Mert hogyan kerül az ember Faddra ebédelni? Az úgy volt, hogy mászkáltunk Tolnán, aztán az motoszkált a fejemben, hogy el kéne menni Harcra, abba a Diófa csárdába, ahol már szórakoztam párszor a helyiek Horthy-imádatán, de valami nagy ebédre nem emlékszem, hát akkor rajta! Meg sem áll az ember...
Galériázott, teraszos, 2018 végén nyitott olasz étterem a város egyik új építésű negyedében. Az asztalokon kék terítő, tengeri motívumokkal díszített papíralátét, só- bors- és chiliőrlő. Autentikus olasz konyhát visznek. Kínálnak többek között bruschettát, húslevest tortellinivel, tengeri...
A Chili bisztróba jó későn tértünk be, örültünk, hogy nyitva van egyáltalán, nem is számítottam arra, hogy nyitva van netán a konyha. Hát, nem is volt nyitva. Csapon két sört tartanak a Heineken portfólióból. A másik talán a Gösser volt, én Soproni Ipat ittam. Öcsém egy 0,33as citromos Gössert...