Törökszentmiklós

Törökszentmiklós
Törökszentmiklós - Butyka Béla Helytörténeti GyűjteményTörökszentmiklós
TörökszentmiklósTörökszentmiklós

Törökszentmiklós bemutatása

Törökszentmiklós a 4-es főút mentén, Szolnoktól 20 km-re keletre fekszik a Nagykunság szélén. Nevezetességei: római katolikus templom, református templom, Almásy kastély (eklektikus stílusban épült 1860-1890-ben).

Törökszentmiklós és környéke legfrissebb értékelései

2025.06.04a párjával
Volt már ezen a helyen egy alig másfél éve megnyitott próbálkozás, egy Beer & Burgers, amelyet akkor szánalmasnak ítéltem a tapasztalataink alapján. Az élet engem igazolt, mert már hírük, nyomuk sincs! Amiért is csak az a kérdés vetődik fel bennem, hogy ilyen körülmények között vajon hogyan is...
2024.08.13egyedül
A hasmenés garantalált! :) ha ez a célod válaszd a kristályt! Felháborító, hogy még nyitva vannak, egy lepra telep ez a hely. Senkinek nem ajánlom a többszöri rossz tapasztalat után. Messziről kerülendő hely
2024.05.26a párjával
Délután értünk ide, elmúltak már az ebéd főórái. Neten választottam magamnak ezt a címet, láttam, hogy itt is fent van, csak nem írt még senki erről. Valaki azt mondta, hogy ez a város legjobb étterme. Hát bizalmat adtunk neki. Szívélyesen fogadtak, más vendég nem is volt. Ültünk akárhová. Étlap,...

Törökszentmiklósi szállások (1)

MO-HA Panzió Törökszentmiklós

Panzió két csillagos - lássam a térképen
Wi-Fi vezeték nélküli Internet a szobában (ingyenes)
• Zárt parkoló, kamerával felügyelt: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
• Parkolás az utcán, kamerával felügyelt: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
• Parkolás a szálloda előtt, kamerával felügyelt: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
• Nagy testű kutya: 4000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
• Macska, 10 kg-ig: 2000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
• Kis testű kutya, 15 kg-ig: 3000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Nem találtad meg a helyet, amit keresel?
Van olyan szállás, amit értékelni szeretnél, de nem találod az oldalon?
Töltsd ki a szállásajánló űrlapunkat!

Törökszentmiklós és környéke kedvelt szállásai

Garden Hotel Szolnok - Hétvégi árzuhanás
Garden Hotel Szolnok
106.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől büféreggelivel
Hotel Kumánia Kisújszállás - Nem csak a húszéveseké a világ ajánlat fürdőbelépővel
Hotel Kumánia Kisújszállás
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred - Őszi színkavalkád
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred

Törökszentmiklósi látnivalók (4)

Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Törökszentmiklós és környékén

Tisza Balneum Hotel TiszafüredTisza Balneum Hotel, TiszafüredCsomagok már 23.900 Ft/fő/éj ártól
109 értékelés
Solaris Apartman & Resort CserkeszőlőSolaris Apartman & Resort, CserkeszőlőCsomagok már 9.275 Ft/fő/éj ártól
78 értékelés
Fűzfa Hotel és Pihenőpark PoroszlóFűzfa Hotel és Pihenőpark, PoroszlóCsomagok már 24.000 Ft/fő/éj ártól
57 értékelés
Hotel Kumánia KisújszállásHotel Kumánia, KisújszállásCsomagok már 23.650 Ft/fő/éj ártól
69 értékelés