A Hotel Aquatherm, Zalakaros egyik barátságos háromcsillagos szállodája, a gyógyfürdőtől mindössze 300 méterre található. A szálloda családias hangulatot, 21 ízlésesen berendezett kétágyas, erkélyes szobát, egy apartmant, valamint teraszt, zárt parkolót és gondozott kertet kínál vendégeinek.
A hotel igazán kényelmesen, családbarát környezetben van kialakítva. Az ételek finomak és laktatóak voltak. Ezt a hotelt bármilyen korosztálynak csak ajánlani tudom :)
2015 májusában jártunk párommal Zalakaroson az Aquatherm Hotelben. A szálloda tökéletesen felszerelt, a berendezése szép, kényelmes volt a szoba. A wellness részleg kicsi, de mi azzal is meg voltunk elégedve. Az ellátás az étteremben bőséges volt. A személyzet segítőkész és kedves, szakmailag jól felkészült.
A Gyógyfürdő közel volt a Hotelhez, illetve Zalakaros központi része is. A Hotel környezete rendezett, kivéve a szemben lévő részt, de az sem volt zavaró számunkra. Ajánlom a helyet mindenkinek egy kellemes kikapcsolódásként Zalakaroson.
Nagyon jól éreztük magunkat az Aquaterm szállodában. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Maga Zalakaros is tetszett , az élmenyfürdő és a kirándulási lehetőségek. Nagyon finom ételeket ettünk különböző helyeken mint például a Kilátó étterem , a Kicsi rigó étterem és a Szilágyi cukrászda. Mindenkinek szeretettel ajánlom !
Kellemesen eltöltöttük azt a pár napot. Megfelelő volt a wellness részleg. Finom volt mindig a vacsora. A reggeli egyhangú volt. A kávé sokszor hideg volt. A szobák tiszták,fűtés nagyon jó. Személyzet kedves,barátságos. Sok vendég esetén a jakuzzi kicsi. Hajszárítót hiányoltam. Parkolási díjat máshol nem számolnak fel,ezt nem értettük.
Nagyon kellemes napokat töltöttünk barátnőmmel ebben a kis ékszerdobozban, a kedves, szolgálatkész, udvarias, mosolygós, figyelmes személyzettel. Az ételek is nagyon finomak voltak, bár nekünk a vacsora második fogásai egy kicsit nehezek voltak, de a levesek és desszertek csodásak.
A megérkezésünk napján a wellness részleg egy kicsit gyenge volt, de az utolsó napunkon már minden szuperül működött. Kellemes meglepetés volt az is, hogy a tájékoztató korrekt volt, mert abban az szerepelt, hogy a fürdőtől 300 méterre van a hotel, és ez így is volt, hiszen a kapuból ráláttunk. Egyszóval Zalakaros hírnevéhez mindenben méltó ez a gyönyörű, csendes, családias kis szálloda, ízlésesen berendezett, erkélyes kis szobáival.
Nekem pontosan a vacsoràval volt a problèmàm..Lehetne kicsit vàltozatosabb....Több legyen a vàlasztèk...Ha valaki picit kèsőbb megy le vagyoràzni ne legyen szàraz a vacsoràja...
sziasztok! sajnos,mi csalodtunk! a szobába kértünk ,pótágyat! -amire ráúlni se lehetett nemhogy aludni! alapjáraton a tisztaság se volt nagy! a szobába mezitláb nem lehetett mászkálni mert tele volt porcicákkal! a reggeli ugyanaz,semmi változatosság nem olt bent! a leves ehető,a hús hideg,a rizs forró! mégegyszer ,biztos ,hogy nem megyek el oda!
Augusztus utolsó hétvégéjén érkeztünk Horvátországból erre a kis csendes helyre. Még nem jártunk Zalakaroson,ezért kapóra jött ,hogy nyaralásunkat megtoldjuk két éjszakával. A városka,ha nevezhetem annak kihalt,még jó hogy a 34 fokos melegben a strand tele volt. A szálloda jó helyen a fürdő közelében van,kellemes,igazi ,kis családias,csendes hely.
A gyerekekkel,kényelmesen külön szobában relaxálhattunk. Az erkélyek egy kicsit túl közel voltak egymással,ezért a szomszéddal este egy kicsit feszélyezve váltottuk egymást kint? ! A wellness kielégítő,a kinti medence szauna után merülőnek kiváló,fürödni amúgy ,befagyós. Nagyon kedvesek voltak,hogy a szaunát bekapcsolták reggelre,ahogy kértük még nyitás előtt is. Az étkezés elég ,gyenge,de az éhenhalás nem veszélyeztetett bennünket. Minimális reggeli választék,vacsorát előre kellett választani,az adag és íz megfelelt de ennyi vendégnél,már csinálhattak volna egy kicsit nagyobb választékot. . Alapjába véve pihenésünket kicsit megtoldva,levezettük a nyarat egy kis wellnesszel.
Jó, hogy közel van a fürdőhöz, illetve, hogy csendes helyen található. Sétával sincs messze a központi résztől sem. Ami kevésbé volt szimpatikus, hogy este 9 után még a mellettünk lévő szobában csocsóztak, ami miatt nehezen tudtak a gyerekek elaludni, illetve a gyerekek ágya rettentően nyikorgott, főleg, ha az idősebb, nehezebb gyerek aludt kívül (másnapra megcseréltük a helyüket, így már elviselhetőbb volt).