MonaLisa 2U Tata

2 vendég értékelése alapján

100%
4,5Ételek / Italok
4,5Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Kristály Imperial Hotel Tata - Őszi kirándulás
Kristály Imperial Hotel Tata
Szépia Hotel Zsámbék - Kedvezményes kikapcsolódás reggelivel
Szépia Hotel Zsámbék
70.820 Ft / 2 fő / 2 éjtől büféreggelivel
Portobello Hotel Esztergom - Senior kedvezmény 60+
Portobello Hotel Esztergom

MonaLisa 2U Tata vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 399 városban járt márFelfedező - 2859 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 33478 feltöltött kép
Kiváló 2025. június 24.egyedül járt itt
A Monalisa 2U a remek, szinte azonos nevű komáromi egység kisöccse. Nagyon kedves kiszolgálás, beengedtek tíz perccel nyitás előtt, négy cseh csapolt sör van csapon, korrektek az árak. Ide bármikor betérnék szívesen újra. Pilsner Urquelles pohárba csapolták Bernardot, ez apró szépséghiba. A sör friss volt, remek. Összélmény 5 pont.
MonaLisa 2U Tata - EgyébMonaLisa 2U Tata - EgyébMonaLisa 2U Tata - EgyébMonaLisa 2U Tata - EgyébMonaLisa 2U Tata - EgyébMonaLisa 2U Tata - EgyébMonaLisa 2U Tata - EgyébMonaLisa 2U Tata - EgyébMonaLisa 2U Tata - EgyébMonaLisa 2U Tata - EgyébMonaLisa 2U Tata - EgyébMonaLisa 2U Tata - Egyéb
Még több kép (9 db) >>
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 42 városban járt márFelfedező - 12 helyen első értékelő2 évnyi aktív tagság
Kiváló 2024. szeptember 11.a párjával járt itt
Mint egykori tatai lakos azt hiszem sosem jártam ebben a vendeglato egységben. De azt tudomh utobbi minden évben mas tulajjal mas arrcal muködött( tengödött) hol kifőzde ,menüs hely volt hol kocsma megszámlalhatatlan stilusa arca volt a 30 év alatt ,anno Albatroszkent indult ugy tudom.