Azt gondolom,hogy egy cigány pecsenye nem párolt húsból készülborzalmas főtt hús állaga volt.. és kb 45-50-perc volt mire ki hozták.most voltunk másodszor Pár éve voltunk előszőr akkor brassóit kértük akkor főtt krumplival hozták ki mert nem volt idejük ki sütni a krumplit Ár érték arány 0
Szombaton kora délután érkeztünk meg a John Bull Pubba, amely a belvárosban található a Dugonics térnél, a Kárász utca elején. Már a pár évvel ezelőtti szegedi kirándulásunk alkalmával is szerettünk volna ide bemenni, de letettünk róla, mert tele volt. Nagyon népszerű helynek tűnt! Most hasonló...
A Sörök házába már jó párszor voltam az elmúlt 10 évben meg is lep, hogy még nem írtam róla. Ez a Napfény Városának egyik legjobb sörlelőhelye. Sok különlegesség palackban és dobozban, csapon is tartanak vagy hat tételt. Mi egy-egy pohárral kértünk olyan sört, amit még nem kóstoltunk, mindkét...