Belenus Thermalhotel Superior Zalakaros bemutatkozása
Zalakaros egyik legcsendesebb részén, a gyógyfürdőtől mindössze 3 percnyi sétára található a családi tulajdonban lévő Belenus Thermahotel. A háromcsillagos szálloda két emeleten 40 kétágyas szobával várja vendégeit, 2004 ősze óta megújult belsővel, 2005 ősze óta pedig megújult külsővel.
Nagyon szuper hely, csak ajánlani tudom mindenkinek! Több mint tíz éve vissza járunk.Még nem csalódtunk a férjemmel, nyugodt, csendes, igazi pihenő hely.
Nagyon kedves személyzet,tiszta,illatos szobák,kényelmes matracok,wellnese több mint kiváló,az ételek változatosak,sokfélék,ínyencek.Nem lehet betelni ezzel a hotellel!
Már két éven is töltöttünk itt el egy-egy hétvégét! Idén All-Inclusive. Mindenel meg voltunk elégedve. Minden étel ízletes finom, és bőséges. A felszólgálók kedvesek, jókedélyűek. A szállás és a wellness részleg is tiszta, makulátlan. Pihenni, relaxálni, feltöltődni ideális hely.
Modern szálloda, csodálatosan gondozottt kerttel és napozórésszel. A fehér homok a pálmafák igazi tengerparti fíling hangulatot varázsolnak a pihenők számára. Az ételek nagyon változatosak és finomak ,a kiszolgálás szinte családias. A medencék hőfoka kellemes és nagyon ügyelnek a víz tisztaságára.
Kiváló hotel, szuper személyzettel. Harmadszor pihentünk a hotelben, és remélem nem utoljára. Tavaly nyáron fedeztük fel, és azóta a kedvencünk. A személyzet figyelmes, az ételek finomak. Szuper a welness, a kültéri medence. Mindenkinek jó szívvel ajánlom.
Két karácsony után kipróbáltuk a nyaralást is. Ezúttal a barátainkat is elhívtuk. Mindannyian megállapítottuk, hogy szerintünk nem 3, hanem 4 csillagos a szálloda színvonala! Különösen a munkatársak figyelmessége, a pincérek udvariassága, szakértelme, a konyhaművészet nyűgözött le! Télen-nyáron kényelmes a wellness-részleg, pl.
fűtöttek a pihenőágyak! Egy séta a forró homokban egy fincsi koktéllal, igazán alkalmas a jó kis kikapcsolódásra! Mindig csodálatos az éttermi terítés, karácsonykor koncertekkel, apró ajándékokkal lepik meg a vendégeket. Isteni a masszázs, remek a zárt parkoló, és már megépült a csodás lift is! Úszhattunk egy nagyot! Most is remekül éreztük magunkat, legkésőbb karácsonykor ismét megyünk! Mindent köszönünk!
Mindenkinek ajánlani tudom, nyugis, családias, kedves személyzet ,tömegmentes.A kinti medence hőfoka tökéletes, kevés ilyen tiszta szállodával találkoztam. Az ételválaszték megfelelő, talán az italárak kicsit borsosak. Mindenhez közel van, korrekt felvilágosítás a városban található egyéb szolgáltatásokról.
Nagyon színvonalas hely, finom ételekkel várják a pihenni vágyókat, csendes környezet . a pincérek nagyon figyelmesek, a személyzet segítőkész, tiszta a szálloda . Mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon sok kirándulóhely elérhető a szállodától. Családosoknak is nagyon megfelelő hely . 10 - es osztályzat.