Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vegyes benyomások

Club Mendan Apartmanház ZalakarosClub Mendan Apartmanház Zalakaros a térképen

Átlagos 2023. novemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2023. november 19.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Club Mendan eredetileg, ha jól tudom, üdülési jogos apartmanházként épült a szintén MenDan nevet viselő wellness hotel szomszédságában, azonban az apartmanok jó részét befektetési céllal vásárolták, kiadásra, vendégfogadásra.
Elhelyezkedés tökéletes, a központban, a Termáltó mellett, mindenhez közel, bár a Termálfürdő téli bejárata messzebb esik, a Dísz tér felőli bejárat novemberben nem volt nyitva.
Parkolás ingyenes, elegendő számban az épület körül. A sorompó végig nyitva volt, nem működött. Az épület modern, fiatalos, kívülről csinos. A belső udvar füves, zöld, harmonikus. Lift van az épületben, de mi nem használtuk.
Az épületet a mi benyomásain szerint túlfűtik, mi be sem kapcsoltuk a mi apartmanunkban, mégis nagyon meleg volt, ki kellett nyitni az ablakot. Az apartmanok állapota, felszereltsége változó a tulajdonostól függően, a mienk az nagyon jó, igényes volt, de ez nem az Apartmanház üzemeltetőknek volt köszönhető. Az 5 nap alatt takarítás nálunk nem volt, a szemetet mi vittük ki, de az udvarban minden nap láttam, hogy a takarítók sepregetnek.
A 0-24 órás recepción dolgozók egy hölgy kivételével rugalmatlanok, lassan dolgoznak, kedvetlenek, mintha csak muszájból lennének itt. Szobák elfoglalása szigorúan 14.00 órától lehetséges, függetlenül attól, hogy amúgy a szobák üresek, készek-e. Újra ki kellett tölteni papíron azokat az információkat, amelyek már rendelkezésre álltak a foglalás kapcsán, illetve a szkennelésre átadott személyi igazolvány is tartalmazta.
A wifi borzasztó satnya, gyenge, használhatatlan volt egész idő alatt! (ellenben a Mendan Hotelben tökéletesen működött, ugyanaz volt a jelszó, szóval egy cégről beszélünk).

A földszinten - utca/parkoló felől megközelíthető irányból - korábban működött itt fagyizó és pizzéria is, de ezek helyén most átalakítási munkálatok zajlanak, egész napos kopácsolással, zajongással egybekötve. A sarki kisbolt viszont működik, szolid kínálattal és meglehetős árazással. A földszinten lévő úszómedence és szauna nyitva tartása nem teljesen illeszkedik a vendégigényekhez, főleg a szaunát kellene hosszabb ideig működtetni, mint du. 17 óra, hiszen aki nem a szálláson üldögél egész nap, az pont estefelé tudná ez igénybe venni. Az uszoda pedig reggel korábban kellene, hogy nyisson szerintem. A beígért szomszédos MenDan Hotel Wellness részlegbe szóló belépő igénybe vétele szerintem nagyon etikátlan és felháborító volt. A kedvezményesnek beígért belépő többe került mint a normál délutáni jegy, ráadásul csak 17 óra után lehetett igénybe venni. (felnőtt: 7200 Ft, gyerek max. 12 éves korig 3500 Ft, szóval egy családnak bőven 20.000 Ft feletti tétel pár óra fürdőzés). Mondjuk, mindent összevetve nagyon is megéri átmenni a hotel wellness-be, mert tényleg felejthetetlen élmény (bővebb írás róla majd ott), azonban ez így igencsak lehúzás szagú volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (7)
Club Mendan Apartmanház Zalakaros - Külső képClub Mendan Apartmanház Zalakaros - BelsőClub Mendan Apartmanház Zalakaros - Külső képClub Mendan Apartmanház Zalakaros - BelsőClub Mendan Apartmanház Zalakaros - BelsőClub Mendan Apartmanház Zalakaros - EgyébClub Mendan Apartmanház Zalakaros - Egyéb

Club Mendan Apartmanház további értékelései

2022.09.08családjával
Szörnyű
Óvodásoknak való ágyak. Kb. 10-15 cm.magasak Emelődarú nincs mellékelve. A régi ágyak is selejtezésre szorulnak. A medence túlfolyó zöld algás. Mellékhelyiségek húgykövesek. A meg lévő négy csillagból kettőt rögtön megvonnék. Az igazolványokat bejelentkezéskor bescannelik, de a régi...
2019.08.15a párjával
Átlagos
Az apartmanház elhelyezkedése kiváló, hiszen mindenhez közel van. -Maga az épület balkáni hangulatú, de nekünk szerencsére "szép" tiszta szoba jutott, bár a filc burkolat visszataszító volt. -Igaz, hogy tóra néző szobát ígértek, első szinten lett belőle strand kiszolgáló épület látványa. -...
2019.03.25a párjával
Átlagos
Az apartmanház elhelyezkedése jó, minden megtalálható a közelben (bolt, posta, buszállomás, éttermek, stb.). A felújított részben a szoba szép, viszon a régebbi apartmanok siralmas állapotben vannak. A konyha felszereltsége elfogadható. A wifi szolgáltatás gyenge. A wc-tartály folyik, a...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Orwa Apartman II. Zalakaros - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.06.30-ig
Orwa Apartman II. Zalakaros
71.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval