A Hotel Aquatherm, Zalakaros egyik barátságos háromcsillagos szállodája, a gyógyfürdőtől mindössze 300 méterre található. A szálloda családias hangulatot, 21 ízlésesen berendezett kétágyas, erkélyes szobát, egy apartmant, valamint teraszt, zárt parkolót és gondozott kertet kínál vendégeinek.
Jó, hogy közel van a fürdőhöz, illetve, hogy csendes helyen található. Sétával sincs messze a központi résztől sem. Ami kevésbé volt szimpatikus, hogy este 9 után még a mellettünk lévő szobában csocsóztak, ami miatt nehezen tudtak a gyerekek elaludni, illetve a gyerekek ágya rettentően nyikorgott, főleg, ha az idősebb, nehezebb gyerek aludt kívül (másnapra megcseréltük a helyüket, így már elviselhetőbb volt).
Szilveszterkor pihenésre vágytunk. Ebben a szállodában kényelemben volt részünk. A wellness részleg kicsi, de barátságos volt, az ételek nagyon finomak. A szilveszteri díszvacsora nagyon hangulatos volt. Nem szeretjük a zsúfoltságot, itt igazán otthonosan éreztük magunkat.
A kedves kiszolgálás, a kitűnő szobák, a csodás kilátás és a közeli gyógyfürdő, együttesen hozzájárult ahhoz, hogy kipihenten, jó érzésekkel térjünk haza.
A szállás nagyon jó volt,szép környezetben van a hotel. A kiszolgáló személyzet vendégszerető. Kevésbé tetszett a reggeli és vacsora. A reggeli 3nap változatlanul egyforma felvágottakból állt. A szolgáltatásoknál hiányoltuk a masszőrt. A szerdán bekészített pezsgős poharak,még szombat reggel a szobánkban voltak.
Lehet,hogy balesetveszély miatt,nem tudom,de az éjszakai wellneszesésre kért koktélt műanyag pohárban kaptuk. Lehet,hogyha asztal mellett fogyasszuk el üvegpohárban kaptuk volna? ? ?
A hotel közel van a fürdőhöz, de az előtte lévő "hotel" alapját elöntötte a talajvíz, és ezt érezni lehet az Aquatherm Hotelben is és ez zavarta a pihenést. A wellness részleg elég kicsi, viszont az előny, hogy a fürdőbe való belépőről gondoskodott a szálloda,így nem kellett sorba állni a fürdőben és még olcsóbb is volt.
Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Az étkezéseknél a felszolgálók kedvesek, udvariasak voltak, az étel mennyisége annyira sok volt, alig bírtuk megenni, és főleg nagyon finomak voltak, ezért dicséret a szakácsnak. A szoba tágas, világos és tiszta volt. A recepción a hölgy szintén nagyon kedves és segítőkész volt, mindennel nagyon meg voltunk elégedve.
A hotel fekvése kiváló. A Zalakarosi fürdő nagyon közel van. A szoba tisztasága, berendezése és kényelme átlagon felüli. A személyzet rendkívül kedves. Negatívumként megtudnám említeni hogy a wellness részleg meglehetősen kicsi, nem sok ember fér el bent.
A kinti medence sajnálatos módon rendkívül igénytelen (bogarakat sosem halásszák le a vízről, maga a víz is koszos, algás a medence alja), emiatt nem is használtuk. A svédasztalos reggeli nagyon bőséges és finom volt, a vacsoránál felszolgálhatnának legalább egy kancsó vizet vagy 1-1 pohár szódát hogy ne csak fizetős italt fogyaszthasson ilyenkor az ember. Összességében jól éreztük magunkat. Mindent köszönünk!
A wellness részlege a szállodának kicsi volt és nagyon lepusztult, penészes, a tisztasága is hagyott kívánni valót! A személyzet kedves, szolgálatkész, a szoba is rendben volt! A gyógyfürdőben nagyon kellemes környezetben jó szolgáltatásokkal találkoztunk, így összességében a pár napos kikapcsolódás jól sikerült! A zalai táj csodálatos!
A rossz idő ellenére nem volt zsúfolt a szálloda wellness részlege. A személyzet mindent megtett a kényelmünkért, nagyon kedvesek voltak. Szívesen visszatérünk még, hogy a környékben jó időben végre megnézhessük a nevezetességeket, úgy mint a bivalyrezervátumot, a kányavári szigetet.
Párommal 4 napot töltöttünk a szállodában, amelynek nagyon jó a fekvése: csendes helyen van, de közel - kb. 10 perces sétára -található a fürdő. A szálloda és a szoba is tiszta volt. Az egyetlen furcsaság, hogy a beépített éjjeliszekrény kissé mssze volt az ágytól, csak nyújtózva lehetett elérni.
A félpanzió menüválasztásos volt: az ételek finomak, a mennyiség megfelelő. Az egyetlen dolog, amit kifogásolnék: a wellness részleg medencéje kicsi. Kb. 4-5 személyes, de ha már használja egy pár, akkor más már nem szívesen csatlakozik ilyen kicsi helyre.
Novemberben jártunk Zalakaroson és nem bántuk meg, hogy a választásunk erre a szállodára esett. A személyzet segítőkész - nagyon kedvesek voltak, minden kérésünket teljesítették. Kisgyerekkel utaztunk, kérés nélkül is, már szinte rutinosan külön figyelmet szenteltek nekünk. Sajnos ezt nem mindenhol tapasztaljuk. A tisztasággal elégedettek voltunk, az ételek finomak.