Sokszor szoktunk sétálni a Tatai tó körül, így múltkor észrevettem a Luli's kínálatát. Következő alkalommal már célirányosan ide jöttünk enni. Párom Fish and Chipset, én pedig egy Smash burgert kértem. Aránylag hamar csipogott a kütyünk, hogy készen is vannak az ételek. Így a tóparton, jó időben fogyasztottuk el, amiket kértünk.
Hogy miért került fel ez a hely ezen a néven nem tudom, én ezt az értesítést kaptam:
"Értesítünk, hogy az általad ajánlott Fagylaltozó mostantól elérhető weboldalunkon. Az alábbi linkre kattintva megtekintheted és akár azonnal értékelheted is:
A Fagylaltozó egy igazi retro egység, de mennyivel jobb az, mint az albán szintetikus borzalmak, mangót nem látott mangófagyi, és almát nem látott zöldalma. Egy puncsot kívántam meg, 3,5 pontra tartom, amit felfele kerekítek. 550 ft volt, ez átlagos ár érték arány.