Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tatai gasztronómiai élmény csillagos ötös

Grill & Cocktails Tata TataGrill & Cocktails Tata Tata a térképen

Kiváló 2016. októberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. október 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az étterem az utcán elhaladva nem kelti fel az érdeklődést, mert nagyon egyszerű de szép a kinnézete.Beljebb lépve az étterem nagyon kellemes a környezet.A személyzet nagyon figyelmes, az étlap sokrétű, nem csak átlagos de liba(nagyon kevés helyen tartanak) és friss hal is szerepel az étlapon.Mi azért választottuk mert halat szerettünk volna fogyasztani.Az étlapon külön lapon szerepel a konyhafőnők ajánlata.4fővel érkeztünk, a levest és halat kértünk részletesebben fogast, és pisztrángot, illetve helyi bort kértem az étel mellé.A felszolgáló ajánlására választottam egy helyi szőlőfajtából(Irsai) készített száraz fehér bort, szuper jó választás volt, nagyon finom kellemes volt kortyolgatni.A hal mellé nem csak a klasszikus krumpli/rizs volt a köret hanem pl. friss saláta, grill zöldség is szereplt az étlapon.Az ételek megérkeztek, mind illatra, küllemre étvágygerjesztő volt, de számomra a felszolgálás minőségét kiemelve -és példaértékünek jellemezve-a frissen egészben sült pisztrángot a felszolgáló az asztalunknál filézte ki és tálalta.Soha ilyet még nem tapasztaltam étteremben, pedig sok halas étteremben jártunk már.
A desszert mesés volt és bőséges,négyen fogyasztottuk el az egy desszertet.
Összegezve:kiváló gasztronómiai élményben volt részünk mind az étel az ital a hely, hálás köszönet a felszolgálónak a séfnek és a tulajdonosnak is egyaránt.Biztos hogy még ellátogatunk még oda gasztronómiai élményért!
Köszönjük szépen!
Milyennek találod ezt az értékelést?

Grill & Cocktails Tata további értékelései

2024.02.25a párjával
Kiváló
Így kell és lehet érdemesen és jól csinálni! Egy olyan hely, ahol nem csak gyönyörű a kilátás, de az ételek is nagyon finomak és ízletesek! A felszolgálók pedig odafigyelőek és kedvesek voltak velünk!
2023.10.29kollégákkal
Kiváló
Az utolsó csapatépítőnket a főnökünkkel ott tarottuk és nagyon jól éreztük magunkat. Hála a hangulatos étteremnek a kiszolgálásnak a finom ételeknek és italoknak.
2022.07.06gyerekekkel
Gyenge
Tatán, az Öreg Tó partján, fenyvesek árnyékában található ez a jobb sorsra érdemes, komoly múltra visszatekintő és sok tulajdonosváltást megélt étterem. Nem túl gyakran jártunk ide (talán évente egyszer), eddig szerettük. De most... Az ételeket látva és kóstolva még abban sem vagyok biztos,...
Népszerű szállások a környéken
Kristály Imperial Hotel Tata - Fedezd fel a hazád
Fedezd fel a hazád
2024.08.29-ig
Kristály Imperial Hotel Tata
126.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval