásai

Oázis Wellness Panzió Szigetszentmiklós - Alap árak reggelis ellátással
Grand Hotel Esztergom

Tárnoki látnivalók (1)

Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Tárnok és környékén

Hotel Visegrád VisegrádHotel Visegrád, VisegrádCsomagok már 24.395 Ft/fő/éj ártól
177 értékelés
Vital Hotel Nautis GárdonyVital Hotel Nautis, GárdonyCsomagok már 33.300 Ft/fő/éj ártól
117 értékelés
Portobello Wellness Hotel Esztergom EsztergomPortobello Wellness Hotel Esztergom, EsztergomCsomagok már 20.410 Ft/fő/éj ártól
226 értékelés
Cardoner Hotel PilisszentkeresztCardoner Hotel, PilisszentkeresztCsomagok már 23.409 Ft/fő/éj ártól
17 értékelés