Zalakaroson, a helyi gyógyfürdővel szemben, a strand bejáratától 100 méterre található a superior, háromcsillagos Hotel Venus. Az új, családias hangulatú, exklúziv, kastély jellegű szállodában a vendégek pihenését saját melegvizes medence, jacuzzi, szaunák (finn- és infra-), masszázs, fittness- és billiárd terem, valamint asztalitenisz lehetőség segíti.
Érkezéskor nagyon szívélyesen fogadtak bennünket. Gyorsan elfoglaltuk a szobánkat és irány a felfedezés mi hol van. Megtaláltuk a fürdőt és jól éreztük magunkat vacsoráig. Jó étvággyal fogyasztottuk a kiadós vacsorát. Másnap kikocsikáztunk a farmra . Élmény volt látni a sok állatot, az indiai tehenek tetszettek legjobban.
Hazafelé ismét kocsikázás a végén egy kis terepes hajtással a szálloda előtt. Délután ismét fürdőzés, majd kellemes fáradság után vacsi és pihenés. Reggel aztán a kiábrándító valóság VÉGE! Pakolás és irány haza!
Augusztus elején voltunk nyaralni Zalakaroson a Vénusz hotelben. Sokkal többet vártam, mint amit igazából kaptam. Sajnos több mindenben csalódtunk, voltak pozitívumok is, de legalább annyi negatívumot tapasztaltunk. Legjobban az ételeket vártuk, mert elmondásuk szerint mindent a saját farmukról termelnek meg.
( a farm tényleg jó, a lovaskocsikázás is tetszett mindenkinek). Ami lehet, hogy tényleg így van, viszont sem a felszolgált ételek minősége, sem a mennyisége nem ütőtte meg, még egy három csillagos hotel szintjét sem. A szolgáltatások többsége értékelhetetlen, a biciklik használhatatlanok, a tisztasággal is voltak problémák, talán a legrosszabb az volt, hogy a masszőr egyben volt kertész, este a recepciós, akiről hosszasan tudnék írni, de nem szeretném megbántani. . . Sok kuponnal kecsegtetnek, de a fele, nem ér semmit. Hogy pozítívumot is írjak, a személyzet kedves, segítőkész. A fallabda jó volt, csakúgy, mint az éjszakai fűrdőzés. A wellness is szépen karba van tartva.
Zalakaroson nincs sok látnivaló, retró minden, kivéve az árak. Fürdőváros. A Vénus/Aphrodite Hotel viszont nagyon szuper. Kinti-benti medence az időjárás és igényeknek megfelelően . Az ételek nagyon finomak és változatosak . Családbarát szálloda és a sok szaladgáló gyermek mellett is mindig mosolygó személyzet.
Változatos-, hangulatos-,sokoldalú welness szolgáltatások, melyek igénybevételi komfortját nagyban emelné egy, a "medencés térben" elhelyezett centrifuga. . . A valóban ízletes-,hangulatosan tanyasi-, házias ételeket kínáló étteremben a térítésmentes ívóvíz, igazán az asztalteríték részét képezhetné, mivel a "rendelése" láthatóan terhes volt személyzetnek, vendégnek egyaránt. . . Kedves-, figyelmes takarítószemélyzet és segítőkész recepció.
5 éve voltunk itt először , kerek szülinapot ünnepelni. Azóta már 6 alkalommal tértünk vissza a Virágh családhoz. Családi, baráti szeretettel fogadnak bennünk, kéréseinket teljesítik, ételeik igazi házias ízek. Mindenkinek bátran ajánlom, hiszen ha megtapasztal valaki ilyen szeretettteljes vendégláto csapatot, garantálom ugyanúgy visszatérő vendég lesz mint én és a családom. Sok -sok köszönet mindenért ! ! !
Elégedettek voltunk a szálloda tisztaságával. A személyzet is nagyon kedves, segítőkész volt. Választékos és igen bőséges volt a reggeli és a vacsora. Ami zavaró volt, hogy kicsi a wellness részlegben a melegvizes medence, ami a hideg idő miatt nagyon zsúfolt volt. Mellette a jóval nagyobb hidegvizes medencét pedig senki sem használta. Hasznos lenne egy kisebb gyerekmedence is.
Nagyon jól éreztük magunkat! A szálloda gyönyörű, a wellnes szuper! A személyzet nagyon kedves! Az ételek nagyon különlegesek. Szeretnénk máskor is visszajönni!
Szuper hely! Tiszta,csendes nyugodt környezet,a személyzet kedves es segítőkész! Az étterem kínálata bőséges es nagyon finom! Wellness részleg is nagyon jó! Évek óta járunk ide es meg fogunk is jönni,a gyerek is szeretik.