Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ettől csak jobbat fogsz találni...

Hableány Hotel étterme TiszafüredHableány Hotel étterme Tiszafüred a térképen

Szörnyű 2020. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2020. augusztus 25.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Házigazdánk ajánlása alapján kerestük fel "törzshelyét", aki volt szíves részünkre asztalt is foglalni.

A kezdet is pozitív volt, mert 4 fő helyett csak 3 szék várt minket, de ezt a pincér gyorsan orvosolta. A másik "foglalt" asztaltól vett el egy széket.

Az erős kezdés után jött a visszaesés, mivel a pincér egész egyszerűen 25 percig eltűnt. Legalább 4 pincér a csigákat megszégyenítő sebességgel, unottsággal szolgálta ki a vendégeket. Kihasználva a légkör akusztikus viszonyait is, volt hogy 4-5 méterről "visszakiabálva" tisztázta, hogy készpénzzel, vagy kártyával akar a vendég fizetni.

Megjegyzem az étterembe a többi helyhez képest csak lézengtek, maximum fele volt az asztaloknak foglalt, szemben a nyaralásunk során tapasztalt többi Tiszafüred környéki éttermekkel szemben ahol mindegyik helyen sorba kellett állni az asztalért.

25 perc után megkeresve a főpincért megköszöntem, hogy 25 perc sem volt elég arra, hogy legalább megkérdezzék tőlünk: "Kedves vendég, mit hozhatok inni?"

Nah ez az-az étterem, ami a "SOHA TÖBBET" kategória.

Nagyon zárójelben, az étterem előtt 3 órás csónaktúrán voltunk, ahol a túravezetőnek említve, hogy hova megyünk, elmondta, hogy már egy ideje az étterem korábbi színvonala oda, és amióta új szakács van, azóta a kaja sem jó... (hát ezt nem volt módunk alátámasztani).

Nem akarok másik éttermeket reklámozni, de a környéken lehet nagyon jó éttermeket találni, Poroszlón például 3-at is tudnék ajánlani. Amire nagyon kell figyelni, hogy "az éjjeli baglyok" bizony erre felé éhen maradnak.
Milyennek találod ezt az értékelést?

Hableány Hotel étterme további értékelései

2023.07.12csoporttal
Kiváló
Az étterem tiszta és rendezett. A kiszolgálás megfelelő bár picit lassú. Ennek oka valószínűleg az hogy kevés a személyzet. Persze azt is tudni kell hogy mi csoporttal voltunk 23 fő és talán ennek is betudható az hogy sokat kellett várnunk mire mindenki megkapta azt amit kért. Az ételek árérték...
2022.08.15gyerekekkel
Családdal ültünk be ebédelni. A teraszon egyetlen szabad asztal volt, azt le is stoppoltuk gyorsan. A kiszolgálás kicsit lassú, és már az italoknál belekeveredett a pincér, de megoldottuk. Az ételadagok óriásiak, ízletesek. Mindannyian jól laktunk, még a fél adag is sok volt a gyereknek....
2017.08.25családjával
Kiváló
Barátaink már többször is jártak itt.ők ajánlották a halászlé megkóstolását. Férjem és sógorom már számtalan helyen "zsűrizték" a halászlét.ezért kíváncsiak voltunk. Nem csalódtunk.nagyon de nagyon finom volt. Rendelésünkben szerepelt a "hableány" tál.mely szintén kitűnő és nagyon friss volt. A...
Népszerű szállások a környéken
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2024.12.29-ig
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred
43.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
68.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval