A Hotel Aquatherm, Zalakaros egyik barátságos háromcsillagos szállodája, a gyógyfürdőtől mindössze 300 méterre található. A szálloda családias hangulatot, 21 ízlésesen berendezett kétágyas, erkélyes szobát, egy apartmant, valamint teraszt, zárt parkolót és gondozott kertet kínál vendégeinek.
A reggeli nagyon egyhangú, kevés a választék. Vacsoránál 2 féléből lehet választani. Nincs fürdőköpeny a szobában. Wellness részben csak 2 db ágy van. 50 cm magas lépcső balesetveszélyes a jakuzzinál.
Régebben már voltam itt párszor még gyerekek nélkül és nagyjából tudtam, hogy mire számíthatok, meglepetés nem ért. Nagy előnyének látom, hogy jó helyen van és ár/érték arányban nem rossz. A parkolás lehetne ingyenes. A reggeli és a vacsora is kicsit gyermekbarátabb lehetett volna, az adagok a felnőtteknek nem mindig elegendő, némely erősen fagyasztott ízű volt, de általánosságban elfogadható volt.
A 3 nap vacsora közül 2-n küzdöttünk a "büdösmargit"-okkal vacsora közben, ami nem volt túl pozitív. Összességében a gyermekeknek nagyon tetszett és ez a lényeg. Köszönjük.
Aquatherm Hotel válasza
Kedves Fülöp Jözsef!
Köszönjük az építő jellegű kritikát amit a következőkben szeretnék megválaszolni:
- A parkolás törzsvendégeinknek ingyenes. - Kérem írja meg számunkra,hogy mit ért konkrétan gyermek barátabb reggeli és vacsora alatt?
- Az ételeink minden nap frissen készülnek, lehetőség szerint friss húsból de természetesen fagyasztott nyersanyagokból is készülnek és MÉG szakácsaink készítik, mert még vannak szakácsaink. - A "büdös margit " mivel Zalakaros természetvédelem alatt áll, így nem irtják központilag azaz városi szinten, bár a határban elhúzódó almásnak köszönhetően az őszi időszakban itt mindenhol megtalálható. Fiam Pécsett lakik egy kis panelban ott is folyamatosan megtalálható néhány példány. Mi a szállodában szintén folyamatosan irtjuk, de az őszi időszakban behúzódnak és elbújnak majd elő-elő jönnek. Szívesen felajánlok önöknek néhány nap grátisz pihenést szállodánkban, amennyiben megszabadít minket a "büdösmargitoktól"
Üdvözlettel: Ledneczky Mária
2018. november 10., Ledneczky Mária , Aquatherm Hotel
A szobám a földszintem volt és a kilátás ezért nem volt tökéletes.csak a bejárati ajtot láttam ami kicsit zavaró volt,de lényegében jó volt.tökéletes kikapcsolódás.Jó éreztem magam. Kiszolgálás tökéletes volt és az ellátás is. Köszönöm a személyzetnek.!
Csodálatos hely pihenésre. A szállodában minden megtalálható, ami a pihenéshez szükséges. A reggeli és a vacsora is bőséges, finom. A kiszolgálás, személyzet kitűnő. A szoba kényelmes, tiszta.
A parommal voltunk és remekül ereztuk magunkat! Tisztszta csendes környék. Szallodank is tokeles volt a dzsskuzit is majd n két oran keresztül csak ketten hasznaltuk. Koszonyjuk a vendeglatast.
A hotel szolgáltatása teljesen rendben volt,mint a recepció és a személyzet részéről!Ugyanakkor azt étkeztetésben találtunk némi hiányosságot(pl:az ételek nem egy 3 csillagos szállodának megfelelőek).A számlázás a meghirdetett akcióhoz képest,nem fedi a valóságot!
A recepciósok (Vivien és Erika) kedvesek és segítőkészek voltak. A szálloda jó helyen volt, a szoba tiszta és kiváló volt, az étel bőséges volt, finom, a kiszolgálás kiváló volt. Minden kérdésünkben és kérésekben segítettek. Összességében ha mennénk még egyszer nyaralni, akkor ezt a hotelt választanánk.
Nagyon jó az ár érték aránysága miatt! Az ételek nekünk elégendőek voltak, a svédasztal választéka bőséges volt. Talán szobánkét egy autó parkolása beleférhetett volna az árba...tekintettel arra hogy a városba nincs fizetős parkolás!
Az étkezés nem éri el a félpanziós ellátás színvonalát. Főleg a vacsora adag kevés, savanyúság ritkán van. A személyzet kedves, szobák tiszták és kényelmesek.
Nagyszerűen éreztük magunkat,kedves segítőkész kiszolgáló személyzet.Negativum nem a hotelban ért minket hanem a település szegényes hétvégi rendezvényeinek hiánya.