Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Öreg-tó Tata

4,9
28
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
1. helyezett
városi Tavak közül
Kategória
Tavak
Öreg-tó Tata
Öreg-tó TataÖreg-tó Tata
Öreg-tó TataÖreg-tó Tata
17 fotó

Öreg-tó Tata bemutatkozása

Tata egyik legnagyobb és legszebb vonzereje a majdnem 250 hektáros Öreg-tó, egyben Magyarország legidősebb mesterséges tava. A körülötte futó 7,2 km hosszú parti útonmegnézheted a Tatai-várat, a vízimalmot és az Ördög-sziklát is.

28 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
88%
Érdekes
13%
Átlagos
0%
Kihagyható
0%
Időpazarlás
0%
Kihagyhatatlan

28 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Kristály Imperial Hotel Tata - Kristály wellness
Kristály wellness
2024.12.25-ig
Kristály Imperial Hotel Tata
105.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
42.240 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval

Öreg-tó Tata vélemények

Kihagyhatatlan 2023. szeptember 22.barátokkal járt itt
Idén nyáron sikerült eljutnunk az Öreg-tóhoz, amit már több ismerős is javasolt. Sok látnivaló található a tó körül is, és a feltétel nélküli szabadság-érzést is megtapasztalhatja aki a tó partját választja akár pihenés gyanánt, akár aktív pihenésre, akár csak egy étkezésre, fagylaltozásra.
Itt fényképeztem:
Öreg-tó Tata - Külső képÖreg-tó Tata - EgyébÖreg-tó Tata - EgyébÖreg-tó Tata - EgyébÖreg-tó Tata - Egyéb
Még több kép (2 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
175
5183
736
95269
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 265 városban járt márFelfedező - 3342 helyen első értékelőNépszerű író - 2497 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 95269 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2022. szeptember 17. járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az egyik leghangulatosabb vidéki kisváros Tata. Hogy miért lett a neve "Öreg"? Úgy tudni, hogy ez az ország legrégebbi halastava, amelyet az 1700-as években alakítottak ki egy mocsáros lápterület lecsapolásával. Tata városa gyakorlatilag a tó köré települt, a tópart döntően házakkal övezett, csak egy kis szakaszon övezi erdős terület.
Itt fényképeztem:
Öreg-tó Tata - EgyébÖreg-tó Tata - EgyébÖreg-tó Tata - Egyéb
Milyennek találod ezt az értékelést?
41
127
81
930
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 89 városban járt márFelfedező - 42 helyen első értékelőNépszerű író - 52 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagság
Kihagyhatatlan 2022. szeptember 17.családjával járt itt
Barátnőm vetette fel tavaly, hogy mi lenne, ha körbesétálnánk a tavat? ! Picit először haboztam, mert több, mint 7 km! ! De hát oké, menjünk. . . nagyon jó volt, egy pillanatig sem bántam meg. Kellemesen elbeszélgettünk közben, és nagyon hangulatos, amikor szinte az az érzésed, hogy egy erdőben sétálgatsz.
Itt fényképeztem:
Öreg-tó Tata - EgyébÖreg-tó Tata - EgyébÖreg-tó Tata - EgyébÖreg-tó Tata - EgyébÖreg-tó Tata - EgyébÖreg-tó Tata - EgyébÖreg-tó Tata - EgyébÖreg-tó Tata - Egyéb
Még több kép (5 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 25 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.