Nagyon finom és változatos volt a reggeli és a vacsora is. Nagyon jó a wellness részleg. Nagyon tetszettek a programok,amelyeket a szálloda kínál és busszal visznek a helyszínre:lovagi torna a Salamon toronyban,királyi lakoma a Reneszánsz étteremben,naplementés hajózás a Dunán.
Kár,hogy kicsit szegényes a tájékoztatás a programokról,mert szívesen elmentünk volna Esztergomba is idegenvezetős kirándulásra,csak későn tudtuk meg,hogy oda is lehet menni. Nagyon kedvesnek találtam a szálloda részéről a délutáni lángos partit,pizza partit,palacsinta partit,és a pogácsa kínálást. Szuper,hogy a wellness részleg éjfélig nyitva tart. A személyzet nagyon kedves és figyelmes,szép tisztaság van. Mindennel teljesen elégedett vagyok,csak ajánlani tudom mindenkinek.
Évente egyszer Párommal elutazunk egy hazai wellness szállodába, 5 napra csak úgy hétköznap. Idén a Hotel Visegrád ajánlatait választottuk és nagyon nem bántuk meg. Hétfőn dél körül érkeztünk a hotelhez, leparkoltunk és gondoltuk, ha a szobát nem is foglalhatjuk még el, de bejelentkezünk.
Nagy meglepetésünkre már mehettünk is a szobánkba, indulhatott az 5 nap kényelem. :) A kiválasztott tetőtéri szobát kaptuk, ami nagyon szép volt, rendezett és tiszta. Egyből lementünk a wellness részlegre csobbanni, felfedezni a lehetőségeket. Ez a tér is nagyon tetszett. Az úszómedence kellemesen hűs, mellette a kisgyerek és a melegvizes medence is teljesen megfelelő volt. Tovább haladva a felnőtt részleg is szuper. Az alsó szinten, teljesen elszeparálva, senkit sem zavarva kialakított gyermekrészleg egyszerűen fantasztikus, szülőknek is. Nagyon jó ötlet. Az 5 nap alatt kényelmesen kihasználtunk, még vacsora után is mindent! A személyzet mindig kedves, segítőkész. A reggeli és a vacsora is választékos, nem unalmas és nem egyhangú, friss és finom! Mi nagyon jókat ettünk minden napszakban! :) A levesekért odavoltam! ! :) A Királyi lakoma a KEDVENCEM volt! ! Kihagyhatatlan! ! Kora tavasszal voltunk a Hotelben, így többször kint sajnos rossz időnk volt, de mindent kárpótolt, hogy bent is tudtunk mit kezdeni magunkkal. Lementünk a játékterembe, ha már nem volt kedvünk úszni, vagy éppen finom koktélokat ittunk. Nagyon jól éreztük magunkat!
Minden nagyon tetszett, kivéve a sok kisgyerekes családot, mert az azért zavaró volt. Sajnos az egész wellnes részleget elfoglalták, egyetlen medence sem volt a felnőtteké. Ez nem tetszett. A programok kiválóak voltak, a lovagi torna és a reneszánsz lakoma szuper volt ! Kedves volt a személyzet, finomak voltak a koktélok. Ajánlani tudom mindenkinek ! Nagyon jól éreztük magunkat !
Mindennel elégedettek voltunk. A nyár miatt sok kisgyerekes család volt. A wellness részleg ezért nem jelentett nyugodt kikapcsolódást. A medence víz hideg volt. Az ülő medence pedig fullon. Ettől függetlenül jól éreztük magunkat. Tisztaság, kedves személyzet, finom ételek. Máskor is elmegyünk de nem iskolai szünet idején.
Gyönyörű környezetben tölthettünk el egy hetet. Bőséges választékos svédasztalos ellátásban volt részünk. Minden napra jutott valamilyen a szálloda által szervezett program. Királyi lakoma a Reneszánsz étteremben, Lovagi torna a Salamon toronyban, Palota-látogatás idegenvezetéssel, Szentendrei- és Esztergomi kirándulás idegenvezetéssel, naplemetés sétahajózás nagyszerű idegenvezetéssel ingyenes transzferrel.
A welness részleg is remek kikapcsolódást kínált. Itt is minden napra jutott valamilyen plussz program. Amin javítani lehetne az a szobák kényelme. (Hangos a klíma és az ágy is lehetne kémnyelmesebb) Összeségében nagyon jól éreztük magunkat.
Köszönünk szépen mindent, rendszeren visszajàró vendégek vagyunk, pontosan azért, mert vendégbaràt a szàllàs, a munkatàrsak kivétel nélkül udvariasak, kedvesek, az ellàtàs és a tisztasàg is nagyon rendben van! Most kimondottan tetszett, a vàros, a vàr történetének bemutatàsa! Nagyon köszönjük! No és a kiràlyi lakoma!
Kedves figyelmes személyzet, tiszta szoba szép kilátással, nagyon szép a wellness részleg, ideális elhelyezkedés a településen belül. Az éttermi ellátás színvonalon aluli. A reggeli választék gyenge, a virsli főzést még gyakorolni kell mert a melegvízben úszkàló szétdurrogott virslik cseppet sem étvágygerjesztőek.
A később érkezőknek (fél kilenc ! ) friss édes pékáru csak ami maradt. A vacsora, bár a választékkal itt nem volt gond, teljesen ízetlen volt szinte minden fogás.
Mindennel elégedett voltam, a személyzet nagyon kedves és figyelmes volt. A második napon egy konferencia miatt zsúfoltság volt a vacsoránál és a másnapi reggelinél. Az elfogyott ételeket csak lassan tudták pótolni, de meglátásom szerint ez nem a dolgozók hibája volt. Nagyon jól éreztük magunkat, máskor is elmegyünk.
Nagyon tiszta minden, gyönyörű gondozott kert,sok és kényelmes napozó ágy. Személyzet nem közvetlen, mosolygós érdeklődést mutató! Egy étkezés utáni tányér le szedésnél az egészségére szó szerintem nagyon alap! Ugyanúgy mint a köszönés! A szálloda előtti forgalom nem a csendes nyugalmas pihenést biztosítja amit mi a legjobban sajnáltunk.
Csillagos 5öst adnék, de mégsem 2 dolog miatt! Pénteken késő este iszonyatos zene szólt egészen közel, zárt ablak és füldugó mellett is hallható volt :( A másik az elszámolásnál valószínűleg a bárban dolgozó pincér "tévesen" más italfogyasztását a mi szobaszámunkhoz írta. A recepciós hölgy kérdezte, hogy aláírtunk e valamit?
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, kamerával felügyelt: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • szobaszervíz • medence bár • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár