Jó 2014. januárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2014. november 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szép környezetben impozáns épület, barátságos beltér, gondos konyha. Jó volt a Gottwaldban lenni. És enni. Az étterem a hagyományos vonalat követi, de az átlagnál sokkal színvonalasabb az elkészítési mód, s egy-két fogás túltekint a bevált technológiákon, alapanyagokon és kombinációkon. A hideg előételek között szerepel a rosé kacsamell rózsaborssal, a meleg előételek között a posírozott vörös sügérfilé vele párolt zsenge zöldségekkel, konfitált borjúpofa lencseraguval, a főételek között francia nyúlragu. Mi inkább a hagyományos vonalat követtük, de azért kirendeltünk a magyar fősodor ételei mellé a mediterrán stílusú, tésztával kísért báránybordácskákat is. Minden egyes fogás ízlett, különösen a bárány. A borválaszték korrekt, a borkínálás nemkülönben. Jó hely ez, bátran ajánlható.
Szállóvendégekként minden nap itt reggeliztünk az étteremben, továbbá egy este ettünk svédasztalos vacsorát (7500 Ft/fő, italok nélkül), valamint egy másik estén az á la carte étlapról ettünk. Az étterem csinos, elegáns berendezésű, különteremmel és terasszal is rendelkezik. Esténként élő...
Ballagási ebéd alkalmával jártunk ott. Az asztalunk közvetlenül a bárpult mellett volt, ahol hangoskodó, fürdőgatyás-fürdőköpenyes vendégek nyüzsögtek, néha ,,elsodorva" a székünket. Rendelés után kihozták a sem nem sült, sem nem főtt ételeket, amelyeket visszaküldtük még egy kis sütésre, de...
Pozitivuma hogy este 9- kor is szívesen láttak minket az étterem tele volt. Ropogósra sült kacsát kértem hát ez se ropogós se sült nem volt. Visszaküldtem átsütni hátha de sajnos nem... A pincérre kellett volna hallgatnom aki a libát javasolta. Sajnálom mert nagyon pozitív véleményem volt erről a...